1. Start
  2. Have & Udemiljø
  3. Robotplæneklipper

Robotplæneklipper

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Trådløst
Strømkilde
Mål

21 produkter

Robotplæneklipper Gardena Sileno Minimo 500
200+ overvåger

Gardena Sileno Minimo 500

Klippeareal 500 m², Skemalægning, Håndtag, Klippebredde 16 cm

4.969 kr.

4,1

CompuMail
Coolshop
i 25 butikker

Tre tips, før du køber en robotplæneklipper

Robotplæneklippere anbefales til plæner af forskellig størrelse og sværhedsgrad.

  • Græsplænens størrelse. En robotplæneklipper skal ikke bruge hele dagen på din græsplæne – og helst ikke efter mørkets frembrud blandt andet af hensyn til pindsvinene.

Vælg derfor en model, som kan klippe et større areal end din græsplæne rent faktisk er. Jo flere kvadratmeter, robotten kan klare, jo hurtigere får den klippet din græsplæne.

  • Græsplænens hældning. En stærkt hældende græsplæne eller en kraftig skråning på plænen kan være en udfordring for en robotplæneklipper. Undersøg, hvor stejl en skråning plæneklipperen kan klare på et åbent område.

  • Snævre passager kan også drille robotten. GPS og måske et styrekabel kan hjælpe på navigeringen, når plænen er lidt kompliceret

Den store fordel ved robotplæneklippere er deres fleksibilitet. Hvis robotplæneklipperen kan tale med andre dele af dit Smart Home via WiFi, så er det ekstra nemt at installere, programmere og styre robotplæneklipperen.

De fleste robotplæneklippere kører frit inden for et område, som er afgrænset af en nedgravet kanttråd, som robotten vender om ved. Fordel: Virker så længe der er strøm i kanttråden. Ulemper: Nedgravning af kabel, kablet kan graves over.

Robotplæneklippere uden kanttråd kan finde vej via en intelligent og præcis GPS lokalisering. Fordele: Ingen kabler i græsset, let at inddele zoner. Ulempe: Udfordringer ved svigt af GPS signal under tætte buske og trækroner.

Samvirke har samlet flere tips om den bedste robotplæneklipper

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os