Kølebokse

Op til 20 L
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

Tilbud

Kølebokse på tilbud
Mobicool MB40 Køleboks

Mobicool MB40 Køleboks

1.688 kr.2.333 kr.

Alternate

500+ produkter

Kølebokse Makita DCW180Z Køle-/Varmeboks 20 L
Makita Logo

Makita DCW180Z Køle-/Varmeboks 20 L

Kølebokse Kompressor, 12/230 V, Indbygget USB-stik

3.594 kr.
KØLEBOKSE

Almindelige spørgsmål

Kølebokse anvender typisk en af følgende teknologier.

Termoelektrisk: Den nemmeste, billigste og mest energieffektive mulighed. Her styres temperaturen hovedsageligt af området udenfor boksen, og den kan derfor kun køle et vis antal grader ud fra den temperatur. Termoelektriske bokse har en tendens til at være ret støjende, når de nedkøler, og det går desværre heller ikke så hurtigt.

Absorption: Disse bokse bruger den samme type teknologi, som findes i ældre køleskabe. Det vil sige, at de nedkøler indholdet, på baggrund af temperaturen udenfor boksen. De er typisk meget lydløse.

Kompressor: Disse bokse har typisk en meget kraftfuld køling - så kraftig, at det gør dybfrysning muligt. Kompressoren kan desværre godt lave lidt lyd, som kan være til gene, afhængig af, hvor lydfølsom man er.

Kølebokse kommer i mange forskellige størrelser. I bund og grund, så skal du bare overveje to ting:

  1. Har jeg plads til den?
  2. Hvad skal jeg køle?

Hvis boksen bare er til nogle sodavand, så behøver du jo ikke de helt store.

Som det tit er, så afhænger dette af dine behov. Ved korte ture kan en abdorptionsboks være helt udemærket. En termoelektrisk boks holder mad og drikke kolde, i stedet for at nedkøle det, så her skal du altså have kølet tingene på forhånd.

Til de lange ture, der kan en kompressorboks anbefales, simpelthen bare fordi, den har muligheden for at dybfryse maden ned til -22°C.

Annonce