Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Gigi Fratelli Håndtasker

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Gigi Fratelli skuldertaske i skind

Gigi Fratelli skuldertaske i skind

Gigi Fratelli skuldertaske i skind. Denne elegante crossover skindtaske fra Gigi Fratelli er til den kvalitetsbevidste kvinde med sans for et klassisk look med et moderne twist. Designet med det rå skind og den vertikale lynlås udvendigt sikrer et elegant look med kant, mens lynlåslommen på bagsiden gør det muligt for dig at have pungen lige ved hånden, når du er på farten. Indvendigt er skuldertasken i skind delt op i to af en lynlåslomme i midten. Der er desuden to stiklommer forrest samt en lynlåslomme bagerst i tasken med plads til mobiltelefonen. Crossover tasken lukkes med lynlås og bæres i enten hanken eller skulderremmen, der begge er aftagelige og justerbare, så tasken har masser af lækre anvendelsesmuligheder. Med denne lækre sag har du en flot taske ved hånden i mange år frem, som er perfekt både til hverdag eller til en travl arbejdsdag.

999 kr.

Fri fragt

Helm
GIGI FRATELLI ROMANCE SKINDTASKE

GIGI FRATELLI ROMANCE SKINDTASKE

Mål: 13 cm høj x 20 cm lang x 8 cm dyb. Materiale: Kalveskind. 2 rum. Regulerbar skulderrem. Clutch/skuldertaske. Romance er en stilren og flot lille taske fra GiGi Fratelli. Tasken passer perfekt både som clutch og skuldertaske, da den justerbare skulderrem er aftagelig. Skindetasken er udstyret med 2 lynlås rum, hvor i der er et mindre rum i hver af dem. Der findes også et mindre en lille lynlås lomme på bagsiden. Ideel dametaske både til byen og hverdag..

1.049 kr.

Fri fragt

Baggi

GIGI FRATELLI ELEGANCE SKINDTASKE

GIGI FRATELLI ELEGANCE SKINDTASKE

Mål: 22 cm høj x 20 cm lang x 5 cm dyb. Materiale: Kalveskind. Skuldertaske. Justerbar rem. Indvendig lomme. Denne lækre crossbody er designet af GiGi Fratelli. Skindtasken har en justerbar rem og er perfekt til både hverdag og fest. Hovedrummet på tasken har en indvendig lynlås lomme som opdeler rummet i 2. Derudover er også 2 mindre lommer indvendig og en enkelt lynlås lomme på ydersiden af tasken..

1.199 kr.

Fri fragt

Baggi

GIGI FRATELLI MIX SKINDTASKE

GIGI FRATELLI MIX SKINDTASKE

Mål: 25 cm høj x 33 cm lang x 10 cm dyb. Materiale: Skind. Justerebar rem. lynlås bagpå. Klassisk design. Lækker skuldertaske, med justerbar rem. Skindtasken er designet af GIGI Fratelli. Den smarte taske har lyst forer inde i og er delt op i to med en lynlås lomme i midten og en mindre lynlås lomme i den ene side og modsat har den to små lommer. Dametasken er meget rumlig, det er nemt at overskue hvad man har med, med dens indvendig opdeling..

1.449 kr.

Fri fragt

Baggi

Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker