• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. Projektorer & Tilbehør
  4. Lærreder
  5. Multibrackets Lærreder

Multibrackets Lærreder

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Mål

51 produkter

Multibrackets Lærreder Multibrackets M (1:1 112" Electric)

Multibrackets M (1:1 112" Electric)

Eldreven, 1:1, 112 "

2.944 kr.
8butikker
PROJEKTORLÆRRED

Almindelige spørgsmål

Det handler hovedsageligt om smag, men en god tommelfingerregel er, at lærredets bredde skal have omkring halvdelen af synsafstanden. Så for eksempel, hvis du sidder fire meter væk fra lærredet, så skal bredden altså være to meter. Et tip, hvis du har mulighed, er, at du først køber en projektor og ser en film på en hvid væg, før du anskaffer dig et lærred.

De to mest almindelige typer lærreder er rullelærreder og opspændte lærreder. Et rullelærred er fastgjort til væggen, og trækkes så ned, fuldstændig som et mørklægningsgardin eller en persienne. Det er klart det billigere alternativ, men det er samtidig også nemmere, hvis du skal rykke det, fra tid til anden.

Et opspændt eller strukket lærred er derimod placeret på væggen, lidt ligesom et maleri. Det giver typisk et bedre billede og du undgår folder i lærredet. Ulempen er til gengæld, at du ikke bare lige kan flytte det som det passer sig, og det kan ikke gemmes væk lige så nemt som et rullelærred.

Der findes også filmlærreder, som er fastgjort til et stativ. De er væsentligt nemmere at rykke rundt på.

Manuelle skærme/lærreder er klart de billigste. Ulempen er dog, at de udsættes for slid, hver gang de trækkes op og ned i længere tid, hvilket på længere sigt skal skade lærredet.

Til forskel, så er et motordrevet projektorlærred dyrere, men også væsentligt nemmere at bruge og mere slidstærkt. Det er utrolig nemt, da du bare placerer selve holderen på væggen, trykker på fjernbetjeningen, og så kommer skærmen/lærredet ned. Det skal dog siges, at disse typer lærred har en dum tendens til at bukke over tid.

Annonce