Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Løbecykel

(1043)

Øv motorikken med en løbecykel

En løbecykel er en lille cykel uden pedaler beregnet til børn fra 2 til 6 års alderen. Løbecyklen er lavet således, at barnet skal sidde på sædet og løbe med sine ben i stedet for at træde i pedaler. På den måde lærer børnene fra helt små noget om, hvordan det er at holde balancen på den cykel. Desuden får de hurtigt øvet deres motorik, da det trods alt er sjovere at køre end at holde stille. Så med en ny løbecykel bliver dit barns udvikling sat i fokus.

Du kan købe en billig løbecykel på nettet, men det er naturligvis også en fordel at købe løbecyklen i butikken, så dit barn kan prøve at sidde på den og se, hvordan størrelsen passer. Der er selvfølgelig forskel fra løbecykel til løbecykel, hvilket indebærer, at det kan være nemmere eller sværere at stige på den, og det handler naturligvis om at finde en, der passer dit barn.

Ikke nok med at en løbecykel er et sjovt og lærerigt legetøj for barnet, så er det også et praktisk transportmiddel for dig. Så snart man skal gå en længere tur, er det besværligt, og det går langsomt, når man har de små børn med enten på gåben eller i klapvogn. Med løbecyklen får de selv mulighed for at transportere sig – og det endda i et godt tempo.

Så er der ikke nogle besværligheder med at holde barnet i klapvognen, og desuden bliver det sjovt, selvom det måske er et praktisk ærinde. Og så er det jo altid godt at få brændt noget krudt af på en løbecykel, inden det er tid til at skulle indenfor og slappe af. Det gør det nemmere at håndtere resten af dagen. Så med en løbecykel udfordrer du dit barn, der oven i købet får større selvstændighed af at kunne transportere sig selv, og du får en nemmere gåtur.

Filter1

Vis