Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Audio-Technica ATH-M50X

Audio-Technica ATH-M50X

Høretelefoner, Over-Ear, Aktiv støjreduktion, Aftageligt kabel, Vendbare puder, Foldbar, 3.5mm, 6.3mmmm Kabelstik, Trådløs
Flere egenskaber
fra 849 kr. til 1.399 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Klassikeren er tilbage – i ny og forbedret version

Denne klassiker af en hovedtelefon er i særdeleshed populær blandt kendere og professionelle. Gennem tiderne er den blevet rost til skyerne af anmeldere verden over, og nu er der kommet et redesign: ATH-M50x. Det lille x er den eneste forskel i navnet fra den tidligere model, ATH-M50. Hovedtelefonen indeholder stort set samme funktioner som sin forgænger - lige undtaget et ekstra aftageligt kabel - og det er der en særlig grund til: Hovedtelefonen har overlevet på markedet i en lang årrække på trods af mange modebølger samt konkurrerende mærker og produkter.

Hvorfor denne hovedtelefon er så populær, er ikke så mærkeligt: Lyden er i allerhøjeste kvalitet, og produktet garanterer derfor en unik oplevelse hver gang. Når det kommer til de æstetiske, tager ATH-M50x ikke ligefrem førstepladsen. Men det gør ikke spor, hvis du går op i at anskaffe dig et par hovedtelefoner, hvor kvaliteten ligger i den høje ende. Alle detaljerne er velovervejede i forhold til funktionaliteten, og hovedtelefonen er designet på en måde, så ørepuderne isolerer for al udefrakommende støj. Derfor er de både anvendelige til bare at lytte til din yndlingsmusik, men også hvis du benytter dem til arbejde, såsom at klippe og redigere videoer, eller hvis du selv producerer musik. Selve konstruktionen er robust og kan derfor tåle lidt af hvert. Selve ørerne kan roteres, så man kan nøjes med at lytte med det ene øre. Dette er ofte en fordel, hvis man bruger hovedtelefonerne til at DJ’e, producere musik eller lignende. Det giver samtidig mulighed for at klappe dem sammen, så de nemmere kan transporteres fra sted til sted. Puderne lægger sig godt om øret, og de er således behagelige at have på – også i flere timer ad gangen.

Selvom hovedtelefonen stort set bare er et redesign af sin forgænger, findes der hos den nye model en aftagelig ledning. Køber man produktet, medfølger desuden tre forskellige ledninger: En lang og en kortere ledning til bærbar brug samt en spiralledning. Det skal dog nævnes, at der også er en forskel at finde i forhold til lyden. Selvom designet af de to er identisk, vil man opleve, at den nyere model har en langt bedre lyd. Lyden er renere og friskere, og balancen er bedre. Bassen er tilmed mere præcis, end hvad vi så i den tidligere model. Dertil kommer, at mellemtonens detaljer er mere defineret, og at diskanten er langt mere klar og tydelig. Den skarpe s-lyd, som den originale udgave havde tendens til at frembringe, er også væk i den nye udgave. Selvom forskellene er små, er det alligevel ændringer, der gør, at det kan betale sig at investere i den nye model, hvis man vil sikre kvaliteten af sine hovedtelefoner. Ændringerne gør nemlig, at produktet egner sig til endnu flere musiktyper end tidligere, og det kan være en rigtig stor fordel, hvis man arbejder med de helt fine detaljer i musikken. De få ændringer skaber med andre ord en væsentlig forskel!

Produkt
ProduktnavnATH-M50X
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Følsomhed99.0 dB/mW
Effekthåndtering1600.0 mW
Frekvensgang minimum15.0 Hz
Frekvensgang max28000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)38.0 ohm
Funktioner
FunktionerAktiv støjreduktion
Trådløst
TrådløsCable
Tilslutninger
Kabel længde3.0 m
Kabelstik6.3mm, 3.5mm
Element mængde og størrelse
Elementstørrelse45.0 mm
Design
DesignOver-Ear
LydisoleringLukket
FarveGrøn, Brun, Sort, Blå, Grå, Hvid
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Størrelse
Vægt285.0 g