Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Texas Fejemaskine

23 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Texas fejemaskine Handy Sweep 710TG

Texas fejemaskine Handy Sweep 710TG

Kompakt fejemaskine fra Texas velegnet til blandt andet store hjørnegrunde, fortove og parkeringspladser. Handy Sweep-fejemaskinen har en arbejdsbredde på 70 cm og et svinghåndtag, der gør det muligt at dreje kosten til højre eller venstre efter behov. Den er samtidig forsynet med en stærk Texas TG715S motor og svejsede nylonbørster, der sikrer en stærk og holdbar maskine. De to store snedæk giver et godt greb, selv når det er glat. Produktinformation: Motor: TG715S Motortype: 4-takt Slagvolumen: 208 cc Ydelse: 4,2 kW ved 3600 omdr./min Motorolie: SAE 30 Brændstof: blyfri benzin Motoroliekapacitet: 0,6 L Børstediameter: 35 cm Arbejdsbredde: 70 cm Børstehastighed: 400 omdr./min Styr: fast Hastigheder: 1, 2,1 eller 4,1 km/t Gear: 3 frem, 1 bak Vægt: 75 kg

4.499 kr.

Fri fragt

Bauhaus Logo
Texas Combi 800 TG Fejemaskine incl. 80 cm. kost

Texas Combi 800 TG Fejemaskine incl. 80 cm. kost

Dette er en stærk “semipro” fejemaskine der fint kan bruge til hele villavejen. Den har en arbejdsbredde på 80 cm. Så du kan ret beset nøjes med en tur på fortorvet. Med en Texas er du altid sikker på reservedele, hvis noget mod forventning skal skiftes. Der ydes tre års garanti på en Texas, fordi de laver gode maskiner, der holder i mange år, hvis de bliver passet. Du kan med denne combi maskine, i løbet af 15 sek. skifte til en sneslynge, hvis der skulle komme meget sne. Den og andet udstyr kan tilkøbes efter behov.

9.999 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Texas Handy Sweep 710TG Fejemaskine

Texas Handy Sweep 710TG Fejemaskine

Stærk fejemaskine fra Texas, her er tale om den rigtige gule maskine. Du skal nemlig se dig godt for. Mange steder er der fejemaskiner til billigere penge, men hold dig langt væk. Her er du sikret reservedele, hvis noget mod forventning går i stykker. Denne maskine er bygget til en grund med en god stor indkørsel og et hjørne fortov. Har du mere, skal du vælge en Combi 800 i stedet for. Her fejer du 70 cm. ad gangen, så du skal kun køre to spor på et alm. fortov, så er du færdig.

4.499 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Texas Handy Sweep 675TG Fejemaskine

Texas Handy Sweep 675TG Fejemaskine

Stærk fejemaskine fra Texas, her er tale om den rigtige gule maskine. Du skal nemlig se dig godt for. Mange steder er der fejemaskiner til billigere penge, men hold dig langt væk. Her er du sikret reservedele, hvis noget mod forventning går i stykker. Denne maskine er bygget til en grund med en god stor indkørsel og et hjørne fortov. Har du mere, skal du vælge en Combi 800 i stedet for. Her fejer du 60 cm. ad gangen, så du skal kun køre to til tre spor på et alm. fortov, så er det hele ude på vejen og du færdig.

3.298 kr.

Fragt ukendt

Viborg Havemaskiner

Texas Fejemis 770 - 77 cm

Texas Fejemis 770 - 77 cm

TEXAS Fejemaskine - Fejemis 770 med en arbejdsbredde på 77 cm

3.789 kr.

Fri fragt

Byg1.dk

Combi 800TGE el-start og Kost

Combi 800TGE el-start og Kost

Texas 800TGE Combi fejemaskine med el-start og kost.

11.890 kr.

Fragt ukendt

Almas Park & Fritid

Texas Smart sweep

Texas Smart sweep

Smart Sweep 800 er fejemaskinen til den kræsne husejer eller den profesionelle. Med variable børstehastighed, der let ændres vha. det gule håndtag på styret, kan Smart Sweep 800 både feje sand og grus i et roligt tempo, der mindsker støv, samt feje hurtigt nok til effektivt at kaste våde blade og mudder væk. Kosten leveret med spiral-børster beregnet til almindelig renholdelse og snefejning. Spiral mønstret gør, at materialet der fejes føres ud til den ene side. Spiral-børsterne er især velegnet til fejning af tørt materiale, men kan bruges året rundt. Til endnu mere effektiv snefejning (og fejning af især våde blade) har TEXAS udviklet et særligt sæt sne børster, der ved hjælp af det special designede mønster, børsternes stivhed og den høje omdrejningshastighed Smart Sweep 800 kan præstere, effektivt rydder veje og fortorve (sælges som tilbehør). Smart Sweep 800 er herudover udstyret med store luft gummihjul der sikre et fast vejgreb uanset underlag. Kosten højde justeres af et luft gummihjul der kører let på alle underlagstyper, hvilket gør Smart Sweep særligt velegnet til at feje ujævne underlag så som brosten, hvor mere konventionelle fejemaskiner har svært ved at få alt med. Styret på Smart Sweep 800 kan højde justeres for den bedst mulige ergonomiske højde. Kosten kan vinkles til højre og venstre i 22 grader. Smart Sweep 800 har 3 fremad gående gear samt 1 bak gear. Læs mere på: Specifikationer

8.499 kr.

Fragt ukendt

AP Motorcenter

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner