Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Wahoo Cykelcomputer

Relaterede butikstilbud

(13)

Wahoo ELEMNT Mini Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Mini Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Mini er en mini-version af Wahoo ELEMNT. Ligesom sin storebror er denne ELEMNT Mini nemt at montere og indstille efter dine personlige præferencer. I stedet for at klikke dig igennem en upraktisk menu på selve cykelcomputeren, kan du slutte cykelcomputeren til din smartphone og konfigurere dine indstillinger via skærmen på din telefon. Alle muligheder af GPS, uden GPS ELEMNT Mini er ikke udstyret med GPS, men den kan nemt tilsluttes til hastighedssensorer, kadencesensorer og pulsmålere via ANT+ og Bluetooth. Desuden er det nemt at koble enheden til din smartphone, som gør det muligt at bruge GPS funktionen. Via Live Tracking funktionen kan du følge dine venner “real time” og se på kortet hvor de er. Derudover er det muligt at uploade ruter via din smartphone til din ELEMNT Mini. Enheden har muligheder for at give besked når du modtager en WhatsApp eller et opkald. Efter din cykeltur kan du uploade dine data via din smartphone til internettet. OBS! Wahoo ELEMNT Mini er kun kompatibel med Wahoo ANT+/Bluetooth sensorer .

Mantel.com

695 kr.

Fragt ukendt

Wahoo ELEMNT cykelcomputer (Bundle)

Wahoo ELEMNT cykelcomputer (Bundle)

En komplet pakke Hvis du virkelig vil vide, hvordan du udfører, køber du hele pakken på én gang. Denne pakke leveres med hjertefrekvens, kadence og hastighedsføler til at analysere dine præstationer og ruter i detaljer. Det er så sejt! Se dine data nemt Wahoo ELEMNT cykelcomputer skinner i funktionalitet og kompatibilitet. Dets Bluetooth- og ANT + -funktioner gør det muligt for enheden at arbejde med næsten alle sensorer og cykelplatforme samt iOS- og Android-smartphones. Wahoo ELEMNT registrerer en stor mængde data og deler den direkte med din app som ønsket, så det efter din træning kan se og analysere alle måledata . Takket være den indbyggede GPS-sensor kan du bl.a. se din afstand, tid, wattage, omgangstider og flere data. Hvis du forbinder cykelcomputeren med den medfølgende cadence eller pulsføler, kan den også gemme disse data direkte til dig. underretninger Wahoo ELEMNT har to rækker unikke lysdioder, som løbende giver dig opdateringer under din træning om din nuværende ydeevne og hjertefrekvens, samt viser indgående meddelelser og meddelelser fra din smartphone. Opkalds-id-funktionen viser dig straks, hvem der ringer og kan også sende et ringesignal fra din smartphone til din cykelcomputer. De programmerbare LED'er og ind / ud zoom-funktionen på sidetrykknapperne giver ydeevne og underretninger indsigt i din træning . Sammenlignet med Wahoo ELEMNT BOLT, giver ELEMNT dig ekstra synlighed gennem anden række af LED-belysning. Navigation, Strava & Live Tracking Nødvendig for en cykelcomputer af denne kaliber er selvfølgelig dens funktionalitet inden for navigation. Wahoo ELEMNT skelner sig ved sin unikke Turn - af - tur navigation via GPS, så du aldrig må gå tabt igen, selvom du selvfølgelig også kan vælge at 'bare' navigere på et kort. Derudover går ELEMNT trådløst med Strava Live Segments, og du har også adgang til Live Tracking funktion. Denne sidste funktion er en, der gør ham meget populær blandt fanatiske cyklister. Gennem Live Tracking kan du straks s...

Frank
2.830 kr.

Fri fragt

På lager

Wahoo ELEMENT Mini Cykelcomputer

Wahoo ELEMENT Mini Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT MINI er en sensor baseret cykelcomputer til dem der ønsker maksimal data i en lille størrelse. ELEMNT MINI er designet til at samarbejde med Wahoo daul-band sensorer og tilbyder således to konfigurationer til at opfylde dine behov. ELEMNT MINI + RPM Speed: ELEMNT MINI kan problemfrit parres med Wahoo RPM Speed Sensor som er inkluderet i kassen, samt andre Wahoo pulsmålere og kadence sensorer. Dette klares nemt ved brug af Wahoo’s ”ELEMNT Companion App”, der giver mulighed for at indstille datafelter, tilpasse profiler, tracke præstationer og dele dine data med andre uden problemer – det er således slut med forvirrende menuer! ELEMNT + RPM Speed + Smartphone: Når ELEMNT MINI parres med din smartphone, giver det dig muligheden for at tracke dine data, udarbejde data analysere samt få notifikationer om opkald og SMS’er.

Veloconcept

699 kr.

Fragt ukendt

Wahoo ELEMNT Bundle Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Bundle Cykelcomputer

Alt hvad du forventer af en GPS cykelcomputer òg mere. Denne Wahoo ELEMNT vil overraske dig! Det har aldrig været så nemt, at indstille din skærm med kun de oplysningen som du vil se. Cykelcomputeren er kompatibel med din smartphone og det er derfor nemt at konfigurere dine præferencer via din smartphones skærm, i stedet for at skulle klikke igennem upraktiske menuer og skærme på cykelcomputeren. Du kan nemt trække de datafelter du ønsker at se til det rigtige sted. Eftersom Wahoo ELEMNT opkobling via Bluetooth 4.0 og ANT+ understøtter, er det yderst nemt at tilkoble dine sensorer. På denne måde kan du også tilkoble din smartphone. Så kan du på enheden se om du modtager en WhatsApp eller email, eller om du bliver ringet op. Efter en cykeltur kan du med din smartphone uploade dine data fra turen til nettet. Wahoo ELEMNT har også Livetracking, således du kan se hvor venner i nærheden befinder sig. Cykelcomputeren er desuden kompatibel med Strava, så at du kan se de forskellige Live Segmenter. Det er også muligt at uploade ruter til din enhed via din smartphone. ELEMNT kan også angive hvornår der skal drejes og til hvilke side ved hjælp af en række LED indikatorer på hhv. venstre side og i toppen af ELEMNT. Disse LED indikatorer kan programmeres til forskellige ting, fx. give en melding når du modtager en besked eller bliver ringet op, eller de kan give dig en indikation af din præstation.

Mantel.com

2.803 kr.

Fragt ukendt

Wahoo ELEMNT Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Cykelcomputer

Alt hvad du forventer af en GPS cykelcomputer òg mere. Denne Wahoo ELEMNT vil overraske dig! Det har aldrig været så nemt, at indstille din skærm med kun de oplysninger som du ønsker at se. Cykelcomputeren er kompatibel med din smartphone og det er derfor nemt at konfigurere dine præferencer via din smartphones skærm, i stedet for at skulle klikke igennem upraktiske menuer og skærme på cykelcomputeren. Du kan nemt trække de datafelter du ønsker at se til det rigtige sted. Eftersom Wahoo ELEMNT opkobling via Bluetooth 4.0 og ANT+ understøtter, er det yderst nemt at tilkoble dine sensorer. På denne måde kan du også tilkoble din smartphone. Så kan du på enheden se om du modtager en WhatsApp eller email, eller om du bliver ringet op. Efter en cykeltur kan du med din smartphone uploade dine data fra turen til nettet. Wahoo ELEMNT har også Livetracking, således du kan se hvor venner i nærheden befinder sig. Cykelcomputeren er desuden kompatibel med Strava, så at du kan se de forskellige Live Segmenter. Det er også muligt at uploade ruter til din enhed via din smartphone. ELEMNT kan også angive hvornår der skal drejes og til hvilke side ved hjælp af en række LED indikatorer på hhv. venstre side og i toppen af ELEMNT. Disse LED indikatorer kan programmeres til at vise forskellige ting, fx. give en melding når du modtager en besked eller bliver ringet op, eller de kan give dig en indikation af din præstation.

Mantel.com

2.178 kr.

Fragt ukendt

Wahoo ELEMNT Bolt Bundle Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Bolt Bundle Cykelcomputer

Wahoo ELEMNT Bolt er den nye cykelcomputer med GPS og navigationsfunktion. Den har fået en hel masse opdateringer i forhold til den tidligere ELEMNT model. Bolt udmærker sig ved koblingen til din smartphone via app'en fra Wahoo. Idet ELEMNT Bolt er udstyret med en barometrisk højdemåler kan du holde styr på dine højdedata og procentvise hældning under stigninger. Enheden kan læse GPX-, TCX- og FIT-filer. Den er også velegnet til Strava Live segments. Turn by Turn navigationsfunktionen fungerer særdeles godt med Komoot eller Ride With GPS. Den aerodynamiske out-front holder er virkelig gennemtænkt og sørger for, at Wahoo ELEMNT Bolt sidder lige foran på styret. Hvad er Wahoo ELEMNT Bundle? Dette bundle indeholder udover Wahoo ELEMNT cykelcomputeren, også en hastighedssensor, kadencesensor og pulsmåler. Med Wahoo’s RPM magnetløse hastigheds- og kadencesensorer kan du måle din gennemsnitshastighed, max hastighed og kadence. Wahoo TICKR pulsbælte måler din gennemsnits, aktuelle og max puls. På den måde har du under din træning den mest aktuelle og nøje information og kan du optimere din træning. Er du interesseret i Wahoo ELEMNT Bolt uden sensorer, så kan du læse mere under Wahoo ELEMNT Bolt Bundel .

Mantel.com

2.499 kr.

Fragt ukendt

Wahoo ELEMNT Bolt Sikkerhedsledning

Wahoo ELEMNT Bolt Sikkerhedsledning

Denne Wahoo Elemnt Bolt Sikkerhedsledning forhindrer, at du taber verdens hurtigste cykelcomputer ved et uheld. Det specieldesignet tøjr monteres på bagsiden af din ELEMNT BOLT og sikrer, at du stadig kan placere den på din out front mount. • Inklusiv tøjr og skrue til montering

Mantel.com

117 kr.

Fragt ukendt

Log ind

Bliv gratis medlem