Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Tiger of Sweden Weekendtaske

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

TIGER OF SWEDEN BOUVA REJSETASKE SMALL

TIGER OF SWEDEN BOUVA REJSETASKE SMALL

Mål 25 cm høj x 35 cm lang. Materiale kalveskind. Computersleeve/taske 13''. Enkel og elegant taske fra mærket Tiger of Sweden. Tasken er lavet i lækkert kalveskind og kan fungere som en stor kuvert taske eller som en computertaske. Tasken kan rumme op til en 13" laptop. Tasken har et stort rum med en mellemstor lomme indvendigt. Det store rum lukkes med lynlås, samt en klap, som fastgøres på fronten med en magnet. Bag på tasken er en også en mellemstor lomme..

1.399 kr.

Fri fragt

Baggi

TIGER OF SWEDEN TRAVEL BAG M

TIGER OF SWEDEN TRAVEL BAG M

Mål 30 cm høj x 47 cm lang x 26 cm dyb. Materiale kalveskind. Weekendtaske. Inkl. lang rem. Rouaul er en elegant og meget smuk rejsetaske, lavet i kraftigt, blankt kalveskind, med flotte tydelige stikninger, af ærket Tiger Of Sweden. Her får du en solid weekendtaske, eller sportstaske, der er udstyret med en bred forlomme og en mindre baglomme, skindtasken har også både to faste bærehanke samt en aftagelig, justerbar skulderrem. Tasken har kabinestørrelse og kan derfor praktisk medtages på rejsen. Den åbnes foroven med lynlås og har indvendigt lyst hørfor og er indrettet med en stor lynlåslomme, en åben lomme, og en mobillomme..

2.250 kr.

Fri fragt

Baggi

TIGER OF SWEDEN BOUVA REJSETASKE SMALL

TIGER OF SWEDEN BOUVA REJSETASKE SMALL

Mål 25 cm høj x 35 cm lang Materiale kalveskind Computersleeve/taske 13'' Enkel og elegant taske fra mærket Tiger of Sweden. Tasken er lavet i lækkert kalveskind og kan fungere som en stor kuvert taske eller som en computertaske. Tasken kan rumme op til en 13" laptop. Tasken har et stort rum med en mellemstor lomme indvendigt. Det store rum lukkes med lynlås, samt en klap, som fastgøres på fronten med en magnet. Bag på tasken er en også en mellemstor lomme.

1.399 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

TIGER OF SWEDEN TRAVEL BAG M

TIGER OF SWEDEN TRAVEL BAG M

Mål 30 cm høj x 47 cm lang x 26 cm dyb Materiale kalveskind Weekendtaske Inkl. lang rem Rouaul er en elegant og meget smuk rejsetaske, lavet i kraftigt, blankt kalveskind, med flotte tydelige stikninger, af ærket Tiger Of Sweden. Her får du en solid weekendtaske, eller sportstaske, der er udstyret med en bred forlomme og en mindre baglomme, skindtasken har også både to faste bærehanke samt en aftagelig, justerbar skulderrem. Tasken har kabinestørrelse og kan derfor praktisk medtages på rejsen. Den åbnes foroven med lynlås og har indvendigt lyst hørfor og er indrettet med en stor lynlåslomme, en åben lomme, og en mobillomme.

2.250 kr.

Fragt ukendt

TrendyBags

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker