Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Tasker

(206609)

Kvinder elsker tasker. Nogle mænd elsker tasker. Og for de fleste børn er en skoletaske en nødvendighed. Vi bruger vores tasker til så mange ting; computer, hårspray, nøgler, penge, mobil, tyggegummi, iPad, hovedpinepiller, bøger, træningstøj, indkøbsvarer eller måske bare til at vise frem som et slags armsmykke. Hvor om alting er, er der rigtig mange mennesker, der simpelthen ikke kan undvære en taske. Hvad skal den ”kunne”? Hvor stor skal den være? Skal den være af læder og skal der stå et bestemt navn på? Der er mange faktorer, der spiller ind, når vi skal vælge os den helt rigtige taske. Populære mærker: Adax, DKNY, Day Birger Et Mikkelsen, Fjällräven, The North Face.

...

Trendy tasker i alskens farver

Skuldertasker. Shoppertasker. Selskabstaske. Crossover-taske og en cool clutch-taske. Rygsæk. Computertaske. Attachémappe. Skoletaske.

Bare sig ordet tasker og se de fleste kvinder smile saligt, mens hun dagdrømmer om alle de dejlige tasker, hun så gerne vil eje. For kvinder er tasker ikke bare en praktisk genstand til at transportere ting og sager i. Tværtimod kan tasker give en tilstand af rendyrket glæde. Tasker er også tæt forbundet med kvinders identitet, status og afspejler deres personlighed. Tasker er perfekte til at peppe din stil op og give dig kant og karakter. Med de rigtige modetasker skiller man sig nemlig lidt ud fra mængden, hvis du tør.

Vis mig din taske

Tasker er tilbehør, som vi bruger til at signalere, hvem vi er – eller gerne vil være. Med andre ord: Vis mig din taske – og jeg skal sige dig, hvem du er. En kvinde kan formentlig aldrig få for mange tasker. Hun vil helst have en lækker taske til enhver lejlighed. En taske til hverdag, fest og ferier. Hverdags-tasken skal kunne rumme alt fra nøgler, makeup, pung, solbriller, servietter og de 117 andre mærkelige ting, der er i en dametaske. Men tasken til fest skal helst være en smart selskabstaske eller en lille clutch, hvor der lige er plads til læbestift og pudder.

Trendy og tidløse tasker

Kvinder er konstant på jagt efter det næste kup, som kan føje endnu en modetaske til samlingen. For der kommer jo hele tiden tusindvis af nye tjekkede, trendy tasker, som ægte fashionistas er nødt til at få fingre i. Den ene sæson skal din håndtaske have krokopræg og skrappe kulører. Så skal den skiftes ud med en klassisk skuldertaske i sort skind. Næste sæson siger moden måske diskrete farver på en casual crossover taske. Og snart er moden skiftet til små cognacfarvede clutches eller store shoppere med stjerner og print.

For nogle bliver tasker købt, brugt og skiftet ud i samme takt som trends kommer og går. Andre har slet ikke det behov, at de bare må eje de nyeste modetasker. Der er også kvinder, der hellere vil investere i ét enkelt statussymbol som en dyr designer-taske eller logo-taske fra de største modehuse som Louis Vuitton, Gucci, Dior og Mulberry. Den tidløse designer-taske bliver hendes dyrebareste eje, indtil den engang er slidt op.

Mænd og tasker

Mænd vil formentlig aldrig helt forstå kvinders forhold til tasker. For mange mænd er en taske mere et nødvendigt onde, når han nu ikke kan have alle sine ting i lommerne. Som en sportstaske, en rygsæk eller computertaske. For ikke så længe siden blev det anset for feminint og lidt fjollet, hvis mænd gik med taske. Som de små skindtasker med hank, såkaldte pibetasker, som nogle mænd gik med snurret om håndleddet.

Men nu er mandetasken i moderne stil blevet et must for de hippe. Når du ser en mand med en taske i dag er det ikke bare én, han lige holder for konen, mens han ser pinlig berørt ud. Han har fået sin egen taske. Især skuldertasker i rå army eller messenger-stil og skindtasker i retro-look som din gamle skoletaske med hanke, er god stil til mænd. Hvis du ikke er parat til at promenere med en taske, kan du altid vælge en praktisk rygsæk i stedet for.

Filter

Vis