Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Adax Clutch

Relaterede butikstilbud

Adax Amalfi Molly combi clutch

Adax Amalfi Molly combi clutch

Adax Amalfi Molly combi clutch. Denne iøjnefaldende Amalfi Molly combi clutch fra det danske mærke Adax, vil blive et hit hos kvinden der vil vende alles blikke på hendes vej. Tasken er designet med en lille lomme på fronten, hvor du kan opbevare din mobiltelefon. Derudover er den indvendigt inddelt i fem rummelige rum, hvoraf det ene er en lynlåslomme. Desuden har tasken en justerbar samt aftagelig rem så du har fri mulighed for hvordan du vil bære den til dit look. Crossoveren har blandt andet udover de fem rum en lille lynlåslomme samt en stiklomme, hvor du kan opbevare mindre genstande. Taskens lækre design og detaljer gør den uimodståelig for nysgerrige blikke og derfor det ideelle valg til kvinden der elsker mode.

599 kr.

Fri fragt

Helm Logo
Adax Rubicone Christine lille clutch

Adax Rubicone Christine lille clutch

Adax Rubicone Christine lille clutch. Denne super fede Rubicone Christine clutch fra det danske modebrand Adax er det oplagte valg til kvinden, som søger efter en lille fin taske med små detaljer, såsom nitterne og de fine lynlåse. Hovedrummet åbnes op af en lynlås og indeholde to gode rum, som er adskilt af en lynlåslomme. Derudover finder du også seks kreditkortholder, så du ikke behøves at have din pung med, når du er i byen med veninderne. Clutchen har desuden en lynlåslomme på fronten, hvor du kan opbevare lidt kosmetik. Til at bære denne rå taske medfølger der en aftagelig samt justerbar skulderrem, så du kan svinge den over kroppen endvidere har den også en lang håndrem, så du kan bære den rundt om håndleddet. Denne rummelige taske vil med sikkerhed bruges sæson efter sæson.

699 kr.

Fri fragt

Helm Logo
Novara Ebba Clutch

Novara Ebba Clutch

Adax Novara Ebba Clutch. Denne fantastiske Novara Ebba Clutch fra det danske mærke Adax, er oplagt til en hyggelig tur med vennerne grundet dens gode størrelse. Tasken åbnes af en lynlås og indvendigt er crossoveren opdelt i to fem rum, hvoraf det midterste åbnes af en lynlås. Derudover har tasken en lille lynlåslomme samt en lille stiklomme. Crossoveren er rummelig nok til din mobiltelefon og lidt kosmetik. Derudover har tasken en lille lynlåslomme på fronten. Denne crossover kommer med en aftagelig rem, så den kan bæres som clutch eller over skulderen. Denne lille crossover vil give dit look et råt og feminint udtryk. Højde: 12,5 cm Dybde: 3 cm Materiale: Nylon Bredde: 18 cm Crossover: Ja Funktioner: Crossover Butik: Helm, Esbjerg Broen, Helm, Esbjerg N, Helm, Herning (Centret), Helm, Herning City (gågaden), Helm, Hjørring, Helm, Holstebro, Helm, Ringkøbing, Helm, Silkeborg, Helm, Skive, Helm, Varde, Helm, Vejle, Helm, Viborg På lager: I webshop

399 kr.
444 kr.inkl. fragt
miinto.dk Logo
Siena Helle Clutch 131367

Siena Helle Clutch 131367

Siena Helle clutch fra Adax Clutch i et cool, rocket look med sølvnitter. Den består af fem åbne rum/stiklommer, seks kortlommer og to lynlåslommer. Der medfølger en flettet håndledsrem som kan aftages og alternativt bruges til nøgler. Derudover en smal justerbar skulderrem som ligeledes kan aftages. Siena er lavet af det fineste kalveskind med dekorative sølvnitter. De forskellige modeller har deres helt egne unikke udtryk. Læderet er karakteriseret ved en fantastisk skinnende overflade kombineret med unik fleksibilitet og medgørlighed. Vi anbefaler at man jævnligt behandler læderet med Adax Protection Spray eller Adax Læderbalsam for at opretholde det karakteristiske og flotte udseende. Detaljer: Ægte kalveskind. Aftagelig håndledsrem. Aftagelig og justerbar skulderrem. Organiseret opbevaring. Størrelse: 20 x 13 x 4 cm. Maksimal længde på justerbar rem: 141 cm. Modelnummer: 131367-Bk

999 kr.

Fri fragt

miinto.dk Logo
ADAX CORMORANO COMBI CLUTCH NELLIE

ADAX CORMORANO COMBI CLUTCH NELLIE

Mål 12 cm høj, 20 cm lang og 3 cm dyb Materiale kalveskind Forlomme Flettet håndledsrem Smal skulderrem Kortlommer Comorano combi clutch Nellie er designet af danske Adax og du får her en smuk skindtaske med combifunktion - idet den kan bæres som håndtaske med den fine håndledsrem og skuldertaske eller crossover med den justerbare rem. Der sidder en lynlåslomme på fronten og foroven åbner du ind til 6 kreditkortlommer, to åbne rum, en mobillomme samt 2 lynlåsrum.

999 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker