Håndmixere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Nogle håndmiksere har flere hastigheder. Er det vigtigt for dig?
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

200+ produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Håndmixere Bosch MFQ4020
Bosch Logo
50+ overvåger

Bosch MFQ4020

5 Hastighedstrin, Trinløs, Turbofunktion, Dejkrog, 450 W

249 kr.

4,6

Håndmixere KitchenAid 5KHM9212EAC
KitchenAid Logo
Bedst i test

KitchenAid 5KHM9212EAC

9 Hastighedstrin, Justerbar hastighed, Dejkrog, 85 W

953 kr.

Kraftfuld, digital håndmixer til store mængder

KitchenAid 5KHM9212EER
KitchenAid Logo

KitchenAid 5KHM9212EER

9 Hastighedstrin, Dejkrog, Justerbar hastighed, 85 W

899 kr.

4,6

ELPISKER

Almindelige spørgsmål

En elpisker er et håndholdt køkkenredskab, der bruges til at forenkle piskning i madlavningen, f.eks. til at blande dej eller piske fløde – hvilket ellers kræver en hel del manuelt arbejde. På moderne elpiskere kan piskeriset ofte erstattes af dejkroge til at blande og ælte deje med. Elpiskeren er faktisk et af de ældre elektriske køkkenredskaber, og de første versioner dukkede op for mere end 100 år siden.

Som navnet antyder, er den primære anvendelse piskning. Fløde, mayonnaise eller f.eks. æg og sukker, når du skal bage – listen kan blive lang. Elpiskere er primært konstruerede til at piske. Mange leveres med dejkroge, men de fungerer ofte dårligt, og elpiskere er generelt alt for svage til at fungere som et fuldgyldigt alternativ til en røremaskine til brødbagning. Men hvis elpiskeren bruges til det, den er konstrueret til, er det en ven, du ikke vil undvære i køkkenet.

Der er primært tre ting, du skal tænke på, når du vælger en elpisker:

  • Motoreffekt. Alle elpiskere kan piske fløde. Men de kraftigere maskiner kan drive større piskeris og kan piske ved højere hastigheder. Det er en stor fordel, hvis du skal piske større mængder af noget eller noget, der kræver lidt mere, som for eksempel marengs.
  • Lydniveauet. Der er stor forskel på lydniveauet mellem de forskellige modeller. De mest højlydte bliver ret hurtigt irriterende at lytte til, hvilket kan være en god idé at påtænke, når du vælger en model.
  • Hastighed. Det er en fordel, hvis elpiskeren har en blød start-funktion og begynder med at piske langsomt. Det mindsker risikoen for, at indholdet sprøjter ud over det hele. Det er også godt, hvis hastigheden kan indstilles i flere trin, så du kan vælge, om du vil piske hurtigt eller langsomt.
  • Tilbehør. Udover de klassiske piskeris fås nogle modeller også med ballonpiskeris som tilbehør, og nogle har også en blenderstav. Hvis du ikke har en stavblender derhjemme, kan disse modeller være interessante.
Annonce