Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Postmand Per

(48)

Postmand Per

Postmand Per er elsket af børn verden over. De kender ham under forskellige navne – i England, hvor han oprindeligt kommer fra, kender børnene ham for eksempel som Postman Pat – men uanset hvad han hedder i det enkelte land, er der tale om det samme rare postbud med den venlige stemme. Og de fleste børn – og forældre – kan nok synge med på sangen om Postmand Per.

TV-serien om Postmand Per blev sendt første gang i England i 1981. Den blev hurtigt meget populær og solgt til TV-stationer verden over, herunder også Danmark.

Historien om Postmand Per foregår i landsbyen Grønnedal. Man følger Postmand Per på hans rute rundt i byen og uden for byen. Her oplever han mange forskellige ting. Men uanset hvad han kommer ud for på sin rute, er han altid klar til at hjælpe de andre beboere.

Postmand Per er altid klædt i sin blå postuniform, og han kører altid i sin røde postbil. Med i bilen er næsten altid hans lille kat Emil. En sort og hvid kat, der kan mjave på flere forskellige måder. Emil er en klog kat, der tit hjælper Postmand Per med at løse de andre beboeres problemer i dagligdagen.

I historien om Postmand Per møder vi også Pers kone Sonja og deres søn Poul. Og vi lærer alle de andre beboere i Grønnedal at kende: pastor Johannes, Teddy, Mira, Billy, Sara, Julius, bondemand Thomsen, betjent Søby, Nisha, fru Madsen på postkontoret og alle de andre.

Postmand Per er kendt for sin hjælpsomhed og sit altid gode humør – og det er svært ikke at komme til at holde af det rare postbud og hans lille kat Emil.

De små Postmand Per-fans vil elske at få deres egen Postmand Per med hans røde postbil og lille kat Emil. Og de vil helt sikkert også blive glade for deres egne Postmand Per-film, så de kan se Postmand Per, Emil og alle vennerne i Grønnedal lige så tit, de har lyst.

Filter1

Vis