Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
VVS-eksperten.dk

Når du handler hos VVS-Eksperten.dk eller en af de landsdækkende 27 butikker kan du forvente at få bedre råd.

Populære produkter fra VVS-eksperten.dk

Anmeldelser

Her ser du anmeldelser af butikken fra kunder, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside, og fra PriceRunner Plus-medlemmer. Som medlem kan du hjælpe andre med at foretage bedre køb ved at skrive en anmeldelse og fortælle, hvad du synes var godt eller mindre godt, da du handlede hos butikken.

Kundeanmeldelser af denne butik kan kun gives af personer, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside. Læs mere her.

4.78 Anmeldelser

5,0

Det er bare helt i orden, og selvom at der var en kumme til mit Wc der var gået i stykker ved levering, skrev jeg bare til dem og de sender bare et nyt, helt i orden. Hilsen Stefan Petersen
25. marts 2019

5,0

Altid en hjælpsom medarbejder i butikken.
13. marts 2019

5,0

Gode produkter og fin kyndig vejledning af rart personale.
11. februar 2019

5,0

Jeg kan ikke se hvordan et spørgeskema kan gøre Rødekro afdelingen bedre
26. januar 2019

5,0

Hurtig levering og god kundeservice
3. januar 2019

Information om VVS-eksperten.dk

Navn
VVS-eksperten.dk
Bedømmelser og anmeldelser

(8 anmeldelser)

Butikkens hjemmeside
Adresse Hovedkontor
Mimersvej 2 - 8722 Hedensted
Telefon
75890303
Company Type
Online VVS-Artikler, mærkevarer, EL-Artikler og rådgivning.
Company name
VVS-Eksperten.dk
Antal butikker
27 fysiske butikker
Betalingsmuligheder
Dankort, VISA-Dankort, MasterCard – JCB – American Express – Webpay
Leveringstid
1-3 dage
Fragtomkostninger
Fragten hos VVS-EkspertenVi har 5 fragttyper som udregnes efter deres vægt, længe og antal – du betaler for produktet i den dyreste fragtgruppe - du kan altid se fragten i indkøbsvognen eller vælge GRATIS afhentning i en af vores 27 landsdækkende butikker. Fragttype 1 – Med GLS - Fra 28-150 kr. op til 30 kg. Små fittings, håndværktøj, reservedele til toiletsæder, tilbehørFragttype 2 – Med GLS - Fra 50 -145 kr. op til 30 kg. Håndvaske, armarture, brusesæt, cisterner Fragttype 3 – Med fragtmand – på palle eller i bundt - Fra 145 til 600 kr. op til 350 kg Store fittings, kloakdæksler, badekar, møbler Fragttype 4 – Med fragtmand – på palle - Fra 600 til 900 kr. op til 1000 kg. Rør i længder 3 meter og opefter, tagrender, radiatorer, kloakrør, jernrør, elementskostene Fragttype 5 – Med fragtmand - Fra 900 til 1475 kr. 2000 kg. Kedler, specialvarer, brusedøre, drænrør, ”forsigtig gods.
Returret
Når du laver et køb på internettet, har du ifølge loven 14 dages fortrydelsesret. Hvis du fortryder et køb, der er lavet på www.VVS-Eksperten.dk, bedes du returnere varen til ovenstående adresse i Hedensted. I henhold til juridisk praksis betaler køber for fragt til Hedensted.Husk altid at oplyse dit registrerings- og kontonummer, hvis vi skal føre pengene tilbage til dig.
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem