Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Havemaskiner

Havemaskiner

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Texas CSP45450 (45cc) - kædesav

Texas CSP45450 (45cc) - kædesav

Texas CSP45450 (45cc) - kædesav CSP45450 fra Texas er en kraftfuld kædesav på 45 cc og er en god allround semiprofessionel sav. Sværdet har en længde på 45 cm og leveres med et Oregon kvalitetssværd og Oregon savkæde. Karburatoren er fra japanske Walbro. Kædesaven har en vægt på 5,2 kg (uden sværd/kæde) og er med antivibration i håndtaget, hvilket gør den komfortabel at arbejde med. Den har maunel choker og primer. Der medfølger sværdhylster, tændrørsnøgle, olieblandingsdunk samt rundfil. Kædesaven leveres uden olie. Bemærk denne maskine er fra Texas' eksportbrand. Produktinformation: Slagvolumen: 45 cc Tankvolumen: 0,56 liter Ydelse: 1,8 kW Starter: Rekyl Brændstof: Olieblandet benzin. Sværd: Oregon Sværdlængde: 45 cm Kædebremse: Ja Kædesmøring: Automatisk Kædejustering: Kræver værktøj Kædeolie kapacitet: 0,26 liter Vægt: 5,2 kg

599 kr.
644 kr.inkl. fragt
BygXtra Logo
Herkules pladevibrator RP 1100 B

Herkules pladevibrator RP 1100 B

Praktisk og kraftfuld pladevibrator fra Herkules, som benyttes til at komprimere inden lægning af sten, fx til en indkørsel. Pladevibratoren har en kraftig 4-takts benzinmotor med centrifugalkobling og bundplade i 6 mm tykt stål, der trykkes ned, som er yderst stiv, flad og slidstærk. Designet er kompakt, og maskinen er let at håndtere og transportere med let foldehåndtag. Pladevibratoren leveres eksklusive olie. Er omgivelserne +10°C eller derover, bør der anvendes motorolie 10W40. Er omgivelserne under +10°C, bør der anvendes 5W30. Produktinformation: Motor: Loncin, benzin, 4-takts Anvendelsesområde: udendørs Tankvolumen: 3,8 l Afgangstryk: 1100 kg Kapacitet: 163 cm³ Komprimeringsdybde: 25 cm Brændstof: benzin 95 oktan Kørehastighed: 25 m/min Dimensioner plade: 530 x 350 mm Mål: 70 x 40 x 48 cm (L x B x H) Motoreffekt: 4 kW/5,5 hk Oliemængde: 0,6 l Lydniveau: 81,5 dB (A) Vægt (netto): 58 kg Mefølgende dele: Transporthjul Gummimåtte til sarte overflader Bemærk: Der skal være påfyldt olie inden maskinen startes første gang.

2.499 kr.
2.748 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
BOSCH 18V Akku Græstrimmer/Hækkeklipper Sæt

BOSCH 18V Akku Græstrimmer/Hækkeklipper Sæt

Produktkendetegn for batteridrevet græstrimmer UniversalGrassCut 18-260: Innovativt skæresystem Durablade: Holder op til tolv gange længere end den tidligere kniv, sikrer en drift uden afbrydelser og et perfekt klipperesultat. Lithium-ion-teknologi: Kort ladetid, ingen selvafladning, ingen memory-effekt, maksimal bevægelsesfrihed. Ubesværet håndtering: Længere justerbart ekstragreb, ny trykknap til højdejustering og skift til kantklipperfunktionen - kan alt sammen indstilles med et klik. 260 mm Vægt: 2,4 kgTeleskopskaft.90º drejeligt skærehoved.Plantebeskyttelsesbøjle.Vertikal kantskæring 90º.Produktkendetegn for batteri-hækkeklipper AHS 50-20 LI: Quick-Cut-teknologi sikrer, at kviste og grene skæres over første gang, så hækkeklipningen kan udføres nemt og hurtigt. Anti-Blocking-systemet muliggør kontinuerlig klipning, hvor andre hækkeklippere for længst har givet op. Problemfri og ergonomisk håndtering med mindre belastning af arme og skuldre. Ledningsfri frihed med akku-teknologi i højeste kvalitet. Hurtig og effektiv hækkeklipning. 50 cm sværd Vægt: 2,5 kgKnivafstand: 20 mmBemærk: der medfølger 1 batteri og 1 lader, der passer til begge maskiner i sættet.

1.199 kr.
1.238 kr.inkl. fragt
Stark Logo
Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Havemaskiner

Er du lidt et stort legebarn, der ikke kan få nok af ting, der kan køre, larme og brumme? Så er du højest sandsynligt også havemand i en eller anden grad. Og prøver du at give Søren Ryge kamp til stregen, skal dit udstyr være i orden – Batman klarer sig fortrinligt af en grund. Han er aldrig gået ned på udstyr.

En hjælpende hånd

Du kan ikke få en batmobil til haven, men du kan få næsten alt andet til at eliminere de fjender, du gerne vil undgå angriber dine bede, din plæne og din grill. Du kan selvfølgelig luge alle bede i hånden på den gammeldags måde, men hvorfor ikke bruge en elektrisk græstrimmer, der lader dig stå oprejst under hele arbejdet, og dermed gør det væsentligt lettere for dig?

Når havearbejdet bliver lettere, vil det også gå hurtigere, og du får derfor enten tid til at gøre din have endnu pænere eller at bruge timerne anderledes. Der er intet behov i haven, der ikke er en maskine, der kan hjælpe dig med at opfylde. Dagene hvor det var nødvendigt at ansætte naboens søn til at slå græs, er for længst ovre – du kan finde traktorer, der ikke bare gør det på den halve tid, men også vil få dine egne unger til at kappes om tjansen med at vedligeholde plænen.

Redskaber til hele året

Redskaberne til haven skal indkøbes til hele året, hvis man vil være på forkant. Er du ikke en fan af den lange proces, det kan være at rydde sne så overvej at invester i en sneslynge. Den afkorter processen med at rydde sne væsentligt, og du er dermed sparet for kolde fødder om vinteren.

Til efteråret kan du investere i en løvblæser, der kan samle dine nedfaldne blade i bunker, så de enten kan sendes til forbrænding eller udgøre en herlig rekvisit til hoppeleg for dine unger. Der er ikke det udstyr, du ikke kan finde. Det er bare at gå i gang med at lede, så du kan få bygget dit personlige havesuperhelts lager op af hjælpemidler.

Populære søgninger i Havemaskiner