Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Carhartt Bæltetaske

Relaterede butikstilbud

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Tree/Black

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Tree/Black

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i tree/black Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Camo Brush

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Camo Brush

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i camo brush. Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Cypress

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Cypress

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i cypress. Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Black

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Black

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i sort. Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Cardinal

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Cardinal

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i cardinal. Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Duck Blue

Carhartt WIP - Payton Hip Bag | Duck Blue

Payton Hip Bag er en bæltetaske fra Carhartt WIP i 100% polyester. Tasken har et hovedrum med lynlås foran, og et mindre rum bagpå også med lynlås. Tasken er lavet i vandafvisende materiale og har et broderet Carhartt WIP logo foran. Den måler 12 x 27.5 x 8.5cm og kan rumme 2.8 liter. Fås i flere farver, findes her i duck blue. Fragtpris i Danmark koster DKK 29,- Bestiller du en hverdag inden klokken 16:00, sender vi varen samme dag. Bestiller du i weekenden eller på en helligdag, sender vi varen den næstkommende hverdag. Bestiller du for over DKK 1000,- er der fri fragt i hele Danmark.

299 kr.

Fragt ukendt

collabo

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker