Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

100BON Parfumer

1 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Neroli/Petit Grain Print Eau de Parfum

Neroli/Petit Grain Print Eau de Parfum

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. En unik duft, frisk, delikat og blomsteragtig med et let krydret og grønt indslag forenet med et blødt touch af neroliolie. Petitgrain, olien, der om foråret udvindes af bladene, stænglerne og de bittesmå frugter fra pomeranstræet, giver en frisk blomsterduft med bitre og krydrede noter. 10 ml, kan påfyldes.

120 kr.
152 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
100BON Myrrhe & Encens Mystérieuz Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON Myrrhe & Encens Mystérieuz Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. Røgelse høstes på en helt unik måde: Først skæres nogle snit i træet, og nogle dage senere skærer man harpiksstrimler af med en speciel kniv. En frisk, balsamisk duft med indslag af kamfer, krydderier, peber, citron og harpiks, der intensiveres af myrraens karamelagtige søde og krydrede noter af safran og anis.200 ml refill - lille tragt medfølger.

530 kr.

Fri fragt

Matas
100BON Bergamote & Rose Sauvage Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON Bergamote & Rose Sauvage Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. En udsøgt blomsterduft, som er både fyldig og let. Den bløde duft af pudrede kronblade kommer til udtryk i dejlige og subtilt krydrede gourmandnoter. Bergamot tilfører en sprudlende friskhed med en duft af blomster og urter – let, blød og original. 200 ml refill - lille tragt medfølger.

530 kr.

Fri fragt

Matas
100BON Eau De The & Gingembre Eau de Parfum 50 ml

100BON Eau De The & Gingembre Eau de Parfum 50 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. Ingefærplanten gør sig bemærket med smukke cerise blomster, men det er i roden, der gemmer sig en helt unik smag og duft, som er frisk og krydret og har indslag af citrus og terpener. Disse noter forenes med den frodigt grønne og sensuelle blomsterduft af arabisk jasmin. 50 ml, kan påfyldes.

360 kr.

Fri fragt

Matas
Carvi/Jardin De Figuier Eau de Parfum

Carvi/Jardin De Figuier Eau de Parfum

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. En subtilt sammensat akkord af friske og bitre noter af grønne blade - intense, ædle trænoter af figentræets bark - saftige noter af frodige, solmodne frugter, fulde af sødme - sensuelle, mælkeagtige noter af figentræets saft. 10 ml, kan påfyldes.

60 kr.
92 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
100BON Neroli & Petit Grain Print Eau de Parfum 50 ml

100BON Neroli & Petit Grain Print Eau de Parfum 50 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed.En unik duft, frisk, delikat og blomsteragtig med et let krydret og grønt indslag forenet med et blødt touch af neroliolie. Petitgrain, olien, der om foråret udvindes af bladene, stænglerne og de bittesmå frugter fra pomeranstræet, giver en frisk blomsterduft med bitre og krydrede noter.50 ml - kan påfyldes.

360 kr.

Fri fragt

Matas
Carvi et Jardin de Figuer Concentré Parfum

Carvi et Jardin de Figuer Concentré Parfum

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige. Efter den første kollektion af lyse og friske Eau de 100BON (Eau de Toilette), lanceres nu ”CONCENTRÉ DE 100BON” (Eau de Parfum), der med talent og udsøgt parfumehåndværk er skabt med en højere koncentration af ren parfume. Carvi et Jardin de Figuer Concentré er en subtil blanding af figner kombineret med citronkummin, et krydderi, der tidligre i vid udstrækning blev brugt i elskovsdrikke. En skøn frisk duft af blomster og frugt. Naturlige ingredienser: kummin, mandarin, rose, blodappelsin og hvid cedertræ. 50 ml flaske, kan genfyldes.

68 kr.
100 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Bergamote/Rose Sauvage Eau de Parfum

Bergamote/Rose Sauvage Eau de Parfum

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. En udsøgt blomsterduft, som er både fyldig og let. Den bløde duft af pudrede kronblade kommer til udtryk i dejlige og subtilt krydrede gourmandnoter. Bergamot tilfører en sprudlende friskhed med en duft af blomster og urter – let, blød og original.10 ml, kan påfyldes.

60 kr.
92 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
100BON Davana & Vanille Bourbon Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON Davana & Vanille Bourbon Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. Davana vokser i Sydindien. Duften er frugt- og sirupsagtig og har aromatiske trænoter, der afbalanceres af de fyldige, søde, balsamiske, krydrede og tobaksagtige noter af bourbonvanilje. 200 ml refill - lille tragt medfølger.

530 kr.

Fri fragt

Matas
100BON Eau De The & Gingembre Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON Eau De The & Gingembre Eau de Parfum Refill 200 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. Ingefærplanten gør sig bemærket med smukke cerise blomster, men det er i roden, der gemmer sig en helt unik smag og duft, som er frisk og krydret og har indslag af citrus og terpener. Disse noter forenes med den frodigt grønne og sensuelle blomsterduft af arabisk jasmin. 200 ml refill - lille tragt medfølger.

530 kr.

Fri fragt

Matas
100BON Labdanum & Pur Patchouli Eau de Parfum 50 ml

100BON Labdanum & Pur Patchouli Eau de Parfum 50 ml

100BON, det første franske parfumehus, som skaber 100% naturlige dufte. Hos 100BON (scent bon) tror vi på en ny type duft, der er skabt af naturlige ingredienser. Vores kompositioner er baseret på økologisk hvedealkohol, og vi garanterer sporbarheden af alle vores råmaterialer. Duftene er fremstillet i den kendte parfumeby Grasse i Frankrig. Vores produkter er miljøvenlige, genopfyldelige og 100% genbrugelige, hvilket afspejler vores engagement i miljømæssig og økologisk bæredygtighed. Labdanum er en duftingrediens, der udvindes fra en busk i soløje-familien. Udvindingen sker ved at nedsænke grene med blade i varmt kulsyreholdigt vand. Den varme ravnote med duft af harpiks og træ, introducerer patchouliens fugtige og grønne trænoter, der har indslag af ambra, kamfer, mos og jord. 50 ml, kan påfyldes.

360 kr.

Fri fragt

Matas
Log ind

Bliv gratis medlem