Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Cobb Gasgrill

Relaterede butikstilbud

Cobb overtræk til Premier på gas

Cobb overtræk til Premier på gas

Hvis du vil beskytte din Cobb grill mod vind og vejr gøres dette bedst med et originalt Cobb overtræk., 6009688701630, 292015

169 kr.
208 kr.inkl. fragt
Byghjemme Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Grill

Cobb grill

En Cobb grill er en lille transportabel grill, der er meget velegnet til at tage med på campingturen, på båden, i parken, i skoven, på stranden, på bilferien sydpå, eller hvor du nu har lyst til at tage din grill med hen. Men du kan selvfølgelig også bruge den hjemme på terrassen eller altanen, hvis du gerne vil have en kvalitetsgrill, der er god, men ikke fylder alt for meget.

Lille, let og røgfri

En Cobb Grill Premier vejer kun 4 kg, så den er nem at transportere i den medfølgende transporttaske. Den større model Cobb Supreme vejer med sine 6,9 kg lidt mere, men stadig så lidt, at den er nem at tage med sig. Begge er lavet i et smart design og fremstillet i børstet rustfrit stål.

Cobb grillen er opbygget med en lille isoleret varmekilde i midten, der er omgivet af en kraftig isoleret skål. Det betyder, at man faktisk kan flytte rundt med sin Cobb grill, selv om den stadig er op til 280-300 grader indeni.

Når du griller med din Cobb grill, er grilningen røgfri. Konstruktionen af grillen betyder også, at varmen udnyttes optimalt, og derfor kan du nøjes med at bruge 6-8 briketter, når du griller. Det gør det jo også lettere at tage grillen med.

Vil du hellere have en gasgrill, kan du faktisk også få en Cobb gasgrill. Den forener de bedste egenskaber fra den traditionelle Cobb grill og gasgrillen.

Masser af tilbehør til din Cobb grill

Når først du har din Cobb grill, kan du udbygge den helt efter lyst og behov. Hvis du vil bruge den til andet og mere end at grille på, kan du udvide med en plade, som du kan bage og lave pizzaer på. Du kan også få en pande, en grillplade, en stegeplade og en wok til din Cobb grill. Og derudover er der masser af andet grilltilbehør som et stegetermometer, en løftegaffel, en briketkurv osv.