Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Affenzahn Rygsæk

52 produkter
Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Stor ergonomisk rygsæk til børn - Elias Elefant

Stor ergonomisk rygsæk til børn - Elias Elefant

Sød, sjov og ergonomisk Elias Elefant rygsæk til børn fra Affenzahn. Børnetasken er først og fremmest ergonomisk med bløde og justérbare skulderstropper og en brystrem der kan justeres i højde og bredde. Rygsækken er miljøvenlig og fremstillet efter bæredygtige principper. Selve stoffet indeholder 50% genanvendelige PET plastic flasker og materialerne er alle 'bluesign® system' certificerede, hvilket betyder at ingen skadelige kemikalier er anvendt i produktionen. Den søde Elias Elefant byder desuden på mange små ekstra gennemtænkte egenskaber, så som bærerem, reflekser, arme der kan åbnes til små kram, ekstra stof der gør lynlåsen nemmere at betjene samt små broderede detaljer. Og sidst, men absolut ikke mindst for børnene - tungen kan trækkes ud og ind, og på den kan barnets navn skrives. Den fine børnerygsæk er den perfekte taske til børnehaven, på besøg hos bedsteforældrene, på tur ud i det blå - eller bare til hjemlig opbevaring af små og vigtige hemmeligheder. Mål og specifikationer 20 x 12 x 31 cm. Passer til børn: 93-115 cm. / 3-5 år. Vægt: ca. 420 gram Volumen: ca. 8 liter. Vand- og smudsafvisende.

399 kr.
438 kr.inkl. fragt
Loukrudt
Affenzahn Mini Rygsæk Emil Elefant

Affenzahn Mini Rygsæk Emil Elefant

Den unikke børnerygsæk til vuggestuebarnet fra 0-3 år. Perfekt som gave til barnedåb eller fødselsdag. Produktbeskrivelse: Åndbar ryg og bløde skulderstropper Justerbart brystspænde Et stort rum, med inderlomme Reflekser Hiv tungen ud og skriv navn Volume 4 L Mål: 17 x 11 x 25 cm Vægt: 200 gr. Materiale: 100% genbrugs PET-flasker En lille sød taske til de små, hvor der er fint plads til et sæt ekstra tøj, samt en sut og en lille hyggebamse. Rygsækken har en volume på 4 L og passer til børn fra 0-3 år. Perfekt til børn i vuggestue og dagpleje. Rygsækken har en lækker polstret ryg og utrolig bløde skulderstropper. Til sidst kan der nævnes alle de lækre broderede detaljer, som gør tasken sjov og kær. Tasken er ydermere godkendt som legetøj.

298 kr.
327 kr.inkl. fragt
Vicca.dk
Stor ergonomisk rygsæk til børn - Emilia Enhjørning

Stor ergonomisk rygsæk til børn - Emilia Enhjørning

Sød, sjov og ergonomisk Emilia Enhjørning rygsæk til børn fra Affenzahn. Børnetasken er først og fremmest ergonomisk med bløde og justérbare skulderstropper og en brystrem der kan justeres i højde og bredde. Rygsækken er miljøvenlig og fremstillet efter bæredygtige principper. Selve stoffet indeholder 50% genanvendelige PET plastic flasker og materialerne er alle 'bluesign® system' certificerede, hvilket betyder at ingen skadelige kemikalier er anvendt i produktionen. Den søde taske byder desuden på mange små ekstra gennemtænkte egenskaber, så som bærerem, reflekser, arme der kan åbnes til små kram, ekstra stof der gør lynlåsen nemmere at betjene samt små broderede detaljer. Og sidst, men absolut ikke mindst for børnene - tungen kan trækkes ud og ind, og på den kan barnets navn skrives. Den fine børnerygsæk er den perfekte taske til børnehaven, på besøg hos bedsteforældrene, på tur ud i det blå - eller bare til hjemlig opbevaring af små og vigtige hemmeligheder. Mål og specifikationer 20 x 12 x 31 cm. Passer til børn: 93-115 cm. / 3-5 år. Vægt: ca. 420 gram Volumen: ca. 8 liter. Vand- og smudsafvisende.

399 kr.
438 kr.inkl. fragt
Loukrudt
Lille ergonomisk rygsæk til børn - Ulrike Enhjørning

Lille ergonomisk rygsæk til børn - Ulrike Enhjørning

Sød, sjov og ergonomisk Ulrike Enhjørning rygsæk til børn fra Affenzahn. Børnetasken er først og fremmest ergonomisk med bløde og justérbare skulderstropper og en brystrem der kan justeres i højde og bredde. Rygsækken er miljøvenlig og fremstillet efter bæredygtige principper. Selve stoffet indeholder 50% genanvendelige PET plastic flasker og materialerne er alle 'bluesign® system' certificerede, hvilket betyder at ingen skadelige kemikalier er anvendt i produktionen. Den søde Ulrike Enhjørning byder desuden på mange små ekstra gennemtænkte egenskaber, så som bærerem, reflekser, arme der kan åbnes til små kram, ekstra stof der gør lynlåsen nemmere at betjene samt små broderede detaljer. Og sidst, men absolut ikke mindst for børnene - tungen kan trækkes ud og ind, og på den kan barnets navn skrives. Den fine børnerygsæk er den perfekte taske til vuggestuen, børnehaven, på besøg hos bedsteforældrene, på tur ud i det blå - eller bare til hjemlig opbevaring af små og vigtige hemmeligheder. Mål og specifikationer 17 x 11 x 25 cm. Passer til børn: 75-105 cm. / 1-3 år. Vægt: ca. 200 gram Volumen: ca. 4 liter. Vand- og smudsafvisende.

299 kr.
338 kr.inkl. fragt
Loukrudt
Stor ergonomisk rygsæk til børn - Elisa Ugle

Stor ergonomisk rygsæk til børn - Elisa Ugle

Sød, sjov og ergonomisk Elisa Ugle rygsæk til børn fra Affenzahn. Børnetasken er først og fremmest ergonomisk med bløde og justérbare skulderstropper og en brystrem der kan justeres i højde og bredde. Rygsækken er miljøvenlig og fremstillet efter bæredygtige principper. Selve stoffet indeholder 50% genanvendelige PET plastic flasker og materialerne er alle 'bluesign® system' certificerede, hvilket betyder at ingen skadelige kemikalier er anvendt i produktionen. Den søde taske byder desuden på mange små ekstra gennemtænkte egenskaber, så som bærerem, reflekser, arme der kan åbnes til små kram, ekstra stof der gør lynlåsen nemmere at betjene samt små broderede detaljer. Og sidst, men absolut ikke mindst for børnene - tungen kan trækkes ud og ind, og på den kan barnets navn skrives. Den fine børnerygsæk er den perfekte taske til børnehaven, på besøg hos bedsteforældrene, på tur ud i det blå - eller bare til hjemlig opbevaring af små og vigtige hemmeligheder. Mål og specifikationer 20 x 12 x 31 cm. Passer til børn: 93-115 cm. / 3-5 år. Vægt: ca. 420 gram Volumen: ca. 8 liter. Vand- og smudsafvisende.

399 kr.
438 kr.inkl. fragt
Loukrudt
Stor ergonomisk rygsæk til børn - Polly Pingvin

Stor ergonomisk rygsæk til børn - Polly Pingvin

Sød, sjov og ergonomisk Polly Pingvin rygsæk til børn fra Affenzahn. Børnetasken er først og fremmest ergonomisk med bløde og justérbare skulderstropper og en brystrem der kan justeres i højde og bredde. Rygsækken er miljøvenlig og fremstillet efter bæredygtige principper. Selve stoffet indeholder 50% genanvendelige PET plastic flasker og materialerne er alle 'bluesign® system' certificerede, hvilket betyder at ingen skadelige kemikalier er anvendt i produktionen. Den søde Polly Pingvin byder desuden på mange små ekstra gennemtænkte egenskaber, så som bærerem, reflekser, arme der kan åbnes til små kram, ekstra stof der gør lynlåsen nemmere at betjene samt små broderede detaljer. Og sidst, men absolut ikke mindst for børnene - tungen kan trækkes ud og ind, og på den kan barnets navn skrives. Den fine børnerygsæk er den perfekte taske til børnehaven, på besøg hos bedsteforældrene, på tur ud i det blå - eller bare til hjemlig opbevaring af små og vigtige hemmeligheder. Mål og specifikationer 20 x 12 x 31 cm. Passer til børn: 93-115 cm. / 3-5 år. Vægt: ca. 420 gram Volumen: ca. 8 liter. Vand- og smudsafvisende.

399 kr.
438 kr.inkl. fragt
Loukrudt
Log ind

Bliv gratis medlem