1. Start
 2. Skønhed & Helse
 3. Personlig pleje
 4. Elektriske tandbørst
 5. Elektriske tandbørst
 6. Elektriske tandbørst

Elektriske tandbørster

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Vil du købe en elektrisk tandbørste til en voksen eller til et barn?
Filtrer
 • Elektriske tandbørster & Mundskyllere
 • Elektriske tandbørster
 • Mundskyllere
 • Kombi Elektriske tandbørster & Mundskyllere
Produktegenskaber
Strømkilde
Mål

500+ produkter

Elektriske tandbørster Oral-B iO Series 6
200+ overvåger

Oral-B iO Series 6

Elektrisk tandbørste, Batteritid: 60min, 5 Børsteindstillinger, Roterende, Oscillerende, Pulserende, 2 minutters timer, Tryksensor, Etui medfølger, App-støtte, Vandtæt, Display / Ikoner, Opladningsstation, Bluetooth

814 kr.

4,7

ComputerSalg A/S
CompuMail
i 23 butikker
ELEKTRISK TANDBØRSTE

Almindelige spørgsmål

Det anbefales, at elektriske tandbørster holdes stille mod tænder og tandkød. Ingen vandrette eller cirkulære bevægelser bør forekomme, da børsten gør sit arbejde bedst uden hjælp. Du bør heller ikke trykke børsten for hårdt mod tænder og tandkød.

De fleste elektriske tandbørster leveres med mindst et ekstra børstehoved, og ifølge anbefalingerne skal de udskiftes hver tredje måned. Hvis du har brug for nye børstehoveder, er de tilgængelige på apoteker, elektronikbutikker og endda i velassorterede købmandsforretninger.

En elektrisk tandbørste kan holde i årevis, hvis du passer godt på den. Motoren og batteriet vil naturligvis slides til sidst, men du kan roligt regne med, at en børste holder i mindst et par år. Et af de mest almindelige problemer er, at tandbørstens batteri stopper med at oplade. En anden detalje, der kan forkorte en tandbørstes levetid, er børstehovedets børster og beslag. Sørg for at passe godt på din tandbørste – så skal den nok holde i flere år.

Tre tips, før du køber en eltandbørste

Der findes to hovedteknikker inden for eltandbørster. Soniske børster vibrerer højfrekvent. Oscillerende børstehoveder bevæger sig i cirkel- eller halvcirkelbevægelser.

 • [Oscillerende børster] kræver færre håndbevægelser, da hovedet bevæger sig mere varieret end de soniske. De mindre, runde børstehoveder kan også nemmere at nå de mere vanskeligt tilgængelige steder i munden.
 • Soniske børster vil komme godt ind i svært tilgængelige mellemrum mellem tænderne, da de højfrekvente vibrationer sætter spyt og tandpastaskum i bevægelse.

Der findes ingen enighed om, hvilken teknik der er den mest effektive. Til syvende og sidst handler det om, hvad du selv foretrækker. Tandlægebladet skriver mere om fordele og ulemper med en eltandbørste her.

Du kan ikke komme uden om, at en eltandbørste koster betydeligt mere end en manuel tandbørste. Især når du medregner prisen på nye børstehoveder.

Find ud af, hvad tandbørstehoveder koster - og tæl prisen med, når du sammenligner eltandbørsterne. En luksuriøs eltandbørste kan opfattes som en engangsudgift, men hvis de kompatible hoveder koster dobbelt så meget pr. stk., vil den fortsat være dyrere end en billigere model i det lange løb.

Til en del elektriske tandbørster kan du købe kompatible hoveder af andre fabrikater, som ofte er billigere end de originale børstehoveder.

Eltandbørster findes i meget forskellige prisklasser. De mest enkle er ofte ret billige, mens de dyreste kan koste flere tusinde kroner. Forskellen er primært antallet af ekstra funktioner som timer, forskellige børsteprogrammer, Ai- og 3D-teknik samt app-understøttelse.
Om de er nødvendige afhænger helt af dit behov. Børstningen er omtrent lige så god med de billige børster som de dyre, selvom antallet af vibrationer/oscillationer ofte er højere på de dyrere varianter.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os