Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Galvin Green Golf

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Galvin Green Anna Trousers

Galvin Green Anna Trousers

Galvin Green Anna Trousers 100 % vandtætte regnbukser med et flot og femnint design produceret i GORE-TEX® Paclite® materiale. GORE-TEX® membranen medvirker til at regnbukserne er fuldstændig vandtætte og garanterer at holde dig tør, samtidig med at den er vindtæt og yderst åndbar. Regnbukserne er lette at have med i baggen, da de er ultralight og kan foldes sammen, så de næsten ingenting fylder. Bukserne er med sin perfekte pasform, maksimale bevægelse og ekstreme slidstyrke designet specielt til golfspillere, og kan oven i lynes op i buksesbenet, så de let kan tages af og på under runderne. De kan justeres med elastik i livet og med velcro i buksebenen, hvilket gør dem ekstra komfortable. Funktioner Let aftagelig. Forlommer med fleecefor for ekstra varme. Justerbar med velcro og elastik. Høj komfort og slidstyrke. 100 % vandtæt. Ultra lette og -sammenfoldige. Maksimal åndbarhed. Perfekt pasform og maksimaæ bevægelsesfrihed. specielt udviklet til goflspillere. Ekstremt slidestærke og holdbare. Lette at vaske og vedligeholde - maskinvask og tørretumbler.

1.999 kr.
2.049 kr.inkl. fragt
Ski-sale.dk
Galvin Green Banks HZ W Blk/Grey/Wht

Galvin Green Banks HZ W Blk/Grey/Wht

Galvin Green Banks HZ 100 % vindtæt Soft Shell med Windstopper®. Jakken en let og fleksibel, har en blød krave og elastiske manchetter i ærmeenderne og en halv lynlås på fronten. Windstopper® medvirker at jakken er fuldstænding vindtæt, vandafvisende i mindre grad og ekstrem åndbar. Deruodver er den fremstillet med en varmeregulerende funktion, der optimerer kroppens temperatur. Soft Shell'en er sporty og stilfuld og fås på Golf-Sale.dk i to forskellige farve kombinationer. Funktioner Fuldstændig vindtæt. Maksimal åndbarhed. Varmeregulerende funktion holder kroppen ved optimal temperatur. Perfekt pasform for maksimal komfort og bevægelsesfrihed - specielt udviklet til golfspillere. Let at vaske og vedligeholde - almindelig maskinvask.

1.280 kr.
1.330 kr.inkl. fragt
Golf-Sale
Galvin Green Anna Trousers

Galvin Green Anna Trousers

Galvin Green Anna Trousers Vandtætte regnbukser i GORE-TEX® Paclite® materiale. Regnbukserne er ultralight og let sammenfoldige, hvilket gør det nemt og enkelt at have dem med i golfbaggen. Bukserne kan justeres i livet med elastik og i buksebenen med velcro, hvilket giver dem en perfekt pasform. I ben-enden kan bukserne lynes op, og kan derved let tages af og på i løbet af golfrunden. GORE-TEX® membranen gør regnbukserne 100 % vind- og vandtætte, samtidig med at de er yderst åndbare og frigiver overskudsvarme. Regnbukserne er ensfarvet og klassiske med et flot og feminint design. Funktioner - Let aftagelig. - Forlommer med fleecefor for ekstra varme. - Justerbar med velcro og elastik. - Høj komfort og slidstyrke. - 100 % vandtæt. - Ultra lette og -sammenfoldige. - Maksimal åndbarhed. - Perfekt pasform og maksimaæ bevægelsesfrihed. specielt udviklet til goflspillere. - Ekstremt slidestærke og holdbare. - Let at vaske og vedligeholde - almindelig maskinvask og tørretumbler.

2.299 kr.

Fri fragt

Fun Sport
Galvin Green Banks HZ W Blk/Grey/Wht

Galvin Green Banks HZ W Blk/Grey/Wht

Galvin Green Banks HZ En meget let og fleksibel Soft Shell med Windstopper®. Blød krave og elastiske manchetter i ærmerenderne og konstrasterende half zip foran. Windstopperen er 100 % vindtæt, kan holde vand ude ved mindre byger og er samtidig ekstrem åndbar. Den varmeregulerende funktion medvirkert til, at kroppen får den optimale temperatur til at performe. Windstoppperen er tilføjet maksimal komfort og frihed til bevægelse. Det trefarvede design, der i Funsport kan fås i to forskellige farve kombinationer, tilføjer golfspillere et sporty look. Funktioner Fuldstændig vindtæt, og vandafvisende ved mindre byger. Maksimal åndbarhed. Varmeregulerende funktion holder kroppen ved optimal temperatur. Perfekt pasform for maksimal komfort og bevægelsesfrihed - specielt udviklet til golfspillere. Let at vaske og vedligeholde - almindelig maskinvask.

1.499 kr.

Fri fragt

Fun Sport
Galvin Green Angie W Buks Silver/Grey

Galvin Green Angie W Buks Silver/Grey

Galvin Green Angie W Buks Vandtætte regnbukser i GORE-TEX® Paclite® materiale. Regnbukserne er ultralight og let sammenfoldige, hvilket gør det nemt og enkelt at have dem med i golfbaggen. Bukserne kan justeres i livet med elastik og i buksebenen med velcro, hvilket giver dem en perfekt pasform. I ben-enden kan bukserne lynes op, og kan derved let tages af og på i løbet af golfrunden. GORE-TEX® membranen gør regnbukserne 100 % vind- og vandtætte, samtidig med at de er yderst åndbare og frigiver overskudsvarme. Regnbukserne er ensfarvet og klassiske med et flot og feminint design. Funktioner Let aftagelig. Forlommer med fleecefor for ekstra varme. Justerbar med velcro og elastik. Høj komfort og slidstyrke. 100 % vandtæt. Ultra lette og -sammenfoldige. Maksimal åndbarhed. Perfekt pasform og maksimaæ bevægelsesfrihed. specielt udviklet til goflspillere. Ekstremt slidestærke og holdbare. Let at vaske og vedligeholde - almindelig maskinvask og tørretumbler.

1.999 kr.

Fri fragt

Fun Sport
Galvin Green Air Jacket Short Sleeve

Galvin Green Air Jacket Short Sleeve

Galvin Green Air Jacket Short Sleeve Kortærmet Galvin Green regnjakke i GORE-TEX® Paclite® materiale med stretch. GORE-TEX® membranen medvirker til, at regnjakken er 100 % vandtæt og garanterer at holde dig tør, samtidig med at den er vindtæt og yderst åndbar. Jakken er let at have med i baggen, da den er ultralight og kan foldes sammen, så den næsten ingenting fylder. Den er specielt designet til golfspillere, da den med stretchfunktionen har en perfekt pasform og maksimal bevægelsesfrihed. I underkanten af har jakken desuden en elastikløbegang, der gør den justerbar. Funktioner - Justerbar nederst kant. - Omplaceret sidesøm for optimal komfort og pasform. - GORE-TEX® Paclite® Teknologi stof med stretch. - 100 % vandtæt - garanterer at holde dig tør. - Ultra let og -sammenfoldig. - Maksimal åndbarhed - Ekstremt slidstærk og holdbar. - Let at vaske og vedligholde - almindelig maskinvask og tørretumbles.

1.999 kr.
2.049 kr.inkl. fragt
Ski-sale.dk
J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Golf