Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Saddler Rygsæk

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Simon Rygsæk - Sort

Simon Rygsæk - Sort

SDLR Simon backpack er fremstillet i ægte glat sort læder. Det er en pratisk rygsæk med en ydre lomme der lukkes med en lynlås. Inde i tasken er plads til en 13" computer samt praktiske sliplommer til mobil og nøgler. Stopperne kan justeres og er fremstillet i nylon. Materiale: Kernelæder, stopper i nylon Farve: Sort Størrelse: Bredde 30 cm, Højde 42 cm og dybte 15 cm

1.759 kr.

Fri fragt

Onkel P

Lucas læder rygsæk - brun

Lucas læder rygsæk - brun

Bøffellæder rygsæk til både herre og damer. En backpack med beskyttet rum til 15" bærbar computer der kan lukkes med lynlås. Uderligere har læder rygsækken en lynlås lomme med plads til skrive redskaberne og en seperat lomme til dine kort. En rygsæk i kvalitets kernelæder svendske Skulder stropperne kan let justeres i længde og er fremstillet i nylon med læder detaljer. Tasken lykkes med lynlån og med en knaplukning. Mål: Bredde 43, højde 30 og dyb 15 cm Størrelse: 15" computer Farve: midbrown Materiale: Bøffel kernelæder og nylon Lukning: Lynlås samt spænder i antik sølv look Udenpå: 1 lomme i front Inde i: 1 slip in lomme samt 1 lomme der lukkes med lynlås Skulderstropper: Justerbar i læder og kanvas Vare nummer: 11328 Stregkode: 7311760277520 En kvalitets rygsæk du kan have i rigtig mange år fra du er på uddannelse, på dine jobs og når du skal i motions centeret.

1.359 kr.

Fri fragt

Onkel P

Simon rygsæk

Simon rygsæk

Sporty rygsæk i ægte læder. Foret rum til 13" computer, men der kan også være en 15" computer i taskens midterste rum. Indvendigt er der to stiklommer og en lynlåslomme. Tasken bæres i de justerbare remme og detaljer er i børstet mørkt metal. Bæredygtigt produceret. • Materiale: Koskind. • Farve: Sort. • Mål: H42 x D15 x B30 cm. Klassisk og tidløs weekendtaske lavet af læder i høj kvalitet og med detaljer i antik sølvfarve. Perfekt til træning eller til en weekendtur. Udvendigt en stiklomme med magnetlås og indvendigt en stor stiklomme og en lynlåslomme. Rygsæk Lucas fra Saddler. Klassisk og tidløs læderrygsæk i høj kvalitet. På ydersiden er der en lomme, der kan lukkes med lynlås og på indersiden er der en slip-in lomme samt en lomme med en lynlås.

1.379 kr.

Fragt ukendt

tui

Lukas rygsæk

Lukas rygsæk

Rygsæk Lucas fra Saddler. Klassisk og tidløs læderrygsæk i høj kvalitet. På ydersiden er der en lomme, der kan lukkes med lynlås og på indersiden er der en slip-in lomme samt en lomme med en lynlås. Der er plads til en 15" computer i tasken. Skulderstroppen i læder og stof er justerbar. Spænder i antik sølvfarve. Materiale: Buff læder. Farve: Brun. Mål: H43 x D15 x B30 cm. Klassisk og tidløs weekendtaske lavet af læder i høj kvalitet og med detaljer i antik sølvfarve. Perfekt til træning eller til en weekendtur. Udvendigt en stiklomme med magnetlås og indvendigt en stor stiklomme og en lynlåslomme. Sporty rygsæk i ægte læder. Foret rum til 13" computer, men der kan også være en 15" computer i taskens midterste rum. Indvendigt er der to stiklommer og en lynlåslomme. Tasken bæres i de justerbare remme og detaljer er i børstet mørkt metal. Bæredygtigt produceret.

1.099 kr.

Fragt ukendt

tui

JOE

JOE

Rygsæk model JOE fra SADDLER. Smart model til 13"" PC. Indvendigt lynlåslomme og stiklomme. Justerbare skulderremme.

1.799 kr.
1.831 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop Logo
JOE

JOE

Rygsæk model JOE fra SADDLER. Smart model til 13"" PC. Indvendigt lynlåslomme og stiklomme. Justerbare skulderremme.

1.799 kr.
1.831 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop Logo
Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker