Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Anmeldelser

Her ser du anmeldelser af butikken fra kunder, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside, og fra PriceRunner Plus-medlemmer. Som medlem kan du hjælpe andre med at foretage bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du synes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

Kundeanmeldelser af denne butik kan kun gives af personer, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside. Læs mere her.

00 Anmeldelser

Information om LensWay DK

Navn
LensWay DK
Bedømmelser og anmeldelser
Butikkens hjemmeside
Adresse Hovedkontor
Internationalt Postcenter, Postboks 856, 1532 København V
Telefon
80882706
Fax
80882703
Telefonordre
80882706
Company Type
Aktiebolag
Company name
LensWay Group AB
Garanti
2 års produktgaranti på alle vores produkter.
Prisgaranti
Hvis du finder et produkt til lavere pris, kan du anvende prisgarantien ved at kontakte kundeservice. Prisgarantien gælder for alle produkter, og der kan henvises til den i 14 dage efter gennemført køb. Prisgarantien gælder på normalprisen og ikke på kampagner, tilbud eller rabatter. Forudsætningen er, at det er samme produkt, har samme specifikationer, og at det kan købes på tilsvarende vilkår i en butik i samme land. Der gælder særlige vilkår for at kunne påberåbe sig prisgarantien på solbriller fra Ray-Ban.
Betalingsmuligheder
Klarna Faktura, Visa / Mastercard, Dankort-VISA
Køb på afbetaling
Mulighed for delbetaling via Klarna.
Leveringstid
Ofte har du dine linser eller solbriller i brevkassen 2-3 hverdage efter. Leveringstiden for linser med usædvanlige styrker såsom toriske kan i visse fald blive noget længere. Ofte har du dine solbriller i brevkassen 2-3 hverdage efter. Leverancetiden for briller er normalt 1-2 uger, ved usædvanlige styrker eller ved bestilling af progressivt-, sol- eller fotokromatisk glas kan leverancetiden dog blive noget længere.
Returret
Hvis et produkt er skadet eller defekt ved modtagelse, bør du reklamere over dette senest 14 dage fra modtagelse.
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem