Skridsikring og pigge

Filtrer
Type
Produktegenskaber
Størrelse

22 produkter

Skridsikring og pigge Snowline Chainsen Trail
-90 kr.

Snowline Chainsen Trail

279 kr.189 kr.

3 tips, når du skal købe pigge til sko

Skridsikring af sko er ikke ret udbredt i Danmark, vi kan jo for det meste blive indenfor, når vejret er glat. Men når vi skal ud i glat og fedtet føre, og måske endda ud at løbe, så er skridsikring med pigge og pigsåler en ret god idé – og altså ikke kun for ældre og gangbesværede.

  • Når du bare skal ud at gå, så kan du faktisk vælge lige den model du synes bedst om
  • Til sport og løbesko findes der særlige pigge, som ofte en pænere og ret stram pasform, så de ikke føles klodsede at løbe med.
  • Til fortovet i byen findes der også city pigge, som er tilpasset til bymiljøet. Piggene er typisk ikke så store og så stropperne lette at tage af og på.

Når det gælder udformningen af pigge og skridsikring, er der mange forskellige modeller at vælge imellem. Det vigtigste valg er, om du vil have pigge kun til forfoden eller hælen, eller om du vil have nogle, der dækker hele foden. Det siger sig selv, at den sidstnævnte model giver bedre beskyttelse, mens en beskyttelse kun til forfoden er lettere at tage af og på.

Ud over pigge findes der også skridsikring, som i stedet består af keramiske plader. De er praktiske at bruge i bymiljøer, og hvis du går i butikker, fordi de i modsætning til pigge ikke slider på hverken gulvet eller piggene.

  • Udskiftelige pigge gør, at levetiden for piggene forlænges.

  • Skridsikring, som kun optager lidt plads, er praktisk, hvis du vil tage dine pigge af på farten.

  • Et par pigge, som du nemt kan tage af og på, gør sandsynligvis, at du kommer til at bruge dem oftere.

  • Sørg for, at det er muligt at justere piggenes størrelse efter dine sko.

Hos Aktivtræning har de skrevet gode råd til løb på is og sne.

Annonce