Apples forårsnyheder: Her har du alle de nye produkter

Profilbillede
Matilda Hansson

Opdateret 21. april 2021

Apple har netop annonceret forårets nye produkter under det længe ventede 'Spring Loaded'-event. Gik du glip af aftenens event? Eller havde du ikke liiige en time til at se hele præsentationen? Vi har samlet alle nyhederne til dig.

Spring Loaded

Apple har løftet sløret for nogle spændende produkter under deres 'Spring Loaded'-event, som faktisk også er årets første produktpræsentation fra Apples side. Og det gav os nogle nye fantastiske produkter, og også flere nye farver at vælge imellem, blandt andet iPhone 12 i en ny flot lilla udgave.

Temaet for eventet var klimaet og Apples arbejde mod at blive CO2-neutral i sin produktion, men også pandemien og dets betydning for, hvordan vi omgås hinanden, var i fokus, da den teknologiske udvikling har gjort det lettere og sjovere for os at holde kontakten med hinanden.

Men hvilke nyheder fik vi at se? Hvad fandt vi ud af om dem? Læs mere om det hele herunder.

AirTags

Apple har efterhånden teaset for dem ad nogle gange. Og nu er de her endelig!

De små, stilrene Bluetooth-sporingsenheder, som du kan sætte fast i dit nøglebundt, i tasken eller endda halsbåndet til dit kæledyr, så du altid kan se, hvor sagerne er - det overblik får du via 'Find'-indstillingen på din Apple-enhed. Så er dagene med tabte og forlagte ting officielt forbi 😉

Apple AirTags

Apple AirTag kan bestilles fra 23. april og lander ude hos butikkerne fra 30. april. Prisen for 1 x AirTag lyder på 249 kr., mens en pakke med 4 stk. koster 849 kr.

Apple AirTag 1-pack Apple AirTag 4-pack

Ny iPad Pro

Det hotteste rygte forud for aftenens event blev bekræftet. Apple havde nemlig en ny iPad Pro med i godteposen. Den er blevet opgraderet med Apples kraftfulde M1-processor og banebrydende teknologi. Og hvad betyder det i praksis?

Jo, Apple nævnte både 50% hurtigere CPU i forhold til sidste års iPads, 40% hurtigere grafik, op til 2TB lagerplads og et revolutionerende kamerasystem som noget af det, du kan se frem til.

Specifikationerne på den ny iPad Pro 2021

Den nye iPad Pro kan bestilles fra 30. april og leveres fra midten af maj. Priserne starter ved 6.699 kr. (iPad Pro 11") og 8.999 kr. (iPad Pro 12,9").

Fremtidens iMac

Måske var aftenens højdepunkt den nye og forbedrede iMac. Den giver dig ikke alene det absolut bedste inden for lyd og billede, men også en 85% hurtigere CPU, der bruger alt, hvad den kan, fra den kraftfulde M1-processor. Oveni det kompakte og tynde design har Apple smækket en 24-tommers Retina-skærm med 4,5K opløsning - og giver dig syv fantastiske farver(!) at vælge imellem.

Både mikrofon og kameraet er også forbedret, blandt andet med et 1080p FaceTime-kamera. Apple er også klar med en ny mus og et nyt Magic Keyboard 2021, som blandt andet har genvejstast til Do Not Disturb-tilstand og emojis, og så har det også Touch ID indbygget.

Den nye iMac 2021

Du kan bestille den nye iMac fra 30. april og den leveres fra midten af maj. Priserne starter ved 11.499 kr.

Apple TV 4K 2021

Apples populære streamingboks Apple TV 4K har også fået en opdatering. Nu har den fået Apples A12 Bionic-chip, som giver bedre lyd og billede med Dolby Vision, ny opdateret software samt et nyt design af fjernbetjeningen til Apple TV.

Du kan bestille Apple TV 4K fra 30. april med levering fra midten af maj. Prisen hedder henholdsvis 1.499 kr. (32GB) og 1.699 kr. (64GB).

Det nye Apple TV 4K 2021

Har du en favorit blandt nyhederne? Husk at du som PriceRunner-medlem kan overvåge produkter og få besked, så snart det nye produkt kommer på lager hos en butik. Og så kan du naturligvis finde alle øvrige Apple-produkter lige her.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.