Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Pia Ries Skuldertaske

Relaterede butikstilbud

Pia Ries Rød Skuldertaske i Læder m. Unik Detalje 2,5 L

Pia Ries Rød Skuldertaske i Læder m. Unik Detalje 2,5 L

Lædertaske med fin detalje Tilbage i 1958 blev Pia Ries grundlagt af Pia Ries mor og designet blev dengang grundlagt under Pia Ries mors navn: Lillian Sørensen. Kollektionerne bestod blot af egenproducerede finere smålædervarer. I 1982 blev Pia Ries ansat af sin mor og allerede otte år efter i 1990 overtog Pia Ries familievirksomheden og har siden drevet den med passion for kvalitet og unikke varer - og en stor håndfuld entusiasme og energi! I 2004 udvidede Pia Ries sin produktion fra den danske læderfabrik i Fredericia til også at foregå i udlandet, så Pia Ries kunne få en bredere kollektion med et større udvalg i den bedste kvalitet og helt rigtige materialer. Det betyder, at læderet til denne taske er specielt udvalgt samt, at den flotte detalje med overslag på fronten er nøje gennemtænkt af Pia Ries, så du får den mest eksklusive og behagelige oplevelse med skuldertasken! Udvendig Farve: Rød Mål: 22,5 x 23,5 x 5,5 cm (H X B X D) Justerbar skulderrem: 77 - 140 cm Lynlåsåbning i top Lynlåslomme på front Klik-lås lomme på front Lynlåslomme bagpå Indvendig Farve: Sort og hvid stribet - lysner, så du nemt kan se og finde, det du har i tasken Volumen: 2,5L 1 stort rum 1 lynlåslomme 1 lomme 1 RFID-safe mobillomme / Kreditkortlomme, som hindrer kontaktløs betaling Yderligere informationer Vægt: 420 g Materiale: Kalveskind Brand: Pia Ries

549 kr.

Fri fragt

Regovs
Pia Ries Sort Skuldertaske m. Unik Detalje i Skind 2,5 L

Pia Ries Sort Skuldertaske m. Unik Detalje i Skind 2,5 L

Lædertaske med fin detalje Tilbage i 1958 blev Pia Ries grundlagt af Pia Ries mor og designet blev dengang grundlagt under Pia Ries mors navn: Lillian Sørensen. Kollektionerne bestod blot af egenproducerede finere smålædervarer. I 1982 blev Pia Ries ansat af sin mor og allerede otte år efter i 1990 overtog Pia Ries familievirksomheden og har siden drevet den med passion for kvalitet og unikke varer - og en stor håndfuld entusiasme og energi! I 2004 udvidede Pia Ries sin produktion fra den danske læderfabrik i Fredericia til også at foregå i udlandet, så Pia Ries kunne få en bredere kollektion med et større udvalg i den bedste kvalitet og helt rigtige materialer. Det betyder, at læderet til denne skindtaske er specielt udvalgt samt, at den flotte detalje med overslag på fronten er nøje gennemtænkt af Pia Ries, så du får den mest eksklusive og behagelige oplevelse med skuldertasken! Udvendig Farve: Sort Mål: 22,5 x 23,5 x 5,5 cm (H X B X D) Justerbar skulderrem: 77 - 140 cm Lynlåsåbning i top Lynlåslomme på front Klik-lås lomme på front Lynlåslomme bagpå Indvendig Farve: Sort og hvid stribet - lysner, så du nemt kan se og finde, det du har i tasken Volumen: 2,5L 1 stort rum 1 lynlåslomme 1 lomme 1 RFID-safe mobillomme / Kreditkortlomme, som hindrer kontaktløs betaling Yderligere informationer Vægt: 420 g Materiale: Kalveskind Brand: Pia Ries

549 kr.

Fri fragt

Regovs
Pia Ries skuldertaske med klap

Pia Ries skuldertaske med klap

Pia Ries skuldertaske med klap. Denne lækre crossover skindtaske fra Pia Ries er det oplagte valg til kvinden, der foretrækker klassiske og afslappede accessories med et twist til både hverdag og festlige begivenheder. Skindtasken åbnes med en klap med magnetlukning og er indvendigt opdelt i tre gode rum, så du let kan holde styr på indholdet. I det midterste rum er der desuden en lynlåslomme bagerst samt en stiklomme forrest, hvor du kan opbevare en mindre pung og din mobiltelefon. Taskens skulderrem er justerbar, så den kan bæres på skrå over kroppen som en crossbody eller over skulderen, når du har travlt på vej ud af døren. Med denne smarte sag i din accessoriesgarderobe har du altid en flot og praktisk løsning, når du forlader hjemmet.

999 kr.

Fri fragt

Helm
Pia Ries Tropical skuldertaske i sort kalveskind med flotte detaljer

Pia Ries Tropical skuldertaske i sort kalveskind med flotte detaljer

Pia Ries Tropical skuldertaske i sort med farvede markeringer på sider og kanter. Skøn mellemstor taske i kalveskind med lynlås i toppen. Frontlomme med magnetlås, indvendig organizer og turkisfarvet foer. Mål: B: 30 cm H: 33 cm.

1.499 kr.

Fragt ukendt

L-langelund

Pia Ries Tropical skuldertaske / shopper i sort kalveskind med farvede markeringer

Pia Ries Tropical skuldertaske / shopper i sort kalveskind med farvede markeringer

Pia Ries Tropical skuldertaske i sort med farvede markeringer på sider og kanter. Skøn stor taske i kalveskind med lynlås i toppen. Frontlomme med magnetlås, indvendig organizer og turkisfarvet foer. Mål: B: 43 cm H: 27 cm.

1.699 kr.

Fragt ukendt

L-langelund

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Mål: 14cm høj, 19cm lang og 3,5cm dyb Materiale:? Kalveskind RFID-sikker Dansk design Masser af rum Smart skuldertaske fra det danske mærke Pia Ries indeholder et stort lynlås rum på bagsiden til fx nøgler. Når skindtasken åbnes op finder man tre lommer til kreditkort, et smalt lynlås rum til mønter samt to seddelrum. Under den indvendige klap sidder der 4 yderlige kreditkort lommer. Bag rummet med klap er der plads til smartphone. Skulderstroppen kan justeres inde i tasken.

699 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Pia Ries har lavet denne lille skønne crossbody bag, med lækre farver og i det blødeste skind. Tasken kan med den justerbare rem også bæres som skuldertaske og har foroven to rum, der lukkes med lynlås. I det ene rum sidder der 4 kreditkortlomme, samt en mindre lynlåslomme, i det andet, sidder en bred, åben lomme ex. til mobilen. Foran på tasken, kan der med overslag og magnetknap, åbnes optil endnu et rum. Den måler 15 cm i højden, 22,5 cm i længden og 7,5 cm i dybden..

1.099 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

Mål 19,5 cm høj x 18 cm lang x 8,5 cm dyb Materiale kalveskind Regulerbar skulderrem RFID sikret Dametaske i blankt skind fra danske Pia Ries. Denne lille skuldertaske har en mindre lynlåslomme på udvendig side og et to-delt hovedrum, kun adskilt af en lille lynlåslomme i midten. Hvert rum i skindtasken har en lille lomme til f.eks. nøgler og mobil.

479 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 19 cm høj x 22 cm lang x 8 cm dyb Materiale kalveskind Justerbar rem RFID sikret Fin dametaske i blødt skind fra danske Pia Ries. Skindtasken har regulerbar rem, to udvendige stiklommer. Modellen er en skuldertaske med lange justerbar skulderrem, den er indrettet med et hovedrum hvori der er 2 mindre lommer.

849 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

Mål 23 cm høj x 25 cm lang x 4 cm dyb. Materiale kalveskind. Regulerbar skulderrem. RFID sikring. Crossover. Elegant hverdagstaske i blankt skind fra danske Pia Ries. Du får her en rummelig skindtaske med flere udvendige lynlåsrum og et stort hovedrum med god plads og lommer til dine småting. Modellen er en skuldertaske med lang regulerbar rem, på den måde kan den også bæres som en crossover.

639 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Cool og farverig skuldertaske, med smarte detaljer og gode opbevarings muligheder fra mærket Pia Ries. Dametasken er udstyret med en lynlåslomme på bagsiden og i overslaget, der på fronten åbnes med trykknap, kan du i toppen lyne op og her finde et dybt rum. Indeni sidder et lynlåsrum, der gemmer på 4 kreditkortlommer, samt rigeligt plads til mobil og nøgler. Remmen der sidder udenpå foroven kan justeres og tasken kan bruges som crossover. Den måler 21 cm i højden, 25,5 cm i længden og 4,5 cm i dybden..

1.099 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 31 cm høj x 38 cm lang x 7 cm dyb Materiale kalveskind Crossover/skuldertaske Lang rem medfølger RFID sikret? Farverig og rummelig hverdagstaske i blødt kalveskind fra Pia Ries. Den store skindtaske kan både bæres på skulderen og crossbody med den medfølgende rem, så den er nem at have med på farten. Hovedrummet er to-delt med en smal lynlås imellem og med et par mindre inderlommer i siderne.

1.599 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 31 cm høj x 38 cm lang x 7 cm dyb. Materiale kalveskind. Skuldertaske. Inkl. lang rem. RFID sikret?. Flot dametaske i kalveskind fra Pia Ries. Den rummelige hverdagstaske har kort skulderrem, en udvendig lynlåslomme og et stort to-delt hovedrum, adskilt af en lang lynlåslomme, med 3 mindre lommer og farverigt for. Der medfølger lang, justerbar rem, så den kan bæres crossbody..

1.599 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES TASKE

PIA RIES TASKE

Mål: 18cm høj, 17cm lang og 2,5cm dyb. Materiale: Kalveskind. Justerbar skulderrem. Dansk design. RFID beskyttet. Smart skuldertaske i blødt kalveskind egner sig perfekt til hverdag og fest. Skindtasken har 3 lynlås rum inden i tasken samt 6 kreditkort lommer og en kuglepensholder. På crossbody taskens bagside er der et stort lynlås rum..

799 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

Mål 20 cm høj x 20 cm lang x 4,5 cm dyb. Materiale kalveskind. Justerbar skulderrem. RFID sikring. Crossbody. Enkel dametaske i blankt skind fra Pia Ries. du får her en rummelig skuldertaske med 3 lynlåsrum på udvendig side. Skindtasken har et hovedrum med sødt, stribet for og et par mindre sidelommer til småting..

559 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 32,5 cm høj x 29,5 cm lang x 4 cm dyb Materiale kalveskind Skuldertaske Inkl. lang rem RFID sikret Cool, aflang skindtaske fra Pia Ries. Dametasken er delt i to lige store rum, adskilt af en smal åben lomme, med en lynlåslomme i det ene rum og to mindre stiklommer i det andet. Brug tasken crossover med den medfølgende lange rem.

1.499 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

Mål 20 cm høj x 20 cm lang x 4,5 cm dyb Materiale kalveskind Regulerbar rem RFID sikret Klassisk skindtaske med lang rem fra danske Pia Ries. Skulderremmen kan indstilles i længden, så tasken kan bæres både som crossover og som skuldertaske. Dametasken har 3 udvendige lommer og et hovedrum med stribet for og 2 mindre lommer.

559 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 32,5 cm høj x 29,5 cm lang x 4 cm dyb. Materiale kalveskind. Skuldertaske/crossover. Lang rem medfølger. RFID sikret. Skindtaske med korte skulderremme fra Pia Ries' farverige kollektion. Den aflange dametaske har to store rum, adskilt af en åben lomme, med flere mindre inderlommer i siderne. Der medfølger en lang, justerbar skulderrem, så modellen også kan bæres som skuldertaske.

1.499 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Cool og farverig skuldertaske, med smarte detaljer og gode opbevarings muligheder fra mærket Pia Ries. Dametasken er udstyret med en lynlåslomme på bagsiden og i overslaget, der på fronten åbnes med trykknap, kan du i toppen lyne op og her finde et dybt rum. Indeni sidder et lynlåsrum, der gemmer på 4 kreditkortlommer, samt rigeligt plads til mobil og nøgler. Remmen der sidder udenpå foroven kan justeres og tasken kan bruges som crossover. Den måler 21 cm i højden, 25,5 cm i længden og 4,5 cm i dybden..

1.099 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

PIA RIES CLASSIC SKINDTASKE

Mål: 18cm høj, 24 cm lang og 6 cm dyb Kalveskind Skuldertaske Overslag Justerbar skulderrem Bagsidelomme Flot klassisk indtaske fra danske Pia Ries. Dette er en skuldertaske med lang rem, denne kan justeres i længden efter behov, så den også kan bæres crossover. tasken er indrettet med to rum, og et par mindre lommer. Dametasken lukkes med overlag hvorunder der også er en lynlås

719 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES SKINDTASKE

PIA RIES SKINDTASKE

Mål 32,5 cm høj x 29,5 cm lang x 4 cm dyb. Materiale kalveskind. Skuldertaske/crossover. Lang rem medfølger. RFID sikret. Skindtaske med korte skulderremme fra Pia Ries' farverige kollektion. Den aflange dametaske har to store rum, adskilt af en åben lomme, med flere mindre inderlommer i siderne. Der medfølger en lang, justerbar skulderrem, så modellen også kan bæres som skuldertaske.

1.499 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Super skøn skuldertaske fra Pia Ries, i flot, blødt skind. Dametasken er udstyret med en justerbar rem og kan derfor også bæres som crossover. Den åbnes i toppen med lynlås og giver dig herefter adgang til hovedrummet, der er opdelt i to, adskilt af et lynlåsrum i midten. I den ene side sidder en mobillomme, i den anden en mindre lynlåslomme. Tasken har super flotte farver og den måler 19 cm i højden, 24,5 cm i længden og 5,5 cm i dybden..

999 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Pia Ries har lavet denne lille skønne crossbody bag, med lækre farver og i det blødeste skind. Tasken kan med den justerbare rem også bæres som skuldertaske og har foroven to rum, der lukkes med lynlås. I det ene rum sidder der 4 kreditkortlomme, samt en mindre lynlåslomme, i det andet, sidder en bred, åben lomme ex. til mobilen. Foran på tasken, kan der med overslag og magnetknap, åbnes optil endnu et rum. Den måler 15 cm i højden, 22,5 cm i længden og 7,5 cm i dybden..

1.099 kr.

Fri fragt

Baggi

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Mål:20cm høj, 25cm lang og 6cm dyb Materiale: Kalveskind Dansk design Tekstil foer Justerbar skulderem Pia Ries har designet denne super praktiske skuldertaske som kan rumme alt til hverdagen. Dametasken er opdelt i tre rum, hvori et indeholder en mobillomme, en anden indeholder et lynlås rum og det midterste indeholder 3 kreditkortlommer. Skindtasken er RFID beskyttet.

999 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Mål:20,5cm høj, 24cm lang og 7cm dyb Materiale: Kalveskind RFID sikker Rummelig Indbygget pung Justerbar skulderrem Super rummelig skuldertaske fra danske Pia Ries, er som tre tasker i én. Løftes klappen på crossbody tasken er der en lynlås lomme til nøgler, mobil eller andre personlige egendele. Det yderste lynlåsrum har 4 kreditkort lommer. Åbnes det rum der er indbygget i klappen, finder man en lomme til smartphone, en lomme til kulgepenne samt et større rum til personlige egendele.

1.099 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

PIA RIES BAG

PIA RIES BAG

Super skøn skuldertaske fra Pia Ries, i flot, blødt skind. Dametasken er udstyret med en justerbar rem og kan derfor også bæres som crossover. Den åbnes i toppen med lynlås og giver dig herefter adgang til hovedrummet, der er opdelt i to, adskilt af et lynlåsrum i midten. I den ene side sidder en mobillomme, i den anden en mindre lynlåslomme. Tasken har super flotte farver og den måler 19 cm i højden, 24,5 cm i længden og 5,5 cm i dybden..

999 kr.

Fri fragt

Baggi

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker