Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Karlsson Brugskunst

Karlsson Brugskunst

100+ produkter

Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Karlsson Mr. Blå væg ur

Karlsson Mr. Blå væg ur

Metal ur fra BOX32 Design Dette Karlsson vægur er en iøjnefaldende i ethvert interiør, takket være den slående farve. Sølvhænderne klæber smukt ved den blå bevægelse. Det ser ud til at tallene sidder fast på uret. Dette skaber et legende udseende, og du får et klart billede af den aktuelle tid. Uret fungerer på et enkelt AA batteri . Dette er ikke medtaget, men takket være vores brede udvalg kan du straks bestille et batteri. Om designerne Karlsson Pressed er et BOX32 Design design. Det er ikke navnet på en designer, men et helt team af designere. Hvert medlem af dette hold har forskellige færdigheder og en anden baggrund, så de komplementerer hinanden godt. Designerne af BOX32 har én ting til fælles: deres kærlighed til at designe og udvikle unikke produkter. Denne velkendte designstudio har allerede designet et stort antal ure til Karlsson-mærket.

919 kr.

Fri fragt

Frank
Karlsson Mr. Sort vægur

Karlsson Mr. Sort vægur

Metal ur fra BOX32 Design Dette vægur fra Karlsson passer ind i ethvert interiør, takket være sin neutrale farve. Sølvhænderne er smukke på det sorte ur. Det ser ud til at tallene sidder fast på uret. Dette skaber et legende udseende, og du får et klart billede af den aktuelle tid. Uret fungerer på et enkelt AA batteri . Dette er ikke medtaget, men takket være vores brede udvalg kan du straks bestille et batteri. Om designerne Karlsson Pressed er et BOX32 Design design. Det er ikke navnet på en designer, men et helt team af designere. Hvert medlem af dette hold har forskellige færdigheder og en anden baggrund, så de komplementerer hinanden godt. Designerne af BOX32 har én ting til fælles: deres kærlighed til at designe og udvikle unikke produkter . Denne velkendte designstudio har allerede designet et stort antal ure til Karlsson-mærket.

539 kr.

Fri fragt

Frank
Karlsson Lille Big Time

Karlsson Lille Big Time

Karlsson Little Big Time vægur Denne vidunderlige Little Big Time vægur fra Karlsson kan monteres på din væg på ingen tid. Med et minimalistisk design uden nummerbetegnelse er han smuk med mange baggrunde. Uret har en diameter på 90 cm. specifikationer: * Type: vægur * Strømforsyning: 1 AA batterier (ekskl.) * Farve: sølv eller sort * Dimensioner: 90 cm Karlsson Den hollandske urproducent Karlsson bliver mere og mere respekteret på grund af sine produkter af høj kvalitet og forskellige designs. Fra jordnær minimalisme til farverig legetøj forbliver Karlsson overraskende. Uanset om du leder efter et vægur, vækkeur eller skrivebordsklokke, har Karlsson en bred vifte af unge og gamle. Har du planer om at genbruge dit interiør eller vil du overraske nogen med en original gave? Med et Karlsson ur holder du med tiden.

281 kr.

Fri fragt

Frank
Log ind

Bliv gratis medlem