Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Audio-Technica ATH-M50X

Audio-Technica ATH-M50X

Over-Ear Høretelefoner, Passiv støjreducering

Fra 929 kr. til 1.504 kr.
·

Placering 48 i kategorien Høretelefoner

Pris ekskl. fragt

Djhuset

fra949 kr.
Scandinavian Photo tilbyder hjemmelevering

Mixpro

fra979 kr.

Gaya Musik

fra1.399 kr.

Klassikeren er tilbage – i ny og forbedret version

Denne klassiker af en hovedtelefon er i særdeleshed populær blandt kendere og professionelle. Gennem tiderne er den blevet rost til skyerne af anmeldere verden over, og nu er der kommet et redesign: ATH-M50x. Det lille x er den eneste forskel i navnet fra den tidligere model, ATH-M50. Hovedtelefonen indeholder stort set samme funktioner som sin forgænger - lige undtaget et ekstra aftageligt kabel - og det er der en særlig grund til: Hovedtelefonen har overlevet på markedet i en lang årrække på trods af mange modebølger samt konkurrerende mærker og produkter.

Hvorfor denne hovedtelefon er så populær, er ikke så mærkeligt: Lyden er i allerhøjeste kvalitet, og produktet garanterer derfor en unik oplevelse hver gang. Når det kommer til de æstetiske, tager ATH-M50x ikke ligefrem førstepladsen. Men det gør ikke spor, hvis du går op i at anskaffe dig et par hovedtelefoner, hvor kvaliteten ligger i den høje ende. Alle detaljerne er velovervejede i forhold til funktionaliteten, og hovedtelefonen er designet på en måde, så ørepuderne isolerer for al udefrakommende støj. Derfor er de både anvendelige til bare at lytte til din yndlingsmusik, men også hvis du benytter dem til arbejde, såsom at klippe og redigere videoer, eller hvis du selv producerer musik. Selve konstruktionen er robust og kan derfor tåle lidt af hvert. Selve ørerne kan roteres, så man kan nøjes med at lytte med det ene øre. Dette er ofte en fordel, hvis man bruger hovedtelefonerne til at DJ’e, producere musik eller lignende. Det giver samtidig mulighed for at klappe dem sammen, så de nemmere kan transporteres fra sted til sted. Puderne lægger sig godt om øret, og de er således behagelige at have på – også i flere timer ad gangen.

Selvom hovedtelefonen stort set bare er et redesign af sin forgænger, findes der hos den nye model en aftagelig ledning. Køber man produktet, medfølger desuden tre forskellige ledninger: En lang og en kortere ledning til bærbar brug samt en spiralledning. Det skal dog nævnes, at der også er en forskel at finde i forhold til lyden. Selvom designet af de to er identisk, vil man opleve, at den nyere model har en langt bedre lyd. Lyden er renere og friskere, og balancen er bedre. Bassen er tilmed mere præcis, end hvad vi så i den tidligere model. Dertil kommer, at mellemtonens detaljer er mere defineret, og at diskanten er langt mere klar og tydelig. Den skarpe s-lyd, som den originale udgave havde tendens til at frembringe, er også væk i den nye udgave. Selvom forskellene er små, er det alligevel ændringer, der gør, at det kan betale sig at investere i den nye model, hvis man vil sikre kvaliteten af sine hovedtelefoner. Ændringerne gør nemlig, at produktet egner sig til endnu flere musiktyper end tidligere, og det kan være en rigtig stor fordel, hvis man arbejder med de helt fine detaljer i musikken. De få ændringer skaber med andre ord en væsentlig forskel!

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,7(2509 anmeldelser)
 • 5
  79%
 • 4
  13%
 • 3
  5%
 • 2
  2%
 • 1
  1%
Niveau 2
2 år siden
5,0

Fremragende

Jeg har nu haft de her høretelefoner i over 2 år. Jeg kan ikke anbefale dette par nok. Jeg har i mine tidligere år været glad for høretelefoner med kraftig bass men efter mine beats døde, valgte jeg at købe disse. Da jeg havde dem på ørene for første gang blev jeg forbløffet over den kvalitet som høretelefonerne producerede. Jeg kunne høre nye lyde i sange som jeg havde lyttet til i årevis og det hele var som en åbenbaring. Høretelefonerne har en flad profil, hvilket vil sige at lyden prioriterer alle frekvenser lige meget og sangen bliver ikke overdøvet af for eksempel bassen. Det vil sige at hvis man er glad for lidt punch når man lytter til sange er dette ikke parret for dig. Byggekvaliteten er solid og i mine 2+år har parret ikke svigtet mig. Øre puderne er begyndt at vise lidt slid men det overrasker mig ikke efter al det den har været igennem, i skole, transport og derhjemme. Komfort er stadig i top og hvis jeg nogensinde har lyst til nye puder findes der et helt marked for det hvor man kan skifte ud ifht til smag og behag (størrelse, komfort). Der følger 3 forskellige længer og typer af ledninger med, hvilket er virkeligt lækkert så man kan vælge ledning ifht til brug. Alt i alt er det et produkt som jeg ikke på nogen vis har fortrudt at have købt og vil altid anbefale videre hvis der står nogen og mangler nogle øre bøffer.
Niveau 7
et år siden
5,0

Utmärkt

Är riktigt imponerad av dessa hörlurar. Mycket fint ljud och jag hör detaljer i musiken som jag missade med billigare lurar och då kostar dessa ändå bara dryga tusingen. Ingen noise cancelling eller BT men om det är ljudet som är det viktiga så är detta definitivt ett bättre val än t ex NC-modellerna från Bose och Sony. Jag har haft dessa i drygt 5 år år och har inte haft några problem med dem alls så det är helt klart en kvalitetsprodukt.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Audio-Technica ATH-M50X er 929 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 16 butikker.