Mænd Bælter

Tommy Hilfiger
Filtrer
Produktegenskaber
Miljø & Bæredygtighed
Mål

500+ produkter

Mænd Bælter Tommy Hilfiger Business Leather Belt - Black

Tommy Hilfiger Business Leather Belt - Black

Bælte, Materiale: Skind

260 kr.

3 tips, når du skal købe et bælte

Bæltets materiale påvirker ikke kun, hvordan det ser ud, men også hvor længe det holder.

  • Ruskind er et populært materiale, der passer til både hverdag og fest. Desværre er ruskind følsomt over for fugt, så vær forsigtig, hvis du skal ud i regnen.

  • Læder er et slidstærkt materiale, der ofte bliver flottere med årene. Smør den jævnligt med læderfedt for at holde det ekstra pæn.

  • Kunstlæder er et alternativ til dem, der ikke ønsker at bruge animalske produkter. Den ene type er polyuretan, men der findes også plantebaserede materialer, der er mere miljøvenlige. Desværre har det falske læder sjældent samme holdbarhed som ægte læder, især ikke de billigere varianter.

  • Stof har den fordel, at det kan vaskes uden at blive ødelagt. Invester gerne i en vaskepose, så holder bæltet sig pænt i ekstra lang tid

Når du vælger materiale, både læder, imiteret læder eller andet stof, så kan du kigge efter bæredygtighedsmærker – hvis du ønsker et bæredygtigt fremstillet bælte. Kig efter mærker som Svanemærket, OEKO-TEX og EU's miljømærke.

Du kan også kigge efter naturligt garvet læder, som er en mere miljøvenlig mulighed.

Forbrugerrådet Tænk har skrevet en guide til de forskellige bæredygtighedsmærker

Bæltestørrelsen angiver afstanden i centimeter fra spændet til midterhullet. Find den rigtige størrelse ved at måle dig omkring livet, der hvor bæltet skal sidde.

Hvis du vil bruge bæltet i mange år, så tænk på at vælge en længde, hvor du kan bruge bæltet – selv om du taber dig (eller tager lidt på). Mange bælter kan også afkortes, hvis det er nødvendigt – det står normalt i produktbeskrivelsen.

Hvis du skal have bæltet på i jeans eller andre bukser med bæltestropper, så skal bæltets bredde passe til dem. Så med andre ord; jo større bæltestropper, jo bredere kan bæltet være.

Annonce