Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Masser af sjov og leg i en hoppeborg

En hoppeborg er altid et sikkert hit. En hoppeborg er ikke noget som de fleste har til at stå hjemme i deres haver, hvilket gør at børn altid synes at det er sjovt at lege i hoppeborge.

Hoppeborge kan fås i mange forskellige størrelser og prisklasser.

Hvorfor købe en hoppeborg?

Det er der mange grunde til.

En af grundene er, at hoppeborge er meget sikre. Ved store trampoliner kan børn nemt komme til skade, hvis de falder ned eller rammer en skarp kant og lignende. Sådan er det ikke med en hoppeborg. Hoppeborge er lavet af plastik, hvilket gør at der ikke er skarpe eller hårde genstande. Ligeledes er det en ’borg’, hvilket gør at barnet, som ofte, ikke kan falde ud af hoppeborgen.

Den anden helt store grund er populariteten. En hoppeborg er altid sjov at have stående – om man så har lejet den eller købt den. Unge som gamle, elsker at fjolle rundt i hoppeborge, fordi man ikke kan komme til skade. Man føler sig sikker, selvom man tonser rundt med lysets hastighed.

Hvad koster en hoppeborg?

Af hoppeborge findes der de helt små hoppeborge til haven, samt de store hoppeborge til events, store børnefødselsdage, m.v.

De små og ’skrabede’ hoppeborge, kan købes fra få tusinde kroner og opefter. De små hoppeborge er ideelle til haven – eller værelset, hvor der er få børn i hverdagen. De større hoppeborge kan sagtens koste 10.000 eller 20.000 kroner.

Det handler om at finde en hoppeborg, som passer til ens eget behov. En ting er sikkert: en hoppeborg er altid en succes, uanset om det er en stor eller lille hoppeborg.

Filter1

Vis