Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Badesalt

Produkter

(38)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

1

Relaterede butikstilbud

(300+)

Badesalt Kamille og Lavendel - 200 gr - Sæbeværkstedet

Badesalt Kamille og Lavendel - 200 gr - Sæbeværkstedet

Forkæl dig selv med et dejligt karbad eller fodbad med håndhøstet badesalt fra Guerande i Bretagne. Dette havsalt er fra naturens hånd gråt, og garanteret ubehandlet, uraffineret, uden tilsætningsstoffer. Der er rigt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffer. Saltet er økologisk, certificeret efter specifikationer fra ”Nature et Progres”. Vi har tilsat blomster af økologisk kamille og æterisk olie af lavendel, der virker beroligende. Anvendelse: En lille håndfuld i et badekar og ca. 2 spsk. i et fodbad. 200 gram Varedeklaration: Havsalt (sal maris), tørret økologisk kamille (matricaria recutita), æterisk olie af lavendel (lavandula angustafolia), linalool*, limonene*, geraniol*. * Naturligt forekommende i æteriske olier

Helsekost-Ekspres

51 kr.

Fragt ukendt

Badesalt Kamille og Lavendel

Badesalt Kamille og Lavendel

Varebetegnelse: Badesalt med duft. Varebeskrivelse: Håndhøstet salt fra Bretagne med kamilleblomster og lavendelolie. Velegnet til et afslappende kar- eller fodbad. Brugsanvisning og forholdsregler: En spiseskefuld i et fodbad, lidt mere til et karbad.

Helsam

73 kr.

Fragt ukendt

Himalaya Badesalt

Himalaya Badesalt

Varebetegnelse: Himalaya Krystal Badesalt Varebeskrivelse: Himalaya Krystal Badesalt stammer fra et urgammelt hav,der inddampede for 250 millioner år siden. Saltet udvindes ved håndkraft for foden af himalayas bjerge, og er uden nogen former for forurening eller tilsætningsstoffer. Himalaya Krystal Badesalt-Original- er malet til det fineste mel, som nemt og hurtigt opløses i vand. Den mest naturlige måde at pleje din hud og forøge dit indre velvære. Badesaltet kan bruges på flere måder, alt efter hvor meget man bruger og hvordan. Til almindelig afslapning kan man bruge en kop til et badekar. Denne blanding er så mild at man kan bruge den så tit man vil, man kan ydermere blande olier eller urter i vandet.Det er også velegnet til fodbad, håndbad, næseskylning, udrensende bad.

Helsam

45 kr.

Fragt ukendt

Badesalt, Vanille sukker

Badesalt, Vanille sukker

Altermed tilbyder den fantatiske badesalt fra EÜ-GREEN. En velduftende badesalt med Vanille sukker duft, som vil give dig et afslappende og beroligende karbad. Det vil virke mukelafslappende og du vil opleve en følelse af velbehag. Forvandler et almindeligt karbad til en oplevelse udover det sædvanlige. Altermed´s badesalt indeholder en høj koncentration af forskellige mineraler, der vil gavne, rense blødgøre din hud og efterlader din krop velduftende. Forkæl din hud med en frisk og opløftende duft. Forbrug: Drys en generøs mængde badesalt under rindende varmt badevand 30-40 grader og fordyb dig i det lindrende og velduftende vand i 20-30 minutter. Vask og skyl dig efter iblødsætningen og du vil føle dig fornyet, forfrisket og afslappet. Badesaltet er også fantastisk til et forfriskende fod bad. Bemærk: Hvis produktet kommer i øjnene, skylles grundigt med rent vand.

Altermed

69 kr.

Fragt ukendt

Badesalt Rose - 1,3 kg - Corine De Farme

Badesalt Rose - 1,3 kg - Corine De Farme

Badesalt. Corine De Farme Badesalt - Rose er en 99 % naturlig marine badesalt beriget med rose. Kan anvendes i både badekar og spa. Sodium Chloride, Aqua, Parfum, CI 14720, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, CI 45190 Frankrig Afmåles ved at fylde låget 5 gange og hæld i det varme bad. Ikke egnet til børn under 3 år.

Helsekost-Ekspres

45 kr.

Fragt ukendt

Moa Dreamy Mineral Soak - Badesalt

Moa Dreamy Mineral Soak - Badesalt

Om Varen Fragt Varenummer: 16891 Gratis levering, når du bestiler for mere end DKK 500,- indenfor Danmark (ikke Grønland & Færøerne) For bestillinger på lavere beløb koster fragten DKK 35,-.

Greenskin

199 kr.

Fragt ukendt

Enebær badesalt med aromatiske olier

Enebær badesalt med aromatiske olier

Essentiel enebærolie har fremragende anti-inflammatoriske, smertelindrende, styrkende og krampeopløsende egenskaber. Har en påvist effekt på cellulite. Renser og styrker huden og understøtter dens stofskifte samt virker effektivt ind på skæl og bumser. Forøger blodtilstrømningen.. Obs! Må ikke anvendes af mennesker med nyrelidelser og gravide kvinder. Minimale doser til børn under 12 år..

Refan

63 kr.

Fragt ukendt

Badesalt koriander

Badesalt koriander

Forkæl dig selv eller en ven/veninde med en afslappende spa behandling. Badesaltet renser og blødgør huden, og den skønne duft af koriander virker afslappende og beroligende. Opløs badesaltet i varmt karbad, brug 2-4 spsk afhængig af karrets størrelse, eller nyd et forskriskende fodbad med 1-2 spsk badesalt. Marius Fabre startede sit sæberi op i 1900 i byen Salon de Provence lige nord for Marseille. Marius oldebørn fortsætter i dag de gamle stolte traditioner og laver fortsat de ypperste kvalitetsprodukter af de fineste naturlige råvarer.

Vores Marked

95 kr.

Fragt ukendt

Badesalt

Badesalt

Forkæl dig selv eller en ven/veninde med en afslappende spa behandling. Badesaltet renser og blødgør huden, og de skønne dufte af koriander, jasmin, pebermynte eller stjerneanis, virker afslappende og beroligende. Opløs badesaltet i varmt karbad, brug 2-4 spsk afhængig af karrets størrelse, eller nyd et forskriskende fodbad med 1-2 spsk badesalt. Marius Fabre startede sit sæberi op i 1900 i byen Salon de Provence lige nord for Marseille. Marius oldebørn fortsætter i dag de gamle stolte traditioner og laver fortsat de ypperste kvalitetsprodukter af de fineste naturlige råvarer.

Vores Marked

95 kr.

Fragt ukendt

Aloe Vera Badesalt 600 gram

Aloe Vera Badesalt 600 gram

Aloe Vera Badesalt - 600 gramNaturlig aloe vera i kombination med tang har en beroligende og plejende effekt på huden. Dejligt at slappe af med og glemme en stresset hverdag. Anvendelsebeskrevelse:Fyld badekarret med ca. 36° C varmt vand,og opløs den ønskede mængde badesalt i vandet. Tag et bad på ca. 20 minutter, og skyl derefter kroppen af med vand. Afslut med af slappe af i ca. 30 minutter. Indhold:Sodium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum,Glycerin, Aqua, Fucus Vesiculosus Extract, Enteromorpha Compressa Extract,Porphyra Umbilicalis Extract, Undaria Pinnatifida Extract,Lithothamnium Calcarum Extract, Potassium Sorbate,Sodium Benzoate, Buthylphenyl Methylpropional, Geraniol,Hexyl Cinnamal, Linalool, C.I.19140, C.I.42090.

PlejeProdukter.dk

100 kr.

Fragt ukendt

Badesalt luna Badeanstalten (300 g)

Badesalt luna Badeanstalten (300 g)

Vores aromatiske badesalte forvandler et almindeligt karbad eller fodbad til en oplevelse udover det sædvanlige. Stress af efter en lang dag med et aromatisk månebad fyldt med havsalt, mandelolie, blå kamille og beroligende æteriske olier i form af lavendel og pebermynte. Tag en dyb indånding og lad aftenroen sænke sig med et skønt bad under månen.. Indhold:. 300 g. Brugsanvisning og anvendelse:. Opløs badesaltet i varmt vand.. Karbad: Badekarret fyldes med vand og tilsættes 5-10 spsk. badesalt.. Fodbad: Tilsæt 2-4 spiseskefulde badesalt.. Ingredienser:. Sodium Chloride. Sodium Bicarbonate. Prunus Amygdalus Dulcis Oil. Glycerin. Guaiazulene. Lavendula Angustifolia Herb Oil. Mentha Arvensis Herb Oil. Tocopherol Acetate. Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk. Varebetegnelse:. Badesalt med lavendel og pebermynte.. Leverandør:. Badeanstalten. 9400 Nørresundby. www.badeanstalten.com. Oprindelsesland:. Danmark..

Helseform
99 kr.
144 kr.inkl. fragt
Vetvie badesalt med aromatiske olier 120g og 1 kg.

Vetvie badesalt med aromatiske olier 120g og 1 kg.

Essentiel vetiver-olie fra har en stærk afslappende og beroligende virkning og styrker nervesystemet. Er meget afrodisisk. Giver næring til tør og aldrende hud og lindrer i tilfælde af allergi.. Obs! Minimale doser til børn under 6 år..

Refan

63 kr.

Fragt ukendt

L:A Bruket - Badesalt - Mint

L:A Bruket - Badesalt - Mint

Indhold: 450 gr.

Decorate Shop

159 kr.

Fragt ukendt

Badeanstalten badesalt - Dans på roser - Rosenbad - 300 g.

Badeanstalten badesalt - Dans på roser - Rosenbad - 300 g.

Badeanstalten badesalt Dans på roser, Rosenbad. 300 g.

Baxury

59 kr.

Fragt ukendt

Badesalt, brev vanillie sukker

Badesalt, brev vanillie sukker

Altermed tilbyder den fantatiske badesalt fra EÜ-GREEN. En velduftende badesalt med vanillie sukker duft, som vil give dig et afslappende og beroligende karbad. Det vil virke mukelafslappende og du vil opleve en følelse af velbehag. Forvandler et almindeligt karbad til en oplevelse udover det sædvanlige. Altermed´s badesalt indeholder en høj koncentration af forskellige mineraler, der vil gavne, rense blødgøre din hud og efterlader din krop velduftende. Forkæl din hud med en frisk og opløftende duft. Forbrug: Drys en generøs mængde badesalt under rindende varmt badevand 30-40 grader og fordyb dig i det lindrende og velduftende vand i 20-30 minutter. Vask og skyl dig efter iblødsætningen og du vil føle dig fornyet, forfrisket og afslappet. Badesaltet er også fantastisk til et forfriskende fod bad. Bemærk: Hvis produktet kommer i øjnene, skylles grundigt med rent vand.

Altermed

49 kr.

Fragt ukendt

Badeanstalten Badesalt Agurk & Mynte - 300 g

Badeanstalten Badesalt Agurk & Mynte - 300 g

Badeanstalten Badesalt Agurk & Mynte - Opkvikkende badesalt med groft middelhavssalt, koldpresset agurkekerneolie og forfriskende mynteBadeanstalten Badesalt Agurk & Mynte er en aromatisk opkvikker til kar- eller fodbadet. Badesaltet er baseret på en kombinaiton af groft, fransk middelhavssalt, koldpresset agurkekerneolie, som er naturligt rig på essentielle fedtsyrer, samt æterisk mynteolie, som giver en forfriskende duft og en kølende fornemmelse - perfekt til ømme fødder eller som opkvikkende forkælelse til kroppen.Agurk & Mynte indeholder ingen animalske ingredienser - derfor er den også egnet til vegetarer og veganere.Badesalt med aromaterapeutiske egenskaberEt lunt karbad tilsat Badeanstaltens aromaterapeutiske badesalt kan have flere gavnlige effekter på kroppen: Det kan afhjælpe ømme og stive muskler og led, dulme menstuationssmerter, reducere hævede områder og berolige sindet - derudover er det en god kilde til mineraler og sporstoffer.AnvendelseKarbad: 5-10 spiseskefulde badesalt tilsættes i et dejlig varmt karbad. Fodbad: 2-4 skefulde badesalt tilsættes i fodbadet for at give det et ultra luksuriøst pift.Indhold: 300 g.

Med24.dk
80 kr.
109 kr.inkl. fragt

På lager

Himalaya Badesalt - 1 kg

Himalaya Badesalt - 1 kg

Himalaya Krystal Badesalt Himalaya Krystal Badesalt stammer fra et urgammelt hav,der inddampede for 250 millioner år siden. Saltet udvindes ved håndkraft for foden af himalayas bjerge, og er uden nogen former for forurening eller tilsætningsstoffer. Da det ikke bliver industrielt raffineret, indeholder saltet også alle de mineraler og sporstoffer, som urhavet indeholdte fra naturens side. Det er disse naturlige elementer, som giver de forskellige farver. Himalaya Krystal Badesalt-Original- er malet til det fineste mel, som nemt og hurtigt opløses i vand.Saltet er 100% naturligt, frit for alle former for kemiske tilsætningsstoffer. Den mest naturlige måde at pleje din hud og forøge dit indre velvære.Badesaltet kan bruges på flere måder, alt efter hvor meget man bruger og hvordan. Til almindelig afslapning kan man bruge en kop til et badekar. Denne blanding er så mild at man kan bruge den så tit man vil, man kan ydermere blande olier eller urter i vandet.Det er også velegnet til fodbad, håndbad, næseskylning, udrensende bad. Oprindelsesland/hjemsted: Pakistan Deklaration/Ingredienser: 100% Krystalsalt

Helsekost-Ekspres

34 kr.

Fragt ukendt

Sæbeværkstedet Badesalt Vildrose 200 g.

Sæbeværkstedet Badesalt Vildrose 200 g.

Forkæl dig selv med et dejligt karbad eller fodbad med håndhøstet badesalt fra Guerande i Bretagne. Dette havsalt er fra naturens hånd gråt og ubehandlet, uraffineret, uden tilsætningsstoffer. Det er rigt på magnesium, mineraler og mikronæringsstoffe Saltet er økologisk, certificeret efter specifikationer fra ”Nature et Progres”. Vi har tilsat tørrede rosenknopper og velduftende, afslappende æteriske olier. Anvendelse: En lille håndfuld i et badekar og ca. 2 spsk. i et fodbad. Varedeklaration: Havsalt (sal maris), rosenknopper, æterisk olie af lavendel (lavandula angustafolia), rosengeranium (pelargoneum roseum), linalool*, limonene*, geraniol*, citronellol*, citral*. * Naturligt forekommende i æteriske olier Leverandør: Sæbeværkstedet

KamilleShop

70 kr.

Fragt ukendt

Badesalt med Vildrose 200 gram - Sæbeværkstedet

Badesalt med Vildrose 200 gram - Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet`s Badesalt.anvendes: 1 lille håndfuld i karbad og 2 spsk. i et fodbad.Ingredienser i Sæbeværkstedet`s Badesalt: Havsalt (sal maris), rosenknopper, æterisk olie af lavendel (lavandula angustafolia), rosengeranium (pelargoneum roseum), linalool*, limonene*, geraniol*, citronellol*, citral*.* Naturligt forekommende i æteriske olier

Helseworld

67 kr.

Fragt ukendt

Badeanstalten Badesalt - Agurk og Mynte 300 g

Badeanstalten Badesalt - Agurk og Mynte 300 g

Wild Hair

99 kr.

Fragt ukendt

Badesalt med Vildrose - 200 g

Badesalt med Vildrose - 200 g

Badesalt fra Sæbeværkstedet 200 gram.. Med Økologisk, groft, gråt salt, og vildrose.

Netspiren

60 kr.

Fragt ukendt

Badesalt med Kamille og Lavendel - 200 g

Badesalt med Kamille og Lavendel - 200 g

Forkæl dig selv med et dejligt karbad eller fodbad med håndhøstet badesalt fra Guerande i Bretagne. Dette havsalt er fra naturens hånd gråt, og garanteret ubehandlet, uraffineret, uden tilsætningsstoffer. Der er rigt på magnesium, mineraler og mikronæring

Netspiren

60 kr.

Fragt ukendt

Badesalt luna Badeanstalten - 300 gram - Badeanstalten

Badesalt luna Badeanstalten - 300 gram - Badeanstalten

Perfekt til et aftenbad. Indeholder beroligende æteriske olier. Har du ikke karbad, så tilsæt 2-4 skefulde badesalt i et luksuriøst fodbad.

Helsekost-Ekspres

59 kr.

Fragt ukendt

Badeanstalten badesalt - Luna - Månebåd - 300g.

Badeanstalten badesalt - Luna - Månebåd - 300g.

Badeanstalten badesalt Luna, Månebad. 300 g.

Baxury

79 kr.

Fragt ukendt

Log ind

Bliv gratis medlem