Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Højtryksrensere

500+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Profilbillede
Carl N·Kategoriansvarlig for Højtryksrensere

Klar de mest slidsomme opgaver med et snuptag

En højtryksrenser er en eldrevet maskine, som presser vand ud i en tynd stråle under højt tryk. Højtryksrensere kaldes også højtryksspulere af samme grund. Normalt sendes vandet ud med et tryk på mellem 100 og 150 bar. Du kan få forskellige mundstykker til højtryksrenseren. Et terrasserensermundstykke ligner en omvendt skål.

Når vandstrålen roterer, bliver vandstrålen fordelt over et større stykke, og det er dermed mere skånsom overfor terrassen. Du kan også få et mundstykke, som gør strålen vifteformet og ligesom terrasserensermundstykket mere skånsom.

Kraftfuld og med stort vandforbrug

Du skal være forberedt på, at en højtryksrenser bruger meget vand. En times højtryksrensning bruger omkring 300 liter vand. Det er meget mere end to voksnes vandforbrug på et helt døgn. Vær kritisk med, hvor du anvender højtryksrenseren. Strålen er ret kraftfuld, så den kan trænge igennem en pudset facade eller forårsage anden skade, hvis den anvendes på overflader, der ikke egner sig til det.

Du må for eksempel ikke højtryksspule fibercementplader, der er produceret i 1987 eller tidligere, da de indeholder asbest. Du skal generelt være forsigtig med at bruge højtryksrensere på tage, da vandet kan trænge ind i samlingerne og gøre tagkonstruktionen fugtig. Du kan også risikere at forårsage vandskade på din bolig.

Pas på overfladerne og fugerne

Hvis du vil højtryksrense din træterrasse eller dine betonfliser, skal du huske at anvende terrasserensermundstykket, så du ikke ødelægger overfladerne eller fugerne mellem fliserne. Hvis du er forsigtig, kan du godt anvende din højtryksrenser til at gøre havemøblerne af træ sommerklar.

Du skal dog være opmærksom på, at vandet kan trænge ind i skruer og samlinger, og at du skal efterbehandle træet med olie eller lignende. Du kan sagtens bruge højtryksrenseren til at spule siderne i en brønd. Hvis der er vandgennemløb i bunden, skal du ikke spule direkte mod bunden, da du så kan ødelægge indersidens naturlige fedtflade.