Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Bloomingville Spejle

Bloomingville Spejle

1 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Bloomingville-Spejl Ø20xH35cm, Guld

Bloomingville-Spejl Ø20xH35cm, Guld

Spejl Ø20xH35cm, Guld från Bloomingville .

449 kr.

Fragt ukendt

Rum21.dk
BLOOMINGVILLE vægspejl - natur sukkerør og spejlglas, rund (Ø95)

BLOOMINGVILLE vægspejl - natur sukkerør og spejlglas, rund (Ø95)

Her præsenterer vi et fint rundt vægspejl fra Bloomingville for dig. Vægspejlet er lavet af naturfarvet sukkerrør og spejlglas, og passer godt til dig, der holder af den nordiske og moderne stilart. Det vil være rigtig flot at hænge spejlet op ude i entréen. Så kan du tjekke om tøjet sidder, som det skal, inden du skal ud af døren, eller hvis du venter gæster til middag. Hæng vægspejlet op ved siden af et konsolbord. På bordet kan du sætte nogle flotte vaser og nogle lanterner. Så er din entré altid hyggelig at træde ind i. Spejlet vil også se fint ud på en væg i stuen. Placer nogle grønne planter foran spejlet og lad dem spejle sig i vægspejlet. Det er så stilfuldt, synes vi. Hæng vægspejlet op i det rum, hvor du har allermest brug for det. Leg med farverne og indretningen i dit skønne hjem og hyg dig med det.

3.499 kr.

Fri fragt

Bobo
Bloomingville-Spejl Ø20xH33cm, Sort

Bloomingville-Spejl Ø20xH33cm, Sort

Spejl Ø20xH33cm, Sort från Bloomingville .

289 kr.

Fragt ukendt

Rum21.dk
BLOOMINGVILLE vægspejl - guld metal, rund (Ø61)

BLOOMINGVILLE vægspejl - guld metal, rund (Ø61)

Her præsenterer vi et fint rundt vægspejl fra Bloomingville for dig. Vægspejlet er lavet af guldfarvet metal og spejlglas, og passer godt til dig, der holder af den nordiske og moderne stilart. Det vil være rigtig flot at hænge spejlet op ude i entréen. Så kan du tjekke om tøjet sidder, som det skal, inden du skal ud af døren, eller hvis du venter gæster til middag. Hæng vægspejlet op ved siden af et konsolbord. På bordet kan du sætte nogle flotte vaser og nogle lanterner. Så er din entré altid hyggelig at træde ind i. Spejlet vil også se fint ud på en væg i stuen. Placer nogle grønne planter foran spejlet og lad dem spejle sig i vægspejlet. Det er så stilfuldt, synes vi. Hæng vægspejlet op i det rum, hvor du har allermest brug for det. Leg med farverne og indretningen i dit skønne hjem og hyg dig med det.

1.199 kr.

Fri fragt

Bobo
BLOOMINGVILLE gulvspejl - spejlglas/sort jern, oval (180x47)

BLOOMINGVILLE gulvspejl - spejlglas/sort jern, oval (180x47)

Her præsenterer vi et rigtig stilfuldt gulvspejl for dig. Spejlet er fra Bloomingville, og har en flot oval facon med en ramme i sort jern. Et lækkert moderne designet gulvspejl, der vil fremstå elegant og stilren i dit hyggelige hjem. Dette virkelige skønne spejl er utroligt smukt i sig selv. Det kan være en oplagt ide, at sætte det i soveværelset. Når du vågner om morgenen, og har klædt dig på, kan du tjekke dit look i spejlet og finde ud af, om tøjet sidder, som du gerne vil have det. Gulvspejlet vil også være rigtig fint at bruge i entréen. Når gæsterne har fået overtøjet af, kan de se sig selv i spejlet, når de skal rede håret og rette på tøjet. Samtidig hermed, får de også mulighed for at beundre det flotte gulvspejl.

1.599 kr.

Fri fragt

Bobo
BLOOMINGVILLE vægspejl - spejlglas og sort metal, rektangulær (60x46)

BLOOMINGVILLE vægspejl - spejlglas og sort metal, rektangulær (60x46)

Her præsenterer vi et fint rektangulært vægspejl fra Bloomingville for dig. Vægspejlet er lavet af spejlglas og sort metal, og passer godt til dig, der holder af den nordiske og moderne stilart. Det vil være rigtig flot at hænge spejlet op ude i entréen. Så kan du tjekke om tøjet sidder, som det skal, inden du skal ud af døren, eller hvis du venter gæster til middag. Hæng vægspejlet op ved siden af et konsolbord. På bordet kan du sætte nogle flotte vaser og nogle lanterner. Så er din entré altid hyggelig at træde ind i. Spejlet vil også se fint ud på en væg i stuen. Placer nogle grønne planter foran spejlet og lad dem spejle sig i vægspejlet. Det er så stilfuldt, synes vi. Hæng vægspejlet op i det rum, hvor du har allermest brug for det. Leg med farverne og indretningen i dit skønne hjem og hyg dig med det.

1.299 kr.

Fri fragt

Bobo
Bloomingville-Metalframe Spejl Rundt, Guld

Bloomingville-Metalframe Spejl Rundt, Guld

Metalframe Spejl Rundt, Guld från Bloomingville .

669 kr.

Fragt ukendt

Rum21.dk
Log ind

Bliv gratis medlem