Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Daniel Wellington Urremme

Ure fra Daniel Wellington

Et Daniel Wellington ur har et tidløst, enkelt og minimalistisk design med kun få funktioner. Uret er elegant, og det matcher fint til mange forskellige lejligheder og stilarter. Urværket er et japansk kvartsurværk. Alle ure er analoge og urkassen er af rustfrit stål. Urets lave profil giver en særlig fordel, når du bærer det under et skjorteærme eller et tætsiddende bluseærme.

Et Daniel Wellington ur kan supplere både et eksklusivt look til business eller fest og et afdæmpet, stilrent look til hverdag. Mange af modellerne findes som både dame- og herreur, så det er muligt som par at bære matchende ure.

Skift remmen og tilpas stilen

Når du køber et Daniel Wellington ur, leveres det med den rem, som modellen er født med – enten en læderrem, en Nato-rem eller en Nato/læderrem.

Natoremmen er af nylon, og den fås i forskellige farvekombinationer. Læderremmen fås i flere farver og i flere typer læder. Ideen bag designet er, at du skifter remmen ud i forhold til den anledning, hvor du bærer uret. På den måde kan du give uret et udtryk, som er mere eller mere formelt, og dit ur bliver en del af din personlige fremtræden.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem