Juletræsfødder

Filtrer
Mål

60 produkter

Juletræsfødder Skagerak Stella Juletræsfod 50cm
50+ overvåger

Skagerak Stella Juletræsfod 50cm

Materiale: Eg, Træ

1.899 kr.

Tre tips, når du skal købe en juletræsfod

Et juletræ er ikke ligefrem billigt, og julen varer jo længe. Hvis træet skal holde på nålene hele december, så skal du huske at vande det. Langt de fleste juletræsfødder har mulighed for at vande træet.

De smukke klassiske juletræsfødder med 3-4 skruer kræver ofte 2 personer (og måske flere ivrige tilskuere), før træet står helt lige. En smart juletræsfod med fodpedal gør det let for kun én person at få træet til at stå lodret – men den type juletræsfod er måske heller ikke den smukkeste.

Overvej, hvilke funktioner du har brug for:

  • Fire skruer er mere stabile end tre. Vælg helst en fod med fire skruer, hvis du foretrækker den klassiske.
  • En tungere fod muliggør et højere grantræ. Men selv et lavere juletræ står mere stabilt med en tung juletræsfod.
  • Vælg en tilstrækkelig stor fod til juletræ af nordmannsgran. Ædelgraner som det Disney-duftende grantræ, Nordmannia, har en grovere stamme end det klassiske rødgran – det kræver en fod med større diameter.
  • Med en større vandbeholder slipper du for at vande så ofte. Stammen optager en stor del af pladsen i foden, så vælg en fod, der kan rumme mindst nogle liter. I dag findes der modeller, der rummer over ti liter (det hjælper også på stabiliteten).

Mange moderne vandfyldte juletræsfødder har en vandindikator. Indikatoren viser, når det er tid at hælde mere vand i foden. Så slipper du for at mærke efter med fingeren, om det er tid til mere vand.

Vil du helst gøre det hele selv? Bolius giver tips til at save, banke og skrue din egen gør-det-selv juletræsfod sammen.

Annonce

Vild med vores nye look?

Læs alle nyhederne og giv din feedback

her.