Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Vivag Hygiejneartikler

2 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Vivag Intimsæbe 400 ml.

Vivag Intimsæbe 400 ml.

Vivag Feminin intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden. Den milde og skånsomme intimsæbe har en lav pH på 4, der omtrent svarer til pH i intimområdet (pH ændrer sig med alderen). Detaljer Vivag Feminin intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden. Den milde og skånsomme intimsæbe har en lav pH på 4, der omtrent svarer til pH i intimområdet (pH ændrer sig med alderen). Sæben er særdeles velegnet til at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde. Vivag er ligeledes velegnet til intimbarbering, da god og sund hygiejne før, under og efter intimbarbering er af stor vigtighed. Vivag Feminin intimsæbe indeholder mælkesyre, der sikrer, at den sarte hud ikke udtørrer eller irriteres. Intimsæben fjerner lugtgener, samtidig med at huden bevarer den naturlige bakterieflora. Sæben skummer godt og er let at skylle af igen. Låget er med doseringsmembran, der sikrer den rigtige dosering, og at uønskede bakterier ikke får adgang til flasken, da intimsæben er helt uden konserveringsmidler. Efter et bad anvender vi typisk en fugtighedscreme i både ansigtet og på kroppen, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet, der ligeledes har behov for fugt og pleje. Anvend derfor med fordel Vivag 2i1 gel eller Vivag Meno barrierecreme efter bad eller intimvask. Intimsæben er uden konserveringsmidler (herunder også parabener), parfume og farvestoffer Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Intimsæbe 400 ml. * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

69 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag, Vivag intim barrierecreme, 50 ml

Vivag, Vivag intim barrierecreme, 50 ml

Varebeskrivelse Vivag® intim barrierecreme er tilpasset den intime zone samt kvinder i og efter menopausen. Vivag® intim barrierecreme har en lav pH-værdi på 5, samt en plejende og beskyttende effekt. Cremen virker vandafvisende samtidig med, at den tilfører og holder på fugten i huden. Ingredienser Aqua Ethylhexyl Stearate Butyrospermum Parkii Butter PEG-30 Dipolyhydroxystearate Magnesium Sulfate Phenoxyethanol Sodium Benzoate Tocopherol Aloe Barbadensis Leaf Juice Brugsanvisning og anvendelse Vivag kan anvendes dagligt og efter behov.

49 kr.
84 kr.inkl. fragt
Helsemin
Vivag Plus - vaginalkapsler

Vivag Plus - vaginalkapsler

Vivag plus indeholder mælkesyrebakterier, der genopretter og beskytter den naturlige balance i vagina og anvendes til behandling af bakteriel ubalance i form af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller let øget udflåd. Vivag plus kan også anvendes forebyggende, hvis man fx gentagende gange har haft bakteriel ubalance i forbindelse med menstruation eller hvis man har fået antibiotikabehandling, da antibiotikabehandling kan medføre ubalance i den intime zone. Vivag plus indeholder to typer mælkesyrebakterier (Lactobacillus. ), som begge findes naturligt i vagina. Mælkesyrebakterierne udgør en vigtig del af den ønskede bakterieflora i vagina og via deres produktion af mælkesyre, opretholder de en naturlig pH-værdi i vagina. Vivag plus kan anvendes af gravide og ammende. Pakningsstørrelse: 10 kapsler. Naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af kløe, svie, tørhedsfornemmelse, lugt og/eller let øget udflåd på grund af ubalance i den normale bakterieflora i vagina. Der kendes ikke til bivirkninger inden for den godkendte anvendelse. Dosering: Voksne Terapeutisk: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Forebyggende:Umiddelbart efter menstruation:1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 4-6 dage. Efter antibiotikabehandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Kan anvendes af gravide og ammende. Bør ikke anvendes ved overfølsomhed over forLactobacillus gasseri. ,Lactobacillus rhamnosuseller over for et eller flere af hjælpestofferne. Du bør kontakte læge, hvis symptomerne ikke forsvinder inden for 1 uge, eller hvis symptomerne bliver værre. Effekten af samtidig anvendelse af andre vaginale lægemidler kendes ikke. Læs altid indlægssedlen før brug.

120 kr.
190 kr.inkl. fragt
MitLiv.dk
Vivag Feminin 2i1 Gel 50 ml.

Vivag Feminin 2i1 Gel 50 ml.

Vivag Feminin 2 i 1 gel er en klar, hormon-fri gel, der afhjælper tørhed i skeden. Gelen er langtidsvirkende. Detaljer Vivag Feminin 2 i 1 gel er en klar, hormon-fri gel, der afhjælper tørhed i skeden. Gelen er langtidsvirkende. Gelen tilfører og bevarer hudens fugtighed i minimum 6 timer, alt efter antallet af toiletbesøg, således at huden igen bliver mere modstandsdygtig over for bl.a. bakterier. Anvend også Vivag 2 i 1 gel efter badet. Det giver fugt og beskytter huden godt. Vivag Feminin 2 i 1 gel er også velegnet som glidepræparat ved samleje. Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Feminin 2i1 Gel 50 ml. * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

73 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag intimsæbe - 400 ml - DISCOUNT PRIS

Vivag intimsæbe - 400 ml - DISCOUNT PRIS

Intimsæbe Vivag® intimsæbe er mild og skånsom samt tilpasset den intimezone. Den indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som svarer til den naturlige pH-værdi i den intime zone. Oprindelsesland/hjemsted: Danmark Deklaration/Ingredienser: Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium PCA, Glyceryl Laurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, PEG-14M

57 kr.
95 kr.inkl. fragt

Helsekost-Ekspres

Vivag intim barrierecreme

Vivag intim barrierecreme

Vivag intim barrierecreme – 50+ er en beskyttende og plejende intimcreme til kvinder i og efter menopausen. Cremen blødgør huden og sikrer, at den ikke udtørrer og samtidig har den en vandafvisende effekt. Derudover gør cremen huden mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Cremen kan anvendes dagligt eller i perioder efter behov. Den har en lav pH-værdi på ca. 5. Vivag intim barrierecreme – 50+ er helt fri for parfume, farvestoffer og parabener og er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

51 kr.
121 kr.inkl. fragt
MitLiv.dk
Vivag Intimsæbe, 200 ml.

Vivag Intimsæbe, 200 ml.

Er mild og skånsom samt tilpasset den intime zone. Intimsæben indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som er med til at sikre, at den normale intime balance bevares. Derudover er intimsæben helt uden konserveringsmiddel, parabener, parfume og farvestoffer. Vivag intimsæbe kan anvendes til daglig personlig pleje samt til at fjerne lugtgener. Mælkesyren i Vivag intimsæbe har flere funktioner; den er med til at sikre den lave pH-værdi og så har den ligeledes en konserverende effekt som betyder, at produktet ikke indeholder konserveringsmiddel. Derudover så har låget en sikkerhedsmembran som gør, at der ikke kan komme bakterier ned i flasken. Hvorfor bør man anvende en sæbe tilpasset den intime zone?Skrappe og parfumerede sæber med en høj pH-værdi, kan være med til at udtørre og irritere hudens sarte slimhinder og dermed skabe ubehag i intim-zonen. Det er derfor en god idé, at være opmærksom på, at den sarte hud har brug for en mild og skånsom sæbe beregnet til intimvask og at øvrige sæber kun bør anvendes til resten af kroppen. Resten af kroppen har nemlig en højere pH-værdi end intimzonen.

41 kr.
111 kr.inkl. fragt
MitLiv.dk
Vivag Meno Barrierecreme 50 ml.

Vivag Meno Barrierecreme 50 ml.

Vivag Meno barrierecreme er en beskyttende og plejende creme til den sarte og følsomme hud i intimområdet samt kvinder i og efter menopausen. Detaljer Vivag Meno barrierecreme er en beskyttende og plejende creme til den sarte og følsomme hud i intimområdet samt kvinder i og efter menopausen. Vivag Meno barrierecreme virker vandafvisende, tilfører fugt og blødgør huden samtidig med, at huden bliver mere modstandsdygtig over for ydre påvirkninger. Cremen har en lav pH-værdi på 5. Cremen er helt fri for parfume, farvestoffer og parabener og er deklareret i samarbejde med Astma Allergi Danmark. Anvendelse: Påføres intimområdet efter behov. Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Meno Barrierecreme 50 ml. * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

53 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag, Vivag intimsæbe, 400 ml

Vivag, Vivag intimsæbe, 400 ml

Varebeskrivelse Vivag® intimsæbe er mild og skånsom samt tilpasset den intimezone. Den indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som svarer til den naturlige pH-værdi i den intime zone. Ingredienser Aqua Disodium Lauroamphodiacetate Lactic Acid Sodium Laureth-11 Carboxylate Sodium PCA Glyceryl Laurate Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride PEG-150 Distearate Disodium EDTA PEG-14M Brugsanvisning og anvendelse Vivag kan anvendes dagligt og efter behov.

69 kr.
104 kr.inkl. fragt
Helsemin
Vivag Feminin intimsæbe 200 ml.

Vivag Feminin intimsæbe 200 ml.

Vivag Intimsæbe femininIndeholder mælkesyrer, så du får en intimsæbe med en PH på kun 4, hvilket er optimal til intim området.Vivag sæben hjælper og forstærker din huds egen beskyttelse, så du får en langvarig virkning.Uden Parabener.

40 kr.
69 kr.inkl. fragt
Helseworld
Vivag Plus Vaginalkapsler

Vivag Plus Vaginalkapsler

Naturlægemiddel. Vivag Plus vaginalkapsler er et naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af let udflåd, kløe og tørhedsfornemmelse på grund af ubalance i den normale bakterieflora i skeden. Detaljer Naturlægemiddel Vivag Plus vaginalkapsler er et naturlægemiddel til forebyggelse og behandling af let udflåd, kløe og tørhedsfornemmelse på grund af ubalance i den normale bakterieflora i skeden. Tilstanden kan vise sig som let øget udflåd, kløe og lugtgener. Vivag vaginalkapsler indeholder 2 levende mælkesyrebakteriestammer, Lactobacillus gasseri og Lactobacillus rhamnosus. 1 kapsel indeholder 100 mio Lactobacillus gasseri og 100 mio Lactobacillus rhamnosus. Anvendelse: Behandling: 1 vaginalkapsel hver aften inden sengetid i 6-8 dage. Forebyggende (umiddelbart efter menstruation): 1 vaginalkapsel hver aften ved sengetid i 4-6 dage. Efter antibiotikabehandling: 1 vaginalkapsel hver aften ved sengetid i 6-8 dage. Vivag Plus bør ikke anvendes til børn under 12 år uden lægens anvisning. Vivag Plus kan anvendes under graviditet og amning. Ved forværring af tilstanden eller hvis symptomerne ikke forsvinder inden for en uge, bør lægen kontaktes. Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Plus Vaginalkapsler * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

125 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag Intimsæbe 200 ml.

Vivag Intimsæbe 200 ml.

Vivag Feminin intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden. Den milde og skånsomme intimsæbe har en lav pH på 4, der omtrent svarer til pH i intimområdet (pH ændrer sig med alderen). Sæben er særdeles velegnet til at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde. Detaljer Vivag Feminin intimsæbe vasker huden ren uden at forstyrre balancen eller irritere huden. Den milde og skånsomme intimsæbe har en lav pH på 4, der omtrent svarer til pH i intimområdet (pH ændrer sig med alderen). Sæben er særdeles velegnet til at opretholde den intime hygiejne på en mild og skånsom måde. Vivag er ligeledes velegnet til intimbarbering, da god og sund hygiejne før, under og efter intimbarbering er af stor vigtighed. Vivag Feminin intimsæbe indeholder mælkesyre, der sikrer, at den sarte hud ikke udtørrer eller irriteres. Intimsæben fjerner lugtgener, samtidig med at huden bevarer den naturlige bakterieflora. Sæben skummer godt og er let at skylle af igen. Låget er med doseringsmembran, der sikrer den rigtige dosering, og at uønskede bakterier ikke får adgang til flasken, da intimsæben er helt uden konserveringsmidler. Efter et bad anvender vi typisk en fugtighedscreme i både ansigtet og på kroppen, men vi glemmer eller overser ofte intimområdet, der ligeledes har behov for fugt og pleje. Anvend derfor med fordel Vivag 2i1 gel eller Vivag Meno barrierecreme efter bad eller intimvask. Intimsæben er uden konserveringsmidler (herunder også parabener), parfume og farvestoffer. Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Intimsæbe 200 ml. * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

44 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag, uden farve og pafume, 200 ml, [1 stk]

Vivag, uden farve og pafume, 200 ml, [1 stk]

55 kr.

Fri fragt

Engrosforbrug

Vivag Intimservietter 15 stk.

Vivag Intimservietter 15 stk.

Vivag intimservietter er milde og skånsomme og rengør den sarte hud i intimområdet, når intimsæbe og rindende vand ikke er inden for rækkevidde. Detaljer Vivag intimservietter er milde og skånsomme og rengør den sarte hud i intimområdet, når intimsæbe og rindende vand ikke er inden for rækkevidde. Servietten er meget hudvenlig og passer godt på huden ved underlivet, sikrer at den ikke udtørrer og giver en frisk og ren fornemmelse Intimservietterne indeholder mælkesyre, der sikrer en naturlig balance ved underlivet og har en lav pH på 4,5, der passer til pH i underlivet. Pakningen kan nemt opbevares i håndtasken, toilettasken, bilen eller i en lomme og indeholder 15 stk. servietter i en praktisk emballage med låg. Låget sikrer en konstant frisk vådserviet, der ikke udtørrer. Bedømmelser Indsend din bedømmelse Du anmelder: Vivag Intimservietter 15 stk. * Alias * Overskrift * Bedømmelse Indsend bedømmelse // 0 ) { inputs = tr.select('input'); for( i in inputs ) { if( inputs[i].checked == true ) { error = 0; } } if( error == 1 ) { return false; } else { error = 1; } } } return true; }] ] ); //]]>

35 kr.

Fragt ukendt

Løveapoteket

Vivag Intimservietter, 15 stk.

Vivag Intimservietter, 15 stk.

Med Vivag intimservietter kan du føle dig frisk hele dagen – helt uden vand. De er milde og skånsomme og rengør den sarte hud i intimområdet. Intimservietterne er nemme at have med i tasken, når man fx er på ferie, på job, i byen eller ude i naturen og samtidig er de meget anvendelige i forbindelse med menstruation og urininkontinens. Vivag intimservietter indeholder mælkesyre, som de øvrige Vivag produkter og har en lav pH-værdi på 4,5. Det tætsluttende låg sikrer, at de holder på fugten og efter brug, kan du skylle servietten ud i toilettet. I den praktiske emballage finder du 15 stk. servietter, som kan tilgås i emballagens øverste del igennem et låg med åbne/lukke mekanisme. Låget sikrer en konstant frisk vådserviet, der ikke udtørrer. Pakningen kan nemt opbevares i håndtasken, toilettasken, bilen eller i en lomme.

33 kr.
103 kr.inkl. fragt
MitLiv.dk
Intim barrierecreme - 50 ml - Vivag

Intim barrierecreme - 50 ml - Vivag

Intimbarrierecreme Vivag® intim barrierecreme er tilpasset den intime zone samt kvinder i og efter menopausen. Vivag® intim barrierecreme har en lav pH-værdi på 5, samt en plejende og beskyttende effekt. Cremen virker vandafvisende samtidig med, at den tilfører og holder på fugten i huden. Deklaration/Ingredienser: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice

39 kr.
77 kr.inkl. fragt

Helsekost-Ekspres

Vaginalkapsler uden applikartor - 10 kapsler - Vivag

Vaginalkapsler uden applikartor - 10 kapsler - Vivag

Vaginalkapsler - Naturlægemiddel Vivag plus. Pakningsstørrelse: 10 kapsler. Kan anvendes af gravide og ammende. Forebygger og behandler kløe, svie, lugt, let øget udflåd samt tørhedsfornemmelse pga. ubalance i den naturlige bakterieflora i vagina. Kan også anvendes forebyggende ( umiddelbart efter menstruation) samt efter antibiotikabehandling. Oprindelsesland/hjemsted: Danmark

99 kr.
137 kr.inkl. fragt

Helsekost-Ekspres

Intimsæbe - 200 ml - Vivag

Intimsæbe - 200 ml - Vivag

Intimsæbe Vivag® intimsæbe er mild og skånsom samt tilpasset den intimezone. Den indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som svarer til den naturlige pH-værdi i den intime zone. Oprindelsesland/hjemsted: Danmark Deklaration/Ingredienser: Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium PCA, Glyceryl Laurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, PEG-14M

36 kr.
74 kr.inkl. fragt

Helsekost-Ekspres

Intimsæbe - 750 ml - Vivag

Intimsæbe - 750 ml - Vivag

Intimsæbe Vivag® intimsæbe er mild og skånsom samt tilpasset den intimezone. Den indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som svarer til den naturlige pH-værdi i den intime zone. Oprindelsesland/hjemsted: Danmark Deklaration/Ingredienser: Aqua (purificata), Disodium Lauroamphodiacetate, Lactic Acid, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Sodium PCA, Glyceryl Laurate, Lauryl Methyl Gluceth-10 Hydroxypropyldimonium Chloride, PEG-150 Distearate, Disodium EDTA, PEG-14M

102 kr.
140 kr.inkl. fragt

Helsekost-Ekspres

Log ind

Bliv gratis medlem