Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Markberg Skuldertaske

11 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Markberg Vera skuldertaske I skind

Markberg Vera skuldertaske I skind

Markberg Vera skuldertaske I skind. Denne moderigtige Vera skindtaske fra Markberg, er den ideelle sommerferie, gå i byen eller hverdagstaske iden den har en lang skulderrem. Indvendigt i tasken er der to store hovedrum som bliver adskilt af en midterlomme med lynlåslukning. Derudover er der en lille kreditkortlomme samt endnu en lynlåslomme. Med disse forskellige ruminddelinger, har du mulighed for at organisere dine ting så du både kan have dine solbriller, mobiltelefon og nøgler med, uden at noget af det bliver ridset. Tasken bæres desuden i den lange justerbare skulderrem samt lukkes med en lækker og solid lynlås. Udvendigt på tasken ses det overskønne materiale der både kan være en afsluttende detalje samt detaljen der bryder din stil. Et smukt og lækkert accessory, der fra første øjekast vil blive din nye bedste ven.

899 kr.

Fri fragt

Helm
Markberg skuldertaske m. dobbelt lynl\u00e5s, black

Markberg skuldertaske m. dobbelt lynl\u00e5s, black

Rigtig lækker crossbody i blødt kalveskind fra mærket Markberg. Denne crossbody har lomme på fronten og en skulderstrop, som kan justeres i længden. Den lukkes med lynlås til begge hovedrum og indeni har den flere lommer, samt en blødt bomuldsfoer. Den har målene 22 cm i bredden, 22 cm i højden og 5 cm i dybden. Model 5255GRA

999 kr.

Fragt ukendt

Askepotsko

Markberg Skuldertaske

Markberg Skuldertaske

Lille anvendelig taske fra Markberg. Tasken har et hovedrum med to små åbne lommer. På front en lynlåslomme. Tasken lukkes med lynlås, og der er en aftagelig justerbar guitar strop i taskens farver.

1.299 kr.

Fragt ukendt

Elsborg Lædervarer

MARKBERG ZOLA SKULDERTASKE

MARKBERG ZOLA SKULDERTASKE

Mål:28,5cm høj, 35cm lang og 17cm dyb. Materiale: Kalveskind/ Ruskind Aftagelig skulderrem Rummelig taske Skjult lomme ved ruskindsdetajlen Fin dametaske danske Markberg i lækkert kalveskind. Håndtasken har en skjult lomme under ruskinds delen på taskens front. I skindtaskens store rum er der plads til alt man kan få brug for i hverdagen. I rummet befinder der sig et lynlås rum, en lomme til et kreditkort og lommer til mobil og nøgler.

1.000 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

MARKBERG ZOLA SKULDERTASKE

MARKBERG ZOLA SKULDERTASKE

Mål 28 cm høj x 36 cm lang x 13 cm dyb. Kalveskind/Ruskind. Shopper. Dobbelt hanke. Aftagelig skulderrem. Zola er en større elegant shopper fra det danske brand Markberg. Skindtasken er designet i en kombination af mat skind og ruskind. Tasken har to bærehanke og der medfølger også en lang aftagelig skulderrem. Dametasken er indrettet med et stort hovedrum, i dette er der også et par mindre sidelommer til småting..

1.000 kr.

Fri fragt

Baggi

Markberg Tiana crossovertaske

Markberg Tiana crossovertaske

Markberg Tiana crossovertaske. Denne smarte Tiana skuldertaske fra Markberg, er et super fint valg til dig der drømmer om en større taske til enten hverdag eller arbejde. Indvendigt i taskens hovedrum finder du en lille kreditkortlomme samt en mindre lynlåslomme. Derudover er der godt med plads til både din mobiltelefon, pung samt en lille kalender eller en vandflaske. Hovedrummet bliver lukket med lynlås, hvilket er en god sikkerhed imod at dine ting falder ud og du mister noget. Udvendigt finder du endnu en lynlåslomme hvori du med fordel kan opbevare dine mere skrøbelige genstande, der ikke kan tåle at ligge sammen med dine nøgler eller pung. Til at bære tasken er der en lang, justerbar skulderrem der giver dig mulighed for at bære denne som en crossover. Et skønt design med smukke detaljer kan pryde alle dine looks.

999 kr.

Fri fragt

Helm
Markberg Naima taske med kæde

Markberg Naima taske med kæde

Markberg Naima taske med kæde. Denne spændende Naima skuldertaske fra Markberg, er perfekt til dig der mangler en fin og feminine skindtaske til hverdag eller fest. Tasken har udvendigt en lille lynlåslomme på fronten. I denne har du mulighed for at opbevare din mobiltelefon så du hurtigt og let kan få den frem. Derudover bæres tasken i en aftagelig og justerbar skulderrem med kæde detaljer. Denne giver dig mulighed for, at svinge tasken over kroppen til en crossover. Som en ekstra detalje har tasken en lille aftagelig kvast. Indvendigt i skindtasken er der et stort hovedrum som bliver afskærmet af en detaljerig lynlås. I hovedrummet finder du en lille lynlåslomme samt en stiklomme. Med disse forskellige rum kan du nu medbringe både dine solbriller, en lille pung og din mobiltelefon uden problemer. Et ekstværdigt valg af taske, til dig der ønsker at afslutte dit look med en feminin skindtaske.

1.199 kr.

Fri fragt

Helm
MARKBERG MARIKKA CROSSBODY TASKE

MARKBERG MARIKKA CROSSBODY TASKE

Mål: 17cm høj, 22cm lang og 10cm dyb Materiale: Kalveskind Crossover Rummelig Kraftigt skindmateriale Skjult magnet lukning Danske Markberg har designet denne fine skuldertaske som egner sig perfelt til både hverdag og fest. Skuldertasken har en skjult lomme placeret bag på. Samt tre store rum inden i tasken.

980 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

MARKBERG ANGELA SKINDTASKE

MARKBERG ANGELA SKINDTASKE

Mål: 19cm høj, 24cm lang og 4 cm dyb. Materiale: Kalveskind Klap med magnetlukning 2 store rum Aftagelig rem Den lækre Angela skuldertaske fra Markberg er designet i kalveskind. Når du åbner skindtaskens overslag med magnetknappen finder du to store rum, hvoraf det ene har lynlås og det andet har trykknap. I begge rum finder du en mindre sidelomme. Med dametasken følger en aftagelig skulderrem, som kan justeres i længden, så modellen kan bæres som en crossover ?

1.199 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

MARKBERG SIERRA SKINDTASKE NZ BUBBLY

MARKBERG SIERRA SKINDTASKE NZ BUBBLY

Mål 32 cm høj x 29 cm lang x 10 cm dyb New zealandsk lammeskind Bubbly serien Crossbody Aftagelig lang skulderrem Indvendige sidelommer Markberg har designet denne skønne hverdagstaske Sierra. Den er praktisk indrettet med et stor hovedrum, i dette er der også et par mindre sidelommer til småting. Tasken er lavet i blødt lammeskind i deres Bubbly serie, der giver den et helt særligt look. Skindtasken har både lang go kort rem, hvilket giver dig muligheden for at bruge den crossover eller som almindelig skuldertaske

1.599 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

MARKBERG RAYNA SKINDTASKE

MARKBERG RAYNA SKINDTASKE

Mål: 12cm høj, 19cm lang og 5,5cm dyb Materiale: Kalveskind Magnet lukning Lang skulderrem Overslag Danks design Markberg har lavet denne super fine skuldertaske Rayna. Skindtasken er en smart selskabstaske eller mindre hverdagstaske i lækkert kalveskind. Tasken har en lang rem, denne kan indstilles i længden, så den kan bæres som en crossover. Modellen er praktisk indrettet med hele tre rum

899 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

MARKBERG ALINA SKINDTASKE

MARKBERG ALINA SKINDTASKE

Mål 16 cm høj x 27 cm lang x 8 cm dyb. Lammeskind. Aftagelig lang skulderrem. 2 Frontlommer. Alina er en fed skuldertaske fra Markberg. Den er designet i deres Bubbly serie, som er lavet i New Zealandsk lammeskind. Skuldertasken har en lang justerbar rem, så modellen kan bæres som crossover. Skindtasken er indrettet med et hovedrum, hvori der er 2 små sidelommer.

1.499 kr.

Fri fragt

Baggi

MARKBERG ALANA SKINDTASKE

MARKBERG ALANA SKINDTASKE

Mål 31 cm høj x 31 cm lang x 11 cm dyb. Kalveskind. Regulerbar skulderrem. Lynlås åbning. Indvendig sidelomme. Skuldertaske. Alana er en stor hverdagstaske fra danske Markeberg. Tasken har et stort rummeligt hovedrum, i dette er der også en flad indvendig lynlås lomme til småting. Skindtasken har en lang rem, denne kan indstilles i længden, så tasken kan bruges som crossover.

1.299 kr.

Fri fragt

Baggi

Log ind

Bliv gratis medlem