Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Fejemaskine - Elstart

Relaterede butikstilbud

Combi 800TGE fejemaskine + sneslynge

Combi 800TGE fejemaskine + sneslynge

Combi 800TG fejemaskine + sneslyngeenhed.Combi 800TGE er en alsidig og kraftfuld multimaskine, der giver mulighed for at arbejde med mange forskellige redskaber og dermed udføre en mængde opgaver.<b>Dansk udvikling og design</b>Maskinen er dansk udviklet af Texas' egen udviklingsafdeling. Med basis i vores mere end 50 års erfaring i branchen, har vi designet maskinen med fokus på brugervenlighed, driftsikkerhed og maksimal kraftoverførsel til redskaberne.Redskaberne kan af- og tilkobles på mindre end 10 sekunder og helt uden brug af værktøj.Følgende redskabaer fås til Combi:Fejekost med 80 cm arbejdsbredde, svingbar adapter og højdeindstillelige transporthjul.Sneskraber med 80 cm arbejdsbredde, svingbar adapter og fjerderstyret skrabeblad.Sneslynge med 61 cm arbejdsbredde, 2 trins udkastersystem og kontrolpanel for styring af udkasterretning (kan betjenes under kørslen).Combi 800 er det ideelle redskab til såvel private som professionelle brugere. Den anvendes i dag af mange forskellige brugere hvoraf følgende kan nævnes; kommuner, park og vej afdelinger, entrepenører, mindre håndværkervirksomheder, kirkegårde, butikker, parkeringsområder, tankstationer, landbrug og private husejere.<b>Texas tilbyder 3 års garanti på Combi 800!</b><b>Brugerfordele ved Combi 800TGE:</b>Motor og aksel er placeret lige over hjulcenter hvilket giver den bedste balance i maskinen. Derved kan man nemmere manøvrere med redskaberne eksempelvis når fortovskanter eller andre forhindringer skal passeres.<b>Gear komponenter i dansk kvalitet:</b> Vital gearkomponent produceret ved førende komponentleverandør i Danmark hvilket forlænger levetid og driftsikkerhed.<B>Powerline TG720ES</b>Texas 4-takts benzinmotor med 212 cc ydeevne. Dette er en utroligt stærk og driftsikker motor. Den leveres i flot design og er kompakt i sin udførelse. Motoren har betegnelsen "TGE" og er udstyret med 230v elstart. <b> Click`n Go redskabskobling:</b>Combi 800 er udstyret med en unik Click`n Go redskabskobling, d...

16.097 kr.
16.246 kr.inkl. fragt
Texas Logo
Nibbi MAK16 m/80 cm kost, Elstart

Nibbi MAK16 m/80 cm kost, Elstart

Nibbi fejemaskine - 2-hjulet universaltraktor. Kohler Command Pro 9,5 hk benzin motor. 4 gear frem + bak i begge retninger. Differentiale med spærre. Kraftudtag med 2 gearuafhængige omdrejningstal. Med motorhjelm, vibrationsdæmpet styr og dødmandsgreb. Hjulmontering 500x10". Elstart og lysanlæg. Nibbi Mak 16 er ideél som fejemaskine til sne. monteret med 80 cm kost, kan også leveres med 100 cm. Ring og hør nærmere.. Læs mere på:

57.250 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Nibbi MAK17 100cm kost Elstart

Nibbi MAK17 100cm kost Elstart

Nibbi fejemaskine - 2-hjulet universaltraktor. Lombardini 14hk, 510cc dieselmotor 4 gear frem + bak i begge retninger. Differentiale med spærre funktion. Kraftudtag med 2 gearuafhængige omdrejningstal. Med uafhængige bremser, motorhjelm, vibrationsdæmpet styr og dødmandsgreb. Hjulmontering 6.50/80x12". Nibbi Mak 17 er ideél som fejemaskine. Her vist med 100 cm kost, fås også med 80 eller 120 cm kost. Ring og hør nærmere.. Læs mere på:

83.125 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Nibbi MAK17 100cm kost Elstart

Nibbi MAK17 100cm kost Elstart

Nibbi fejemaskine - 2-hjulet universaltraktor. Lombardini 12hk, 338cc benzinmotor Elstart og lysanlæg. 4 gear frem + bak i begge retninger. Differentiale med spærre funktion. Kraftudtag med 2 gearuafhængige omdrejningstal. Med uafhængige bremser, motorhjelm, vibrationsdæmpet styr og dødmandsgreb. Hjulmontering 6.50/80x12". Nibbi Mak 17 er ideél som fejemaskine. Her vist med 100 cm kost, fås også med 80 eller 120 cm kost. Ring og hør nærmere.. Læs mere på:

61.000 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Stort udvalg af fejemaskiner

Det danske vejrlig byder på lidt af hvert, ofte endda meget af hvert. Uanset årstiden skal der gode redskaber til, når fortovet skal holdes rent og farbart. Havegange, parkeringsplads, osv. – det hele kræver ikke bare knofedt, men tillige hjælpemidler af kvalitet, når sne, blade, sand og grus, jord og blandet snavs skal fjernes. En god fejemaskine er her uvurderlig. Og den gode fejemaskine skal vælges med omhu.

Vælg fejemaskine efter behov

Hvad skal fejemaskinen kunne? Ja, den skal selvfølgelig kunne feje, men skal den kunne feje både sommer og vinter, forår og efterår?

Skal fejemaskinen bruges først og fremmest til snerydning, eller skal den snarere kunne klare de nedfaldne blade om efteråret? Hvor stort et areal skal maskinen holde rent – snakker vi om din egen private indkørsel, eller drejer det sig om et større parkeringsanlæg foran sportspladsen? Den rigtige fejemaskine vælges efter behov, hvor også ekstraudstyr til maskinen er vigtigt.

Fejemaskinens bredde er af interesse

De fleste fejemaskiner nu om dage har en kraftig motor oftest med 5 hk, hvilket er tilstrækkeligt til at klare de fleste jobs med at rydde og rense fortove, stier, osv. Men fejemaskinerne varierer gerne i bredden, hvorfor det kan være en god ide at overveje, om man er bedst tjent med den bredest mulige version – til rydning af større områder, eller om man er bedre stillet med en smallere variant – så man er sikker på at kunne rundt, mellem og igennem buske, træer og andre forhindringer.

En del maskiner har en fleksibel kost, som kan drejes i forhold til terrænet, også denne side af sagen er værd at overveje.

Ekstraudstyr er en nødvendighed

Når først den rigtige fejemaskine er valgt, gælder det om at vælge det nødvendige ekstraudstyr. Her findes en bred vifte af redskaber, som ofte hver især vil lette arbejdet betragteligt. For eksempel kan en såkaldt ”opsamler” til at montere på fejemaskinen være en klar fordel, sådan at man med det samme for samlet affaldet på ét sted. Opsamleren forhindrer desuden, at småsten kastes ud til siderne, og man får dermed samtidig en vis sikkerhed under brug.

Et andet eksempel på smart ekstraudstyr kan være en centrifugalspreder, der om vinteren kan anvendes til at sprede salt og grus, mens den om foråret er velegnet som såmaskine. Men som for fejemaskinen gælder det også for ekstraudstyret, at man bør vælge omhyggeligt efter behov.

Populære søgninger i Fejemaskine