Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Eyerim

Anmeldelser

Anmeldelser af denne butik kan kun gives af personer, der har gennemført et køb på butikkens hjemmeside. Læs mere her.

Den gennemsnitlige bedømmelse er baseret på anmeldelser inden for de sidste seks måneder. Kommentarer nedenfor er fra samme periode.

Anmeldelser
Bedømmelser
00 Anmeldelser

Information om Eyerim

Navn
Eyerim
Bedømmelser og anmeldelser
Butikkens hjemmeside
VAT
Udenlandsk indregistrerede forhandler
Company Type
Udenlandsk indregistrerede forhandler
Company name
Udenlandsk indregistrerede forhandler
Garanti
Alle vores produkter er 100% autentiske og kommer med 2-års garanti.
Betalingsmuligheder
Kreditkort - vi accepterer Visa, MasterCard og American ExpressPayPalBitCoin - vi er unge og innovative. Derfor accepterer vi også verdens største digitale valuta! Online betaling på eyerim er både hurtigt og sikkert. Alle transaktioner bliver behandlet gennem en krypteret betalingsgateway og vi bruger førende sikkerheds- og svindel-beskyttelses systemer.
Leveringstid
Vi benytter os af GLS, vores internationale og pålidelig samarbejdspartner.Er du ikke sikker på, at du er til at træffe på den forventede leveringsdag? Bare rolig, hvis der opstår problemer vil GLS kontakte dig og sørge for at din levering når frem til dig helt sikkert.
Fragtomkostninger
Hos eyerim tilbyder vi gratis levering lige til din hoveddør for alle vores briller. Der er gratis levering til alle EU-lande og Norge.Hvis du ike bor i et EU land eller Norge, så send os en email på kontakt@eyerim.dk. Så prøver vi at finde den billigste leveringsløsning. I dette tilfælde vil du være ansvarlig for at dække alle told afgifter, eksempelvis moms.
Returret
Vi har en 30-dages returpolitik. Du shopper uden risiko.Hvis dit køb ikke lever op til dine forventninger eller ikke passer til din ansigtsform, kan du sende det tilbage til os i op til 30 dage efter du har modtaget det.Hvis du ønsker at bytte dit produkt til et andet lad os det vide. Desværre tilbyder vi ikke udskiftning i samme rækkefølge, men vi vil med glæde bestille et nyt produkt til dig. Det eneste, du skal gøre, er at placere en ny ordre på vores hjemmeside med det nye produkt. Når din retur er behandlet, vil vi indlede din refusion og sende din udskiftning til dig hurtigst muligt. Bemærk venligst, at den forventede leveringstid på hjemmesiden også gælder for udvekslingsordrer.https://www.eyerim.dk/shipping_and_returns/Hvis du ikke ønsker at bestille et andet produkt, begynder vores team at behandle din refusion straks efter returproduktet er returneret til os og kvalitetskontrolleret.

Alle produkter fra Eyerim

Solbriller (1724)
?
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem