Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Bæltetaske - Læder

Relaterede butikstilbud

ADAX Rubicone bæltetaske Manila Sort 292208

ADAX Rubicone bæltetaske Manila Sort 292208

Manila bæltetaske Flot og praktisk bumbag i læder af høj kvalitet med unikke detaljer og med god plads til en del ting. Læderet er super blødt, og vil med tiden blive endnu mere lækkert. Manila tasken har flere fine detaljer såsom nitter på fronten og lommer på bagsiden og fronten, som giver den et cool og edgy look. Manila bumbag tasken har en regulerbar skulderrem i læder, så man kan bære tasken efter behov. Tasken har en lynlåslomme på fronten og en lynlåslomme på bagsiden. Indeni finder man et stort rum, en lynlåslomme i siden og en åben læderlomme i den anden side. Alle lynlåsene har lange læderstropper, som gør det nemmere at åbne de forskellige rum. Med en Manila bumbag får du en taske som kan bruges til det meste, og som især egner sig godt til festivaler, rejser og andre begivenheder hvor man gerne vil have hænderne fri.

799 kr.

Fri fragt

Hugo P
ADAX Rubicone Malika bæltetaske Green 292308

ADAX Rubicone Malika bæltetaske Green 292308

Malika bæltetaske Flot og praktisk bumbag i læder af høj kvalitet med fine detaljer og med god indvendig plads trods sin mindre størrelse. Læderet er super blødt, og vil med tiden blive endnu mere lækkert. Malika tasken har flere detaljer såsom nitter på fronten og lommer på fronten og bagsiden, som giver den et edgy og cool look. Remmen i læder kan reguleres, så man kan bære den efter eget ønske. Tasken har en lynlåslomme på fronten og en lynlåslomme på bagsiden. Indeni finder man et rum og en lille lynlåslomme i siden. Alle lynlåsene har lange læderstropper, som gør det nemmere at åbne de forskellige rum. Med en Malika bumbag får du en taske som kan bruges til det meste, og som især egner sig godt til festivaler, rejser og andre begivenheder hvor man gerne vil have hænderne fri.

599 kr.

Fri fragt

Hugo P
ADAX Malika bæltetaske sort 292330

ADAX Malika bæltetaske sort 292330

ADAX Malika bæltetaske Flot og praktisk bumbag i læder af høj kvalitet med fine detaljer og med god indvendig plads trods sin mindre størrelse. Læderet er super blødt, og vil med tiden blive endnu mere lækkert. Malika tasken har flere detaljer såsom nitter på fronten og lommer på fronten og bagsiden, som giver den et edgy og cool look. Remmen i læder kan reguleres, så man kan bære den efter eget ønske.Tasken har en lynlåslomme på fronten og en lynlåslomme på bagsiden. Indeni finder man et rum og en lille lynlåslomme i siden. Alle lynlåsene har lange læderstropper, som gør det nemmere at åbne de forskellige rum. Med en Malika bumbag får du en taske som kan bruges til det meste, og som især egner sig godt til festivaler, rejser og andre begivenheder hvor man gerne vil have hænderne fri.

599 kr.

Fri fragt

Hugo P
Campomaggi - Bum Bag with pocket - Black

Campomaggi - Bum Bag with pocket - Black

Bum bag i sort læder fra Campomaggi Fin lille taske i et klassisk sort lædermateriale. Med to lynlåslommer samt en ekstra lomme foran med knaplukning. I den store lomme er der en lille lynlåslomme, hvor man kan opbevare sine småting. Med tasken medfølger der en vejledning samt en lædercreme for optimal vedligeholdelse, så man kan få glæde af sin taske i mange år. Tasken er fra mærket Campomaggi, som laver eksklusive italienske skindtasker, der er kendte for deres vintage udseende og fikse detaljer. Taskerne er i en overtruffen kvalitet, som kun bliver smukkere med tiden. De er fremstillet af ubehandlet koskind, som efterfølgende bliver farvet af rent vegetabilsk farvestof. De flotte detaljer og patina gør hver Campomaggi taske til sin helt egen. Størrelse: 15 x 23 x 4 cm. Maksimal længde på justerbar rem: 85 cm. Modelnr.: C009050ND-X0001-C0001

1.599 kr.

Fri fragt

MadameChic.dk
Campomaggi - Bum Bag - Black

Campomaggi - Bum Bag - Black

Sort bum bag med bæltespænde fra Campomaggi Bæltetaske i klassisk sort læder med guldfittings. Tasken består af et hovedrum med en indvendig lynlåslomme, en ekstra lynlåslomme på bagsiden samt en dekorativ stiklomme på forsiden som lukkes med knaplås. På fronten har tasken Campomaggis fine logo i guld. Tasken kan spændes ind i remmen med det smarte og dekorative bæltespænde. Bær tasken på kryds eller over taljen - lige meget hvad du vælger, har du dine ting sikkert og nemt med dig rundt på farten. Campomaggi er kendte for deres håndlavede italienske tasker i høj skindkvalitet. Deres tasker kan variere i farve og udtryk, hvilket gør hver enkelt taske unik. For at du kan passe godt på din bum bag, medfølger der en lædercreme samt vejledning til, hvordan du bedst vedligeholder din smukke nye taske. Detaljer: Ægte koskind. Lædercreme og vejledning til vedligeholdelse medfølger. Et hovedrum med indvendig lynlåslomme. Ekstra lynlåslomme på bagsiden. Stiklomme på fronten med knaplås. Justerbar rem med bæltespænde. Størrelse: 18 x 27 x 8 cm. Maksimal længde på justerbar rem: 100 cm. Modelnr.: C010600ND-X0334-C0001

1.199 kr.

Fri fragt

MadameChic.dk
ADAX Manila bæltetaske Desert 292230

ADAX Manila bæltetaske Desert 292230

ADAX Manila bæltetaske Flot og praktisk bumbag i læder af høj kvalitet med unikke detaljer og med god plads til en del ting. Læderet er super blødt, og vil med tiden blive endnu mere lækkert. Manila tasken har flere fine detaljer såsom nitter på fronten og lommer på bagsiden og fronten, som giver den et cool og edgy look. Manila bumbag tasken har en regulerbar skulderrem i læder, så man kan bære tasken efter behov. Tasken har en lynlåslomme på fronten og en lynlåslomme på bagsiden. Indeni finder man et stort rum, en lynlåslomme i siden og en åben læderlomme i den anden side. Alle lynlåsene har lange læderstropper, som gør det nemmere at åbne de forskellige rum. Med en Manila bumbag får du en taske som kan bruges til det meste, og som især egner sig godt til festivaler, rejser og andre begivenheder hvor man gerne vil have hænderne fri.

400 kr.
429 kr.inkl. fragt
Hugo P
Elin Nilsson·Kategoriansvarlig for Tasker

Populære søgninger i Bæltetaske

Log ind

Bliv gratis medlem