Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Adax Håndtasker

25 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Adax Rubicone Christine lille clutch

Adax Rubicone Christine lille clutch

Adax Rubicone Christine lille clutch. Denne super fede Rubicone Christine clutch fra det danske modebrand Adax er det oplagte valg til kvinden, som søger efter en lille fin taske med små detaljer, såsom nitterne og de fine lynlåse. Hovedrummet åbnes op af en lynlås og indeholde to gode rum, som er adskilt af en lynlåslomme. Derudover finder du også seks kreditkortholder, så du ikke behøves at have din pung med, når du er i byen med veninderne. Clutchen har desuden en lynlåslomme på fronten, hvor du kan opbevare lidt kosmetik. Til at bære denne rå taske medfølger der en aftagelig samt justerbar skulderrem, så du kan svinge den over kroppen endvidere har den også en lang håndrem, så du kan bære den rundt om håndleddet. Denne rummelige taske vil med sikkerhed bruges sæson efter sæson.

629 kr.

Fri fragt

Adaxstore.dk
Adax CPH Ruby Kathe skuldertaske

Adax CPH Ruby Kathe skuldertaske

Adax CPH Ruby Kathe skuldertaske. Denne smarte CPH Ruby Kathe skindtaske fra det danske modebrand Adax vil lynhurtigt blive en favorit og kan følge dig rundt i hverdagen til alt fra shopping og byture til arbejde eller på ferierejsen. En klap med metalspænde åbner op til hovedrummet, der er opdelt i to af en lynlåslomme i midten. Bagerst i tasken er yderligere en lille lynlåslomme, mens der forrest er en stiklomme, så du altid kan holde styr på din mobiltelefon og pung. Under klappen gemmer sig desuden en lille forlomme, så du har masser af opbevaringsmuligheder til dine mindre ejendele. Skindtasken bæres i skulderremmen, der har en skindstrop i toppen, så du kan medbringe denne skønne sag i alle verdens storbyer og til dine næste mange byture.

779 kr.

Fri fragt

Helm
Adax Rubicone Christine lille skuldertaske i ruskind

Adax Rubicone Christine lille skuldertaske i ruskind

Adax Rubicone Christine lille skuldertaske i ruskind. Denne skønne Rubicone Christine skuldertaske fra danske Adax er den perfekte taske til en aften i byen. Ruskindstasken har på trods af sin lille størrelse, god plads til de mest nødvendige ting og på grund af den smarte inddeling er det også nemt at have overblik over taskens indhold. Indvendigt har du fem forskellige opbevaringsrum. To lidt større lommer, hvor der i den ene er den klassiske lille lynlåslomme. En lynlåslomme placeret i midten af tasken og på begge sider af denne, mindre lommer med en kortlomme med plads til to kort. Tasken er lukket med en lækker grov lynlås og bæres i den aftagelige og justerbare rem. På forsiden sidder en mindre lomme som også er lukket med den smarte lynlås. Du vil nyde at tage denne taske over skulderen og gå ud af døren.

629 kr.

Fri fragt

Adaxstore.dk
Adax Berlin Jackie clutch med lynlås

Adax Berlin Jackie clutch med lynlås

Adax Berlin Jackie clutch med lynlås. Denne super smukke Berlin Jackie fra det danske brand Adax er det oplagte valg til kvinden, som mangler den perfekte taske som både kan bruges til hverdag eller til de festlige begivenheder. Hovedrummet åbnes med en lynlås og byder på flere sektioner. I midten er en lynlåslomme til kontanter, mens der på hver side af møntlommen er tre kreditkortlommer. Yderst på begge sider i tasken finder du to store stiklommer til din mobiltelefon eller nøgler. Yderligere har stiklommerne også en ekstra lynlåslomme samt en stiklomme til de mindre ting. På fronten af denne skønhed er endnu en lynlåslomme som har de fineste nitter, der tilføjer et og råt og stilsikkert look. Denne kombitaske kan både bæres som en clutch eller i den aftagelige samt justerbar skulderrem, så du nemt kan svinge den over kroppen når du hurtig skal ud ad døren.

899 kr.

Fri fragt

Adaxstore.dk
ADAX Schanna skuldertaske sort 291508

ADAX Schanna skuldertaske sort 291508

ADAX Schanna skuldertaske Rigtig lækker skuldertaske i ruskind med unikke detaljer og med rigtig god plads til en del ting. Læderet er af høj kvalitet og super blødt at røre ved. Schanna tasken har flere forskellige detaljer såsom nitter og lommer på fronten og en aftagelig skulder/bærehank med nitter og mønster, som giver tasken et cool og edgy look. Udover bærehanken i læder, har Schanna tasken også en regulerbar skulderrem i læder, så man kan bære tasken cross-body. Tasken har tre lynlåslommer på fronten, et stort rum med en lynlåslomme og en åben lomme i læder, som man for eksempel kan lægge sin mobil ned i. Alle lynlåsene har lange læderstropper, som gør det nemmere at åbne de forskellige rum. Med Schanna skuldertasken får du en taske, som kan opbevare det meste og som uden tvivl kommer til at få en fast plads i din garderobe.

1.199 kr.

Fri fragt

Hugo P
Log ind

Bliv gratis medlem