1. Start
 2. Hjem & Husholdning
 3. Hus
 4. Strygejern & Steamere

Strygejern & Steamere

På PriceRunner kan du finde og sammenligne priser på Strygejern & Steamere. Brug vores nyttige kategorifiltre til at finde det bedste produkt, der opfylder dine behov. Filtrene hjælper dig med at sortere efter pris, mærke, funktioner og anmeldelser fra andre brugere. Dette gør det nemmere for dig at træffe den rigtige beslutning. Vores tjeneste giver dig et overblik over de nyeste modeller og tilbud på markedet. Læs brugerbedømmelser for at få indsigt i andres erfaringer, så du kan vælge det rette Strygejern eller Steamer til dit hjem. Uanset om du leder efter et budgetvenligt valg eller en avanceret model, guider vi dig gennem processen. Spar tid og penge ved at bruge vores sammenligningstjeneste til at finde det produkt, der passer bedst til dine krav.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Kigger du efter et klassisk strygejern eller en steamer (et håndholdt dampstrygejern som du blandt andet kan bruge til tøj, der hænger)
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Strygejern & Steamere Tefal Ultimate Pure FV9845
Populær

Tefal Ultimate Pure FV9845

4,8

Dampstrygejern, Dampskud, Spray, Selvrensende, Automatisk slukning, 3200 W, Dampkapacitet: 60g, 350 ml 16.8 cm 15 cm

700 kr.
ComputerSalg
CompuMail
i 13 butikker

3 tips, når du skal købe strygejern eller steamer

Det klassiske dampstrygejern er ved at miste pusten. De populære steamere (eller tøjdampere) stormer frem. Men hvad skal du vælge?

Strygejern

 • Fordele: Du bliver hurtigt færdig, fordi du presser tøjet mod strygebrættet og damper det samtidig. Godt til dig, der stryger meget på én gang, og dig som gerne vil have knivskarpe folder på skjorter og bukser. (Du kan også bruge det til ungernes perleplader).
 • Ulemper: Dampstrygejernet kræver et strygebræt. Strygebrættet skal tages frem, før du kan stryge.

Steamer

 • Fordele: Du kan dampe tøjet mens det er på bøjlen. Dampen kan også friske tøjet op, så det kan bruges en dag ekstra. Du kan også dampe nogle møbelstoffer. Det kræver kun en stikkontakt (og vand i beholderen) at komme igang.
 • Ulemper: Skarpe pressefolder er svære at opnå, og det tager længere tid at få tøjet helt glat. Jo større vandbeholder, jo tungere er det at arbejde med steameren.

Bemærk: Nogle dampstrygejern kan også bruges lodret som en steamer.

Det lyder som en drøm at slippe for ledningen, som ofte kommer i vejen og slår krøller – men du kan ikke stryge uden strøm på batteriet.
Så hvis du er glemsom eller spontant kommer i tanke om, at du vil have favoritskjorten på netop i dag, så kan det være en ulempe. 

Der også tre gode funktioner, som gør det ekstra nemt at bruge: 

 • Automatisk sluk er faktisk et krav i EU, så det skal dit nye strygejern eller din steamer være født med fra fabrikken. 

 • En ekstra lang ledning er altid dejligt, uanset om du vælger en steamer eller et strygejern. 

 • Automatisk afkalkning eller en anden afkalkningsfunktion forlænger levetiden af din steamer eller dit strygejern. Men det mindsker også muligheden for ærgerlige kalkskud ud på tøjet 

Vi har fundet en kæmpe guide om strygning hos Basic Clean.

STRYGEJERN

Almindelige spørgsmål

Et strygejern er et af de mest almindelige husholdningsprodukter i hjemmet. Det bruges på krøllet tøj for at gøre det glat. Strygejernet har en metalplade, som består af jern, og den varmes op, når du sætter det i stikkontakten. Pladen er igen forbundet med strygejernets krop, som indeholder håndtaget, vandbeholderen og varmeregulatoren. Når du sætter strygejernet i stikket, begynder det at varme op til den temperatur, du har valgt, og når lyset slukker, viser det, at pladen har nået den korrekte varme. Herefter kan du begynde at stryge og på den måde glatte tøjet ud.

Det afhænger af det mærke og den model, du har, da forskellige modeller har forskellige temperaturintervaller. I mange tilfælde kan temperaturen ligge på alt fra 120 grader celsius helt op til 240 grader celsius – men også langt højere. Det er vigtigt at regulere varmen i forhold til materialet. Hvis du f.eks. stryger bomuld, er anbefalingen en temperatur på 204 grader. Hvis du i stedet skal stryge nylon, bør du sænke temperaturen til 135 grader.

Der er mange husråd, der fungerer til rengøring af et strygejern, men et af de mest almindelige er at tage en spiseskefuld eddike og blande det med vand. Blandingen hælder du i strygejernets vandbeholder. Til sidst skal du aktivere strygejernets dampfunktion for at starte rengøringsprocessen. Hvis der sidder plastik eller lignende fast på strygejernet, kan du tage en skarp kniv og forsigtigt fjerne det uønskede materiale.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os