1. Start
 2. Have & Udemiljø
 3. Højtryks- & Hedvandsrensere
 4. Højtryksrensere

Højtryksrensere

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Du kan købe højtryksrensere for et par tusinder, men du kan også få nogle mere avancerede modeller, der koster mere. Hvad er dit budget?
Filtrer
 • Højtryks- & Hedvandsrensere
 • Højtryksrensere
 • Hedvandsrensere
 • Tilbehør til højtryksrensere
Produktegenskaber
Egenskaber
Mål

500+ produkter

Højtryksrensere Nilfisk C 125.7-6 X-TRA
Populær

Nilfisk C 125.7-6 X-TRA

Højtryksrenser, 125 bar, 6.6 kg

899 kr.

4,0

Højtryksrensere AVA Master P60
Bedst i test

AVA Master P60

Højtryksrenser, 145 bar, 21.9 kg

3.599 kr.

Utroligt alsidig, brugervenlig, innovativ og gennemtænkt højtryksrenser

Tre tips, når du skal købe en højtryksrenser

Der er to vigtige mål at holde øje med: tryk og gennemstrømning.

Vandtrykket måles i bar og fortæller dig, med hvilken kraft vandet kommer ud af din højtryksrenser. Jo større kraft, jo mere effektiv rengøring

Vandgennemstrømningen måles i liter pr. time, altså hvor meget vand der kan passere gennem højtryksrenseren under brug. Igen: Jo højere antal liter i timen, jo hurtigere kan du forvente at få afvaskningen klaret.

Men de to mål skal ikke ses hver for sig. Den samlede rengøringseffekt finder bedst ved at gange tallene med hinanden.

Du kan også finde en ret kraftfuld højtryksrenser på batteri og med en lille vandtank. Men der er stadig flest muskler med ledning og benzin – især hvis du skal rense i længere tid.

Mange topmodeller leveres med tilbehør til eksempelvis facade, tag eller bilen. Men kig efter en pakke med tilbehør, der er tilpasset alle dine vaskebehov – det kan spare dig for en del penge, at købe tilbehøret med det samme.

En ofte overset funktion er mobiliteten af din højtryksrenser. Selvom ydelsen kan være udmærket, så gør en uhåndterlig variant ikke opgaven lettere.
Hvilket underlag skal du rulle højtryksrenseren hen over? Sørg for, at hjul, vægt og slangerækkevidde er tilpasset til, dit ønskede arbejdsområde.

Idenyt har skrevet lidt flere gode råd her: sådan må du ikke bruge din højtryksrenser.

HØJTRYKSRENSER

Almindelige spørgsmål

Den grundlæggende funktion i en højtryksrenser er en motor, der driver en pumpe inde i højtryksrenseren. Pumpen trykker vand blandet med luft (og, hvis det ønskes, rengøringsmiddel) ud, hvilket betyder, at trykket bliver betydeligt højere end med en normal vandslange. Desuden kræver den ikke nær så meget vand som en vandslange. Mange højtryksrensere anvendes med koldt vand, men der findes også kraftigere og også lidt dyrere modeller, der kan opvarme vandet. Disse er oftest mere effektive mod mere hårdført snavs og fedt.

En højtryksrenser er en nyttig havemaskine, som du blandt andet kan bruge til at rengøre:

 1. Bilen, cyklen og motorcyklen
 2. Husets facade og tag
 3. Terrassen og havemøblerne.

Leder du efter en kraftig højtryksrenser til at fjerne genstridigt snavs og fedt, eller skal den primært bruges til at skylle terrassen og havemøblerne? Afhængigt af hvad du skal bruge højtryksrenseren til, er der modeller, der er bedre egnet end andre. Desuden findes højtryksrensere i forskellige prisklasser, så dit budget er også afgørende. Læs gerne vores store test af højtryksrensere for at finde den model, der passer bedst til dig.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os