1. Start
 2. Have & Udemiljø
 3. Grill
 4. Gasgrill
 5. Transportable Gasgrill

Transportable Gasgrill

Filtrer
 • Grill
 • Gasgrill
 • Pizzaovne
 • Elgrill
 • Kulgrill
 • Kombigrill
 • Træpillegrill
Produktegenskaber
Mål

40 produkter

Transportable Gasgrill Morsø Forno Gas Medio
200+ overvåger

Morsø Forno Gas Medio

2,0

Gasgrill, Transportabel, Termometer, Låg, Bundbrænder, Lukket låg

2.399 kr.
Coolshop
XL-BYG
i 21 butikker
GASGRILL

Almindelige spørgsmål

 1. Åbn låget på gasgrillen.
 2. Tænd for gassen ved at åbne hanen på gasflasken.
 3. Start en brænder ved at trykke kontrolknappen ind, og drej den så langt som muligt mod uret. Når brænderen tændes, hører du en tikkende lyd, men for at være på den sikre side kan du holde knappen inde i et par sekunder.
 4. Gentag derefter dette for hver enkelt brænder, som din grill har.
 5. Når grillen er tændt, lukker du låget og lader grillen varme op i 10-15 minutter. Du kan derefter indstille varmen til den ønskede temperatur, og så er det bare med at begynde at grille. Husk, at du ikke bør grille på højeste varme, når låget er nede.
 6. Når du er færdig med at grille, skal du slukke alle knapper på grillen og lukke for gasflaskens hane

Der er nogle ting, du skal tænke på, når du vælger en gasgrill:

 1. Hvor stor en grill har du brug for? Hvis du gerne vil kunne grille til et større selskab, vil en større grill gøre din tilberedning mere effektiv. Husk bare at sørge for, at du har plads nok til grillen!
 2. Har du brug for en sidebrænder? Den er placeret på siden af grillen og kan blandt andet bruges til at lave sauce eller holde tilbehøret varmt, mens du griller.
 3. Foretrækker du en åben eller lukket vogn? I en lukket vogn kan du for eksempel opbevare grilltilbehør, mens en åben vogn kan gøre tingene lettere tilgængelige.
 4. Hvad er dit budget? Gasgriller findes i mange forskellige prisklasser, og selv om den dyreste ikke altid nødvendigvis er den bedste, kan det være det værd at bruge et par ekstra tusindkronesedler på den.

Læs vores test af gasgriller for at finde ud af, hvilken model der passer bedst til dine behov.

Den nemmeste måde at rengøre grillristen på er ved at børste den med en stiv børste, mens grillen stadig er lidt varm. Du skal bare passe på ikke at brænde dig. Hvis grillen er kølet ned, og snavset ikke vil gå af, kan du bruge en køkkensvamp. Bland lidt rengøringsmiddel med varmt vand i en balje og skrub hårdt. For at fjerne snavs og fedt, der har samlet sig i bunden af grillen og på låget, kan du tørre det af med en klud, der er dyppet i vand og fedtopløsningsmiddel, men sørg for, at midlet er godkendt til brug på en grill. Du kan også bruge en grillskraber til hårdere snavs og fastbrændte madrester. Til grillens yderside skal du blot bruge en klud og lidt opvaskemiddel.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os