Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Varde Brugskunst

Varde Brugskunst

1 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Varde By Plakat

Varde By Plakat

Få byen du elsker som plakat. Trykt 200 stk. Varde byplakat Plakaten måler 50 x 70 cm og er trykt på 170 g mat svanemærket papir. Oplaget er 250 stk. og vi har valgt at give de første 100 stk. kunstnerens signatur Prisen er uden ramme. Inkl. fragt.

349 kr.

Fragt ukendt

Lydia Wienberg
Varde plakat

Varde plakat

VILAKULAs Varde plakat er en del af vores populære serie af byplakater, hvor de danske byer bliver gengivet i flotte farver og et elegant skandinavisk design. Vardeplakaten fås i to populære størrelser, så du altid kan finde en størrelse, der passer perfekt til dit hjem. Den er trykt på 200 gram semi-mat miljøvenligt papir, fordi vores plakater fortjener det bedste. VILAKULAs Varde plakat er en af de populæreste byplakater af den smukke by ved Varde å. Her finder du alle de bygninger og steder i Varde, som du elsker og holder af. Smuk alene eller sammen med de andre byplakater i serien. Vardeplakaten Midt i den vestjyske natur ligger byen Varde, der blev grundlagt for 900 år nord for det vi i dag kender som Varde Å. Bygninger på Vardeplakaten Vores tur igennem den smukke, vestjyske by starter syd for byen ved Varde Banegård og Varde Kaserne, der i dag er hjemsted for Hærens Sergentskole. Vi tager turen over den smukke Varde Å via Torvegade og kommer op til byens smukke torv, der historisk set, er hele byens hjerte. Det er her byens gamle rådhus og Sankt Jacobi Kirke er placeret med mange caféer, restaurationer og butikker omkring det smukke torv, hvor belægningen og vandkunsten symboliserer hvordan Varde å bugter sig igennem det flade landskab. På vej ud af midtbyen bevæger vi os forbi den gamle købmandsgård, Kampmannske gaard på Storegade og derfra ud mod Lundvej, hvor Hotel Arnbjerg, Varde Museum og den smukke herskabsvilla, Jugendhuset ligger. Besøget i Varde slutter med et besøg i Vardes nye topmoderne rådhus på Bytoften, hvor mere end 250 medarbejdere har deres daglige gang. Rådhuset blev bygget i 2015 og erstattede byens gamle rådhus på Torvet. Varde er Nissernes by Og nåh ja, så er Varde jo nissernes by, der hvert år i november og december invaderes af mere end 250 nisser. En af dem har faktisk sneget sig ind på Varde plakaten. Kan du finde ham? .et_pb_text .et_pb_column .et_pb_column .et_pb_row .et_pb_column Det er på Varde plakaten Det gamle rådhus Varde...

249 kr.

Fragt ukendt

Vilakula

VARDE PLAKAT

VARDE PLAKAT

"VARDE PLAKATEN ER EN SMUK OG HARMONISK PLAKAT, MED VARDE Å I FRONT SAMT DET NYE MODERNE VARDE RÅDHUS, VARDE MUSEUM, DEN SMUKKE VARDE KIRKE SAMT DET GAMLE VARDE RÅDHUS" SIGER MICHAEL BUUS OM PLAKATEN .

299 kr.

Fragt ukendt

Buus og Eriksen

Log ind

Bliv gratis medlem