Snowboards

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed

100+ produkter

Snowboards Nitro Magnum 2022
Populær

Nitro Magnum 2022

Freeride, All mountain, Herre

4.300 kr.
Snowboards STIGA Sports Snowskate Snowboard - Green
-142 kr.

STIGA Sports Snowskate Snowboard - Green

Freeride, Børn

479 kr.337 kr.

3 tips, når du skal købe snowboard

  • All mountain: Det mest alsidige board til dig, der vil kunne løbe over hele bjerget – pister, parken og off pist. Begge sider af boardet er normalt helt ens, og bindingerne er monteret længere tilbage på boardet. For nybegynderen og for dig, der ikke har lagt dig fast på et favoritboard – her er all mountain er godt valg.

  • Freeride: Løber du mest i kuperet terræn og off pist? Så er et freeride-board et godt valg. Boardet har en såkaldt "tapered" form – det er smallere og stivere bagpå. Freeride-boards har også ofte bagmonteret binding, som sammen med den koniske bagdel gør, at du får mere stabilitet og nemmere kan skære gennem sneen ved højere hastighed.

  • Freestyle: Til den øvede løber med god teknik. Og især til dig, som bruger dagene i parken, er et freestyle-board et godt valg. Det er ofte lidt kortere og er twin-formet, så du kan løbe både forlæns og baglæns.

For at få mest muligt ud af dit løb, så er det vigtigt at vælge en passende længde, Tommelfingerreglen* siger, at et all-mountain board bør nå til et sted mellem din hals og dine øjne. Jo kortere boardet er, jo lettere er det at håndtere, mens du får mere stabilitet på pisten med et længere board.

Bredden afhænger først og fremmest af størrelsen på dine snowboardstøvler. For at gøre det nemmere at manøvrere boardet skal støvlerne nemlig være lidt bredere, end boardet er. Men de må ikke stikker for meget ud, for så tager de fat i sneen, når du svinger med boardet. Derfor er sålen på snowboardstøvlerne også bøjet opad.

Hos Snowboard-mag har vi fundet endnu flere tips til at vælge snowboard.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os