Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Elodie Details Rygsæk

19 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Børnehave rygsæk, CeLaVi, Sort

Børnehave rygsæk, CeLaVi, Sort

Smart rygsæk til børnehaven i flot sort med mønster af bolde. Rygsækken til børn er fra CeLaVi. Brug denne flotte taske til skiftetøjet og madpakken til børnehaven, eller når der skal overnattes hos Bedstemor. Lad barnet selv bære sit legetøj, sin madpakke eller det vigtige han vil have med. Tasken har to lommer der let lukkes og åbnes med en lynlås. Begge rum har god plads til de ting junior vil have med. Begge lynlåse kan åbnes meget, så det er let at få sine ting ned i tasken. Øverst er et håndtag, så den let kan bæres i hånden. De polstrede stropper er justerbare, og en lille strop med et spænde, får stropperne til at blive på skulderen. En kvalitetsrygsæk fra CeLaVi i sort. Der er mulighed for at skrive navn i den forreste lomme, ønsker du broderet navn på rygsækken, broderer vi gerne dit barns fornavn på.

249 kr.
269 kr.inkl. fragt
Babysutten
Børnehave rygsæk, CeLaVi, Lilla

Børnehave rygsæk, CeLaVi, Lilla

Smart rygsæk til børnehaven i flot lilla med mønster af blomster. Rygsækken til børnehavebørn er fra CeLaVi. Brug denne flotte taske til skiftetøjet og madpakken til børnehaven, eller når der skal overnattes hos Bedstemor. Lad barnet selv bære sit legetøj, sin madpakke eller det vigtige hun vil have med. Tasken har to lommer der let lukkes og åbnes med en lynlås. Begge rum har god plads til de ting junior vil have med. Begge lynlåse kan åbnes meget, så det er let at få sine ting ned i tasken. Øverst er et håndtag, så den let kan bæres i hånden. De polstrede stropper er justerbare, og en lille strop med et spænde, får stropperne til at blive på skulderen. En kvalitetsrygsæk fra CeLaVi i lilla. Der er mulighed for at skrive navn i den forreste lomme, ønsker du broderet navn på rygsækken, broderer vi gerne dit barns fornavn på.

249 kr.
269 kr.inkl. fragt
Babysutten
Børnehave rygsæk, CeLaVi, Grå

Børnehave rygsæk, CeLaVi, Grå

Smart rygsæk til børnehaven i flot grå med mønster af grå og orange pile. Rygsækken til børn er fra CeLaVi. Brug denne flotte taske til skiftetøjet og madpakken til børnehaven, eller når der skal overnattes hos Bedstemor. Lad barnet selv bære sit legetøj, sin madpakke eller det vigtige han vil have med. Tasken har to lommer der let lukkes og åbnes med en lynlås. Begge rum har god plads til de ting junior vil have med. Begge lynlåse kan åbnes meget, så det er let at få sine ting ned i tasken. Øverst er et håndtag, så den let kan bæres i hånden. De polstrede stropper er justerbare, og en lille strop med et spænde, får stropperne til at blive på skulderen. En kvalitetsrygsæk fra CeLaVi i grå. Der er mulighed for at skrive navn i den forreste lomme, ønsker du broderet navn på rygsækken, broderer vi gerne dit barns fornavn på.

249 kr.
269 kr.inkl. fragt
Babysutten
Log ind

Bliv gratis medlem