Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

løvsuger benzin

(35)

Benzin-løvsugere

Uanset om vi råber eller skriger, så falder bladene om efteråret. De fylder haven op; de fylder fortove og flisearealer op. Som husejere ved vi, at vi i den skønne årstid, som efteråret er, ofte bliver irriterede over alt arbejdet med at rive og feje blade op rundt omkring på vores grund. Har du fået nok, og vil du bare kunne nyde efteråret uden at blive irriteret, så skal du have fat på en løvsuger.

Benzindrevne løvsugere er stabile, kraftfulde maskiner, der kan blæse en halv pelikan. Ja, faktisk kan du få løvsugere, der kan blæse op til 2 orkaners styrke. Du slipper for den besværlige ledning og får en mere robust maskine. De benzindrevne løvsugere er effektive og har generelt et lille benzinforbrug.

Kan både blæse og suge

Flere af løvsugerne har hele tre funktioner. Først anvender du løvsugeren til at blæse bladene sammen, derefter suger du dem op med løvsugeren. Derudover har flere løvsugere den funktion, at de også kan kompostere materialet; dvs. bladene bliver findelt i løvsugeren, før du tømmer den i komposten. Det betyder dels, at du ikke behøver gå så mange gange til kompostbunken, dels at komposteringen går betydeligt hurtigere og du får en bedre. Derfor er det stadig vigtigt, når du køber din løvsuger at tjekke, hvor mange liter opsamlingsposen kan indeholde.

Mon der er blade nok?

Du vil opleve, at med den kraftige motor, går arbejdet hurtigt, og inden du får set dig om, er du færdig. De benzindrevne løvsugere kan bearbejde 600-700 kubikmeter blade i timen. Derfor vil det eneste problem, du måske kan opleve fremover i efteråret være, at du synes, der er for få blade. Så kan du glæde dig over, at en del løvsugere også kan klare nedfaldsfrugterne. Nu var du lige så godt i gang!

Filter1

Vis