Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Lego Technic

(147)

Lego Technic

Lego Technic er serien for legoelskere, der interesserer sig for teknik. I serien kan man købe både store og små figurer, som alle er bygget op af lego Technic grundklodser og specialdele.

Technic bygger på de samme principper som traditionelle legoklodser, nemlig at de forskellige grundelementer skal kunne samles til uendeligt mange spændene figurer. I denne serie er der så lagt yderligere et element ind, nemlig at figurerne for det meste kan gøre ét eller andet. Der er masser af bevægelige dele, og de er ofte baseret på de samme teknikker, som man finder i virkelighedens teknik og mekanik.

Du finder masser af god Lego Technic, hvor brugerne leger sig til teknisk viden om begreber som tandhjul, udveksling, kraftoverføring, snorekræfter, og så videre. De fedeste sæt, man kan købe har motorer, sensorer og endda robotenheder, så man kan programmere både de figurer, som følger med sættet og de figurer, som man efterfølgende selv bygger ud af sin egen kreativitet.

Køb en Lego Technic bil og byg den om til en motorcykel. Se, hvordan stemplerne går i cylinderne, og lær, hvordan knastakslen løfter ventilerne. Du får et kig ind kardanakslen, og ser, hvordan den spille sammen med differentialet, når kraften overføres til hjulene. Alt kan samles og skilles ad og samles igen, så ofte man har lyst, og oplevelsen og læringen er stor hver eneste gang.

Børn, som leger med Lego Technic får et forspring i de tekniske og naturvidenskabelige fag, og de voksne, som får lov at låne klodserne, når børnene er lagt i seng, får mulighed for at afprøve ideer til opfindelser.

Nogle Lego Technic-sæt arbejder med pneumatik, mens andre er baseret på elektriske kredsløb. Alle fysikkens love er i spil, når du bygger med dit nye Lego Technic-sæt.

Særligt robotenheden NXT har gjort Lego Technic til standard undervisningsmateriale i både folkeskole, gymnasium og på de højere læreanstalter. Robotten, dens sensorer og dens styring af motorer er så effektiv, at de, der bruger den får kompetencer, som reelt og direkte kan overføres til robotindustrien.

Filter1

Vis