Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gillian Jones Toilettaske

Relaterede butikstilbud

Gillian Jones - Rejse toilettaske - Snake

Gillian Jones - Rejse toilettaske - Snake

Super lækker og stilfuld rejse organizer kosmetik taske fra Gillian Jones. Toilettasken er med flot snake look udenpå og sort indeni. Rejse toilettasken har mange funktioner og er lavet i en super lækker rengørings venlig kvalitet. Toilettasken har en praktisk ophængings-funktion, som er ideel til rejser og badeværelser med begrænset plads. Toilettasken har 3 lynlås rum, 2 mesh make-up arrangører, en check-in-bag (smart til flyrejsen) og 3 frontlommer. Tasken er super nem at rengøre med en opvredet klud og varmt vand. Toilettasken kan også bestilles med navn og du får en flot og personlig gave,der med garanti vækker glæde hos modtageren. Rejse toilettasken måler 10 x 20 x 28 cm (når den hænger er den 48 cm lang, uden krog)

399 kr.
428 kr.inkl. fragt
Mikkla Logo
Gillian Jones - Rejse toilettaske - Turkis/lime

Gillian Jones - Rejse toilettaske - Turkis/lime

Super lækker og stilfuld rejse organizer kosmetik taske fra Gillian Jones. Toilettasken er flot turkis og lime udenpå og sort indeni. Rejse toilettasken har mange funktioner og er lavet i en super lækker rengørings venlig kvalitet. Har en praktisk ophængings-funktion, som er idel til rejser og badeværelser med begrænset plads. Toilettasken har 3 lynlås rum, 2 mesh make-up arrangører, en check-in-bag (smart til flyrejsen) og 3 frontlommer. Tasken er super nem at rengøre med en opvredet klud og varmt vand. Toilettasken kan også bestilles med navn og du får en flot og personlig gave,der med garanti vækker glæde hos modtageren. Rejse toilettasken måler 10 x 20 x 28 cm (når den hænger er den 48 cm lang, uden krog)

399 kr.
428 kr.inkl. fragt
Mikkla Logo
GILLIAN JONES TOILETTASKE

GILLIAN JONES TOILETTASKE

Mål 22,5 cm høj x 30 cm lang x 6 cm dyb. Kunstmateriale. Rum opdeling. Denne Gillian Jones toilettaske er opdelt i tre rum. Alle tre rum bliver lukket med samme lynlås, men opdelingen gør, at der er et super godt overblik. Dametoilettasken har i ét af rummene to mesh-lommer og i et andet rum en lomme med lynlås..

399 kr.
449 kr.inkl. fragt

Baggi

Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker