Bedside cribs Børneværelse

Filtrer
Produkt
Produktegenskaber
Mål

57 produkter

Bedside cribs Børneværelse Babybay Original
Bedst i test

Babybay Original

Bedside crib, Brun, Beige, Grå, Hvid, Materiale: Bøg, Højde 79 cm, Længde 86 cm

1.089 kr.989 kr.

5,0

Tre tips, når du skal købe en bedside crib

For overhovedet at kunne bruge en bedside crib, og for at barnet skal kunne sove trygt og sikkert i den, så kan du på forhånd undersøge to ting:

  • Fastgørelse: En bedside crib skal kunne fastgøres helt tæt mod forældrenes seng og ikke mindst sikres mod sengen. Derfor skal du vælge en bedside crib, hvis fastgørelsesstropper eller kroge passer til din egen sengebund eller sengeramme.

  • Højdejustering: Du skal også kunne justere højden på sengebunden, som skal være på niveau med forældrenes seng. Hvis du har en kontinentalseng, så skal du lede efter en bedside crib til høj seng – det er desværre ikke alle bedside cribs, der kan blive tilstrækkeligt høje.

Der findes mange bedside cribs, som er udstyret med ekstra funktioner. Du kan overveje, om du har brug for en bedside crib med vuggefunktion, eller måske en bedside crib med hjul.
Nogle kan også klappes sammen og bruges som rejseseng.
Der findes også bedside cribs med aftagelig langside, som også kan anvendes fritstående.

Ud over det praktiske ved at have din baby tæt på dig om natten, er det også almindeligt at vælge en bedside crib, fordi den er nemmere at få plads til i et lille rum. Men størrelsen på forskellige bedside cribs kan variere, så sørg for at måle ordentligt, inden du foretager dit køb.

Her kan du læse Sundhedsplejerske.dk’s råd omkring små børn og søvn

Annonce